CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, June 27, 2009

Hari Koperasi Skola Den !!

Assalamualaikum...giller bangat hari koperasi hari ne..Walaupon tak ramai yang ade..huhu tapi yang bestnyer kengkawan Ryn da boley melaram ngan t-shirt kelas da..Wah..Cayalah Ryn..Tak sangka usaha ryn utk baju tu berbaloi akhirnya..ne gelagat diorang mase hari koperasi tadi..





Cun tak baju kelas ??




Tuesday, June 23, 2009

well..tengah takde kejer..




sape dapat teka mane satu name Ryn??..hah teka jangan tak teka plak..huhu

da tak sesabo da ne..erk???







Assalamualaikum dan salam sejahtera sume..1st,tenkiu giler kpd kengkawan Ryn yang baru ne..sape??Check la kat sbela tu..huhu..suprise!!




Emm..kan da kater kan ade hari koperasi nanti...tu yang tak sabo nak tunggu neh..Tapi sebenda tak brape best ade kawan Ryn gi men ragbi lak..odoi...ne tensen gue jadiknyer neh!!



Tapi ikut rancangan nye nak wat gerai..tah la jadik ke tak,..Rase2 nye tadi Ryn dengar diorang nak jual kek coklat,rojak..emm lagi pe ek??..tak brape ingat la.Ryn ngan Fieka da pakat nak mengasah bakat try wat donat coklat plak..cam best..Ryn tader masalah punyer.. Sape ade hati nak rase donat Ryn jangan sesegan datang gerai 5Best taw!!










Thursday, June 18, 2009

KeTuK-KeTaMpI??

Salam..nasib baik tak berabuk lagi blog ne..hehe.....da la tuang klas harine..lagipon cgu ade meeting tergempar..huhu...
Paper pon keputusan pekse da banyak yang Ryn da tau..uhuhu..Giler ah merosot Ryn ne..kot kot tak pat berkat kot..ne mesti kena kes mintak maap dari reramai cikgu kat skola la ne......ape daa.....
Tadi pon dapat kertas agama..pheh..Ustzh.Basimah denda ketuk ketampi bagi pampuan ngan tekan tubi bagi lelaki..sape tak dapat A dalam PI..huhu..nak turun tangga pegi kantin pon payah giler...waduh-waduh Ustzh..lain kali wat la denda lari dalam guni ker,kutip guli ker,main teng-teng ker..wah caya la kalau gitu..(^,*)huahuahua....Neh nak gitaw pengunguman penting ne.....skola Ryn ada kan skola ganti 27 haribulan ne..so hari tu gak skola anjurkan Hari Koperasi..emm..nampak nya peluang baik bagi Ryn nak amek pic.skola pon da tak lame da pon,rase pon emang sesuai untuk Ryn mengabadikan kenangan..Sesuai gak kalau letak tajuknyer.."MEMORI SEORANG MURID"?? sesuai ker plak..adiosa...

Saturday, June 13, 2009

Da nak skola balik ghupenyer..

Salam sume..tak sangka pulak mase 2 minggu cepat giler berlalu..nape ek??coz Ryn duk makan tido je kejenye..hehe..kate camne kan dikate dek orang anak dare pmalas la plak..pape je la..
Kebelakangan ne Ryn slalu terpikir pasal kampung mak N abah Ryn..Nape??Baru2 ne Ryn dengar ura-ura abah Ryn nak balik semula ke sane..tapi..Ryn sayang sume yang ade kat skeliling Ryn ne..Walaupon rancangan nye ujung taun ne,Ryn harap segala rancangan tu tak jadi..Ye la..Memori Ryn penuh untuk ape yang ade kat sini,kawan2 Ryn,sokolah rendah,skola menengah pon kat sini..bak kate lagu Shila OIAM..
Di sini jua memori tercipta..walau seketika terjalin kasih kita..mungkin di sini,kita kan terpisah..kenangan bersama..tiada kulupa.........
Iskh..iskh..ne nak nangis ne..hehehe..
Da la smalam Ryn tak jadi gi joging,ajak maria dia pening pale..sian pulak Ryn kat dia..Addmath nyer folio..terbengkalai sudah....Keje lain lagi la....Akak Ryn da tak lame lagi da nak balik USM..mau tak sedey maa...rase nak nyanyi lagu Miley la pulak..nanti ryn gi carik eh...

Friday, June 5, 2009

yuhue..!! Hari ne cuti ..hehe

Salam sejahtera wahai korang sume..hehe..best nye harine cuti takde kelas..yea..Opss,ne da terlebih happy da ne..relak jap pe salahnyer kan..
Banyak perancangan dalam cuti ne tapi sume tak terlaksane lagi..menda pertama yang Ryn nak wat ialah jogging..Pheh..setiap kali nak bangun je pagi tuh,malas je,da la burn cuti kelas tambahan,tido pon nak kena burn gak..alih-alih tak jadi pergi..nampaknye Ryn terpakse jage makan ar ..da kembang sane-sini da pon..nasib-nasib...Erm..lame tak jenguk blog Maria..wah skarang dia da smakin maju nampaknye kan..ok ar ryn cau dulu..Assalamualaikum..(^,^)

Tuesday, June 2, 2009

rindu giller!!

Assalamualaikum ..berita selanjutnya..eh eh..ne da salah masuk ne..hehe,bukan pe maklumla da lame tak update menda kat blog ne..PID pon cuti sminggu,payah tol la..

Banyak giler menda Ryn nek kongsi kat cne..tak tau nak pilih mane satu la wei..

Lepas post yang terakhir Ryn pegi holiday kan.emm,banyak la gambar yang Ryn nak letak sini tapi Ryn tak bawak la pulak pndrve Ryn tuh..takut gak ade virus bahaye kat cne..PC kat library ne emang da sangkut2..huish..

Citer sal akola,Ryn skang tgh cuti 2 minggu neh..Tapi almaklum je la form5 cuti pon tak macam cuti..tapitakpe lar kan,tuk mase depan gak..

Sbelum cuti dulu..hah,time tu yang paling mencabar skali 1/2 tahun ne..pekse..Ryn da gitau pon kan awal-awal..Tapi sebalik peke tu banyak giler menda lucu jadik..meniru la,makan sambil jawab pekse pon ade,..sampai ade yang sanggup bawak kamera nak amek pic dak2 yang niru neh..pic Ryn ngah kong jawapan pon ade lam tu..kantoi..seb baik tuk kiteorang je tengok..kalau tak...pikir ar sendri..huhu....

Sempena cuti ne ,abah Ryn balik kampung,tapi ngan adik Ryn yang bongsu jew..Ssedey ar nak berpisah ngan adek yang sorang tuh...da la Ryn tak ley ikot same..geram lak ai..paper pon terubat la gak kot rindu abah Ryn kat atok nenek Ryn tu..Maklumla jugak kan taun lepas ryn skeluarga tak balik kampung..taun ne pon rancang tak balik gak mase raye,coz Ryn kan nak pekse SPM da..dekat da sangat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...