CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, July 30, 2009

Poyo la Pulak Kengkawan Ryn neh



HuHuHuHu...Ryn harine bek ati sesangat coz
nak nunjukkan kengkawan Ryn yang hensem,cute dan poyo-poyo bkake neh..hehe...


Eh..jari jek??ne la Tanda persahabatan..yo.
<>

Ne pekehal lak??
Biasa la Deq-An..hehe..gaye manje kot..(*,^)


Awie ngan Yan...


Cun kan diorang..lom Ryn join skali gi tuh...
Adiosa tata...(^,*)V..







Ujianku Berakhir Jua....

Assalamualaikum dan salam sejahtera hendaknyer...
Tengok pade tajuk rase2 nyer mesti citer sedey kan??
Mane ade citer sedey,ne citer ujian bulanan ke-2 da abis daa...
Giler Ryn heppy coz sume lulus..Sekali dalam 2 tahun jadik pelajar menengah atas ,ne la 1st time Ryn lulus Addmats..huhu..Terharu pon ade gak rasenyer....

Rase-rase cam da menang award lak..kuikuikui...

Thursday, July 16, 2009

Seminggu dalam kehidupan..yoyo'o je..hehe


Assalamualaikum..salam sejahtera..kepada anda semoga bahagia ..hehehe
memula skali Ryn lupe nak bawak bku nota. Sume menda yang jadi minggu ne sumenyer dalam tuh..eeee...!!geramnyer Ryn hari neh!!
Jom mule ngan hari ....
Isnin:> Ryn kat skola...Yuhue..kelas tader..Ryn bantai tido cam orang gilak....
kakaka..
Selase:>ape yek..ha..hari bersame pelanggan..maksudnyer hari tandatangan buku rekod la..
Ryn??Prestasi Ryn ok jew..tapi..huhuhu..parents Ryn tak datang la pulak..bukan salah diorang,Ryn ne ha..luper nak gitaw..terime je la..
Because of that,Ryn da amek abah Fieka jadik Bapa angkat Ryn..NAk balik punyer pasal,sanggup lari ikut pintu depan..(skola memang balik ikot pintu depan pon..hehe)
maknenyer Ryn cilok la tuh..Maklumla jugak.kol 2 petang tu,ade kelas BM sampai kil 5..mak ai..takkan Ryn nak tunggu sampai kol 2 ptg kot...(^,#)..
sempena Ulangtahun Perkahwinan parents Ryn esoknyer,pueh la Ryn pakse Fieka round satu pasaraye carik adiah tok abah Ryn..Alhamdulillah..dapat gak..
Rabu:>Happy Ulangtahun Perkahwinan Mak & Abah yang ke-21.....
hari tu Ryn wat derk..jew..
Nak taw nape..Ryn nak dengar mak ke..abah Ryn ke cakap pape..tapi diorang pon ikot senyap cam Ryn gak..aduis..tak jadik plan Ryn nak wat suprise..
Akhirnya...Ryn letak je adiah yang tak brape mahal tapi boleyla dibuat kenang-kenangan tuk diorang atas meja solek mak Ryn...

Khamis:>Ryn dapat cikgu baru tok prinsip akaun...Ajis...
slaen dia,Fieka pon seb baik tulun Ryn skali..walaupon tak la brape paham sangat..hehehe....



dan skang..hari last kelas bersama komuniti...Moge-moge dak2 yang datang ne dapat la manfaat nyer....
Eh..??Ryn kater minggu lepas kan habisnyer...Sbenanyer,abg yang jage PID ne terpakse ganti satu hari coz hari yang diganti tu,internet tader....
Ok sume..chao..ok..tataaaaaa(^,^) V..peace sokmo

Saturday, July 11, 2009

Ikan Patin Masak Tempoyak...hehe

Salam sejahtera sume..Emm..Hari ne memang best ar..
Balik skola je tadi terus dapat rase air tangan mak masak Ikan Patin Masak Tempoyak..giler dasyat..hehheh...
Em..tadi ade teknik menjawab Sejarah..Hpning giler la Ryn cakap penceramah luar tu..En.Salleh gitu name dia...Yang penting Ryn ngan kengkawan Ryn da dapat sdikit sbanyak ilmu yang diturun kan kat kitorang kat SMKSJ tu...
So..lepas ne semangat la sket kot nak wat latihan ngan jawap pekse Sejarah nanti...(eh..ede kot lagi ker??)Tape-taper yang penting tips yang bagus dapat mase kem tadi da terpahat da ngan tukul besi..heehee..jangan memain,dalam pale otak Ryn neh..
Di samping dapat tips pasal sejarah..,hari ne Gak Ryn dapat no Baru..Huhu Bagus nyer..Alamak..sedey la pulak..pehal tetiba terpasang lagu MJ lak neh??tangkap lak..
Tapi emang MJ ne best2 sume lagu dia kan??Tak caye..dengar HotFm skang...
mase Memorial Service MJ dlu pon Ryn tengok..sanggup berjage pepagi bute coz nak saksikan menda tu live..tapi wat penat jew..ingat nak wat upacara camane,ghupenyer..nyanyi2 jew..
kesian la pulak Ryn rase kat MJ tu (kalau dia betul2 cnvert Islam la)..
Mesti sume orang pon rase camgitu gak kan??Saudare seIslam...
Lagi satu harine hari terakhir Program kat PID..huhu..sedey la pulak rasenyer..da da la tuh..diorang pon da penuh dalam PID ne..kol 5.00 kang kalu sempat Ryn masuk Blog lagi owK!!
Adiosa..tata

Friday, July 10, 2009

giler bersawang..uhuk..uhuk!!!

Assalamualaikum..giler la sawang..cume Ryn sowang je nampak sawang tu sbenarnyer..huhuhu..da 2 minggu la lbh kurang tak update kan ..kire sawang la gak tu kan??hehe....
Em..sape2 yang nak amek SPM skang ne??Ryn ne da risau giler neh..trial da dekat bangat..dengar kate dulu bulan 9..tapi skang da bulan lapan lak..atau lebih sesuai 17/8/2009...
mak aii!!Ryn da gigil2 da pikir sal menda ne..dan skang ryn da wat kputusan tanak pikir lagi..bak kater Puteri..Kiter Enjoy..huyeh!!
Kalau kengkawan Ryn taw Ryn kate camgine,mau kena pelangkung..adoii!!
Okey..meh Ryn citer pe jadik minggu lepas dari citer sal trial ne kan??...
Kisahnyer mgu lepas..rasersaenyer Ryn da kidnap satu novel kat library..giler nyer keje,coz novel Hlovate tu best sangat..nak pinjam tak kasik so...hehe..keje mengong skali skale katerkan...TAPI Ryn da anta pon..takut gak..Dose taw!!huhuhu
Emm..Nak ngucapkan Happy Bday tuk Fieka ngan Awie..HAPPY BIRTHDAY TO YOU..Opps..
belated sbenanyer...sorry..tapi Fieka..adiah ujung taon taw..Jangan ngade2 nak tuntut skang lak..(bkn bermakne Ryn kdekot...,walau ade sket-sket..^,*..V)
Harine pulak sgale menda kaitan ngan tshirt kelas da setel pagi tadi..RM875..rasenyer la..Walau pon agak susah gak keje mintak duit ngan orang ne..Alhamdulillah..setel gak..Dan di sine.Ryn nak amek ksempatan tok say thanks a lot kat Fana..tanpa dia tu..tak taw la camane Ryn nak myimpan duit yang sebanyak tu..Time kasih skali lagi Ryn ucapkan..Gracias..
Uhuh...minggu ne Ryn kene ade kat skola penuh sminggu..taw nape??coz Sabtu ngan Ahad ne ade kelas..tension gue neh..taper la kit kan..utuk Ryn gak..
OK la geng ..chaw dulu k..bubbye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...