CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, January 30, 2009

Rindu.....???

Rindu itu adalah..
Anugerah dari Allah..
Insan yang berhati nurani
Punyai rasa rindu...
Rindu pada kedamaian..
Rindu pada ketenangan..
Rindu pada kan kesejahteraan..
Rindukan kebahgiaan..

Ha..pikir ape tadi tu??jangan pikir songsang plak..bak kata pepatah hayati lar lagu itu sepenuh hati...mwahahaha
hah..jom ar conti pasal CINTA 2...Ape??Tak puas hati per?
Pendapat memasing lar...tapi apekehal nak bercnte2 neh..menyusahkan jek..
Tapi kalau da jodoh pe salahnyekan..Pewitt..!!Cinta beb..Huarg haha..
Pheh..bdk sek cakap gini ke??huh..takde maknenye...
eh...Pesanan wat kayong ku yang ada kat USM penang..pertanyaan nye "bile mu nak balik neh??bulan 4 lambat giler ag...mwawawawa...sedey tau...
Beribu pgucapan time kasih kat maria ek..tenkiu giler ah tolong sewakan ...(paham2 sendri ar ek)hehehe...

Thursday, January 29, 2009

the cheritas....

Wahai sume kengkawan kue...pe cite ek rine..
walaupon takde yang menarik sangat tapi aku akan pegi ke Kem ceramah motivasi anjuran sek aku hjg mgu ne..
Da name pon sek yang wat jadi kire ok lar aku ikut pon kan...
ape pendapat korang ttg cinta ne??
BAGI AKUE....
Cinta ne agak best ar bagi org yang tau menikmati nye...hehe jangan mare ek..
Cube korang tenungi bebetul ek..cinta ne kekadang ley bawak korang ke tmpat yg indah2 tapi jangan terkejut lak kalau aku cakap yang cinta ne ley bawak korang jadi monyet...
Tak caye????
Cube tenungi lagi ape yg ade ne ok..
Dah name pon cinta monyet bagi bdk2 yang mash skola ne kan..kalau brcnta pastu putus tgh jalan..ha..cane nak jawab???Pastu mulala terjebak dalam rokok ker..dadah ke??paling sadis sampai bunuh diri ker...ape nak dikate??
Pastu kena cekup masuk lokap...Walau barg semalam 2 pon masih penah masuk lokap gak kan??Tak ke namenye bebetul monyet dalam sangkar...kan...
Tapi tu terpulang la pada org yang tau urus khdpn die ...ye dak???
Sayonara 4 now..chow babes.....

Sunday, January 25, 2009

huuu......saya kena seksa...

hai sume..hah.gempak x tajuk 2?rasanya ok gak da tajuk 2 stakat nak surh korang sume terkezut sikit2.......nak gak tau apa korang wat on 14 jan ri tu.......sy pergi merentas desa.tapi cam bese je la pergi ambik syarat je...mana ada bakat nak merentas ni...2 la pasal,cikgu suh datang latihan ,sy x datang,ni je la yg jadi........em slain 2 kalu korang nak tau saya jd cikgu tusyen yg x bertauliah tau....aja budak dajah 2......leh la gak dapat wat duit sipi2....huhu korang paham ke?eh...korang ada dengar pasal usaha mmboikot brangan us x?apa korang pk pasal benda ni?.........rasanya bagus jgak kalu korang stuju,......

Thursday, January 8, 2009

Hai sume blogger..mari mengembara bersama..huye.....

Hai sume blogger yang ada kesempaatan masa utk melawat blog ne ...tenkiu,tenkiu...
1st skali nak la rase nye mengucapkan bebanyak terime kasih kpd member yang tulun skali membuka blog ne...MarisaMaria...,,

Walau bgaimanepon saya sangat berharap blog ini nanti mendapat sambutan dari U all sume..
Kepada sesiapa yg nak kenal amatlar dialu-alukan..emm..bak kata orang "Kecik tapak tangan,1 stadium Bukit Jalil saya tadahkan.."hahaha..Saya memang suka ketawa..dan oleh itu sesiapa yang sangatla suka ketawa marilah bersama-sama memeriahkan blog saya...segala kerjasama anda amatlah sy hargai dan di ucapkan terima kasih..wah!!Formal la pulak..hehehe
Cau dlu la ek....MARI BERSAMA-SAMA MENGEMBARA KE ALAM RYNSS...YEHAA..HUHUHU...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...