CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, March 31, 2009

Pening kepale la pulak???

Assalamualaikum sume,Ryn da lame giler tak up date blog kan..Tak sempat lar..Kekadang jeles tengok Maria dapat citer pape pon yang terbaru kat korang dgn cepat..
Ok start ngan kehidupan Ryn yang memang makin kelam kabut neh..Ape nak wat memang lumrah kehidupan fivers cam ne..
Eh,korang ingat lagi tak kat GA yang Ryn citer dulu??Skang Ryn da lancarkan perang dunia ngan dia..(tapi secara senyap je lar..hehe) kerana dia skang wat macam la Ryn ne musuh utama dia...Ryn syak la di jadik camgitu coz dia jeles ngan Ryn kot..chey..Ryn terperasan la pulak..huhu..Pape pon to GA Ryn nak cakap sikit,kalau berkawan tak semestinye ngan Ga sorang je.and Ryn pon takde la rugi kalau tak brkawan ngan GA skali pon..Bab bersahabatan takkan masuk SPM ok??!!!Sorry sume,Ryn memang sakit hati ngan dia ne..apaper je lah!!
Eh berita gempak harine..hehe Ryn tak gi skola..hampeh je kan.. wahahaha..Bukan sengaja taw,sume gara2 moto kunci tayar adik Ryn si Kema tu tak bukak pagi tadi..Punya la terbakar hati,jiwa dan prasaan neh..Da la debat Ryn tengah pening..Sian kengkawan Ryn yang len coz terganggu keje Ryn tak dtg hari ne kan..SOWRY....Eh...sebut sal debat Ryn jadi pembangkang pihak yang ketiga..keje Ryn debat je la ...tu yang Ryn takut tuh..Kang mane taw tersasul ker,tergeliat lidah ker??tapi nasib bek gak coz Ryn jadi pembangkang,so Ryn yang terakhir skali debat..Ryn ley la tengok dlu camane gaya persembahan diorang tu kan..Doa-doa kan la Ryn berjaya..Aminnn......

Wednesday, March 18, 2009

PID da abis..Cuti yang busan giler

Arghhh!!!!Busan giler Ryn cuti neh..
Ok la ne jek yang Ryn nak taip..tata
BUSAN GILER>>ARGHHHHHH!!!!!!!!

Monday, March 16, 2009

Best nye pegi MITC...

Assalamualaikum...hehe,Ryn skang kat PID..Bestnye da nak abes da pembelajaran Ryn kat cne....
Cume yang tak bestnye,pegi Mlake mase blk tu Ryn terpakse jenjalan ngan baju skola..Alahai malu giler..da la pelancong kat situ ramai..Em ..kire ok la tu kot..dapat la Ryn melawat Melaka tuh..nak harap pegi sendri..alamatnye Ryn da tua dulu la kot..hehe..memain je la..
Em..harine b-day Renji..Ryn tak wat pape pon tuk die..Ryn pon segan gak la nak tunjuk yang Ryn ne minat kat die..Yang tak bestnye..Mak.Aji da taw la pulak yang Ryn ade hati kat Renji..Ryn rase rimas la kalau orang len amek taw pasal kehidupan personal neh..Korang pon mesti rase camgitu gak kan kalau dalam sehari 2 atau 30 kali usik Ryn pasal mamat tu..
Wat mase skang Ryn takde komitmen ag nak berchenta-chenton neh..Ryn banyak ag hal len nak kena pikir dari menda tuh..Utk sesape yang suke sangat chenta2 neh.....Erm..tsh lsh nsk komen ape..
Da takde mood ar..k la korang,Ryn nak g cari keje sek BI sal social issue lak..da la tadi kelas Sir Kerol tak pegi..gasak la..Tata (^_^)..> v peace

Saturday, March 14, 2009

XTVT Cuti Sek Ne..

Assalamualaikum..Emm..penatnye Ryn pepagi ne.Walaupon bgn da lambat da tapi keje umah and sek ttp banyak..Ne pon Ryn baru habis kelas Science..Ok la jom stat ngan citer Ryn mgu lepas..
Citer sal mgu lepas,Ryn da abis da Ujian kompter kat PID.Skang tgl Email ngan internet jek..Lepas ne yuhue..lepas sgala bebanan kat sane..
Semalam,dak kelas Ryn reramai pegi Jeram Tengkek Coz diorang ade program Radio Amatur..Radio Amatur tu cam Walki talki tu (betul ke ejaan ne??hentam je la..hehe)Ryn Ahad ne ade wat program kat MITC Ayer Keroh Melaka..Pameran kerjaya..Agak2 Ryn dapat banyak maklumat kat sane pasal IPTA yang layak tuk Ryn kang bagus gak kan??!!emmm..Pasal kelas Ryn spanjang mgu cuti ne plak,Straigh sampai rabu..
pulak tu kelas tu sampai 4 jam yakni kelas BM...Pheh..masak otak hari tu nanti..Nasib bek BM bukan Math ke Addmath ke..kalau yang dua tu lagi la..hancus..
Keje Ryn plak sememangnye menimbun gegiler kat umah..Ryn datang sek tadi pon tak sempat nak jemur kasut skola yang Ryn nak pakai sok..Ahah!!Lagi satu Ryn lupe basuh iaitu baju uniform skola..halamak..camane ne sok nakpakai pg Melake..adoi!!!!
Eh..Tgk OIAM tak smalam??Pija da klua la..Bagus gak dia kluar..Ad bakat baru dlm industri kite ne..Tak la muka same jek kan??Yang penting Rizu dan my Tomok ,persembahan diorang ..Whah!! Havoc giler..hehehe

Wednesday, March 11, 2009

Macam-macam Hal jadi daa...

Assalamualaikum sume...Last post 5 mac kan??Lame gak la tak tulis kat sini...
Ok,jom start ngan Ryn dulu..
Ryn terpilih jadik ahli debat BI kat skola..tapi bila Ryn pikir balik Ryn rase Ryn ne bukan pandai BI sangat..lagi pon Ryn ne sorang yg darah gemuruh la..ne yang masla neh..Ryn da pikir memasak..Ryn rase nak tarik diri la..Ramai lagi yang berbakat kat 5A sane tuh..tetambah lagi Maria..Dia ok pe BI..kan Maria??hehe
Em..about GA..bday dia tak lame lagi..Ryn cadang nak wat kek batik la kat dia..Sambut sesama kite jek..kire boley la kan..hope so..(",)..
Haa,Ryn lupe lagi satu masla neh..PID da seminggu tak bukak.abg tu ade kursus kat mane tah..patut da lame habis tapi PID masih cuti lagi..Hari ne Ryn free ptg,tapi tak dapat gak habiskan pembelajaran tuh.!!Ryn da penat la nak susun mase yang melibatkan PID neh..dengan kelas tambahan yang banyaknye lagi,kerja rumah yang menimbun..Kadang 2 rase macam malas nye jadik budak skola neh..Tapi bdk skola ne best gak ape...emm..
Eh,result SPM kuar sok kan??Bedebar la pulak rasenye..bukan ape Ryn nye kawan,Apple ade amek sok..tah ape la nasib dia nanti..moga2 berjaya la kan hendaknye..Amin..
Ok la nak balik umah la pulak..da lame giler lepak lam library ne..Almaklumla ,keje skola menimbun...hehe..tah buat tah tidak..Chau..Adiosa..(^_^)..v..peace

Friday, March 6, 2009

Adus...plan tak menjadi la pulak..!!!

Ne ha..bukan ape Ryn ngan Fieka da plan nak sambut b-day dak GA, 24 aribulan nanti..tapi gare-gare Ryn tak bertegur sape ngan dia adela lebih kurang 1 minggu,dia da jauh kan diri dari Ryn..ahahaha..Sedey la pulak..Taper-taper,Ryn nak dia tunggu 24 nanti,kite kasi havoc kat dia..To Maria..Jangan heboh-heboh kat GA lak pasal ne..ok??Ok la tu..

Emm..Start Isnin sampai la selase Renji takde kat Sek..dia gi men Ragbi da..Rindu la pulak..hehe
Tapi Ya Rabbi..dia N da geng sampai jek hari Rabu tuh..Gegar kelas..Almaklumla Mr.Bean Malaya da balik..sape lagi,si Poyoz tu la..Macam-macam jadik..tapi taper..tanpa diorang kelas tak hapening langsung ..
5B memang da terkenal sejak form one ag bising nye..Jadik kalau bising pon cikgu da tak ambik kesah da..Bagus kan??
Pepagi da ade peraturan baru pulak..Ne yang Ryn tak puas hati neh..ade ke patut cikgu tak bagi kiteorang nek kelas anta beg??Ade ke patut camgitu??Ape pon maybe cikgu ade sebab dia kot..
Sape la kite memurid jek..duk kat sek tu pon 5 tahun je kan??
Ape pon Ryn da pecah rekod bulan Mac 2009 da 2 minggu Ryn datang sbelum kol 7.20 pagi..membanggakan tak??Caya la Ryn..wakaka..Eh..ne da nak kol 3.00 da ne..Got to go..Ade kelas BI ngan C-gu Faridah plak..Chau dulu..Adiosa..Tataaaaaa

Dah jumpe da....

Assalamualaikum...1st skali Ryn hepy giler coz ade la sebilangan pic kengkawan Ryn da dpt..tu pon nasib bek Ryn melawat blog skola
tadi..Jom tengok Gelagat diorang neh..
Ne gambar yang Berbaju kurung mase thn lepas..Ryn ngan geng ARP skola menghadiri majlis khatam Al-Quran kat Pahang..
Tang gambar reramai kat padang tuh bebudak ragbi..Ada Renji kat situ..cari ler kalau jumpa ek..heheYang kat sebela lagi tu mase program Kaunseling Ibu Bapa pelajar SPM..yang menongkat dagu tu geng otai kat skola..sape lagi Pian,Amet dan tengok sendiri la ek..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...