CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, May 8, 2009

Duitku dalam tong SAMPAH???

Assalamualaikum sume..memang la Ryn ne lambat sangat nak update citer kat blog ne..Tapi taper-taper..harine Ryn citerkan sume kat korang..jomm........

Ok perkare yg jadik mgu lepas dan mgu ne ek..Skola adakan bulan bahase Melayu,B.Inggeris ngan Science Math..Ryn cume amek bahagian dlm BM ngan BI jek..tu pon tak menang..giler frust taw tak..taper-taper yang penting Ryn amek bahagian kan..Kire menyokong la gak kan ??hehehe...
Ryn skang ngah cbuk sket ngan sume menda kat skola tuh..maklumlah,hari nak ujian mid year da dekat..kire2 2 mgu jew ag..Ne kire hilang tensen la ne coz dapat gak lari dari masla kat skola..maklum sangat esok kan cuti..Prinsip Akaun pon Ryn masih terkial2 nak watnye..seb bek ade Fieka yang tulun guide kan Ryn..Tapi Ryn ne kalau tak last minit tak kecoh nak study pnye..ne la yang Ryn nak try elakkan ..sebab takut gak..tak study coz pikir gak sal SPM tu..tak lame da gak pon..Trial pon bln 8 kan..Emm..cepatnye mase berlalu ...
Disebabka mase yang cepat berlalu gak la skang Ryn ngah usahakan nak wat baju utk kelas..Alhamdulillah dak kelas Ryn sume sokong ape yang Ryn nak wat ne..kang da siap baju tu,InsyaAllah Ryn tunjukkan kat cne owkey??..
Eh korang..Ingat lagi tak kengkawan korang dolu2 yang terputus hubungan??Ryn pon ade gak tapi kalau tak salah Ryn la,hari Ahad baru2 ne Ryn terserempak ngan kawan Ryn..Name die Awe..Walawey Ryn rindu giler kat die..Bukan ape cume mase dia nak pindah asrama dulu dia tak gtaw pon kat Ryn..sedar2 jew dia dah tak dew..mau nye tak sedey..huhu..Tapi mase jumpe dia tu pon takley borak lame..dia nak balik asrama dia da pon..beli-belah utk gi sane la kot..
Pasal duit Ryn yang dalam yong sampah tuh..adus seb bek Ryn jumpe balek..Citernye kawan ryn bagi duit kueh,tapi mase tuh Ryn ngah kemas sampah yang berlambak dalam laci meja tuh..da siap Ryn pegi buang dan tanpa disedari Ryn Duit tu pon Ryn buang skali..tapi giller seb baik,Ryn terperasan coz nak gi koperasi skola tengok duit tak de..Pikir punyer pikir,baru Ryn ingat Ryn rase cam terbuang jek mase buang sampah tuh..Ape agi Kelam kabut Ryn carik kat tong sampah..Seb lagi bek tak banyak sampah kat situ ag..JUMPE la balik duit Rynn tuh..Sbenanye bukan banyak pon..hehe Singgit jew..huahuahua....penat la si Fieka tuh gelak kat Ryn..hurm..
Ok la korang..da nak chaw neh..nak kemas2 gi holiday lak hari Ahad ne..hehe..bestnyew..yeha..kuangkuangkuang..^,^V..peace..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...