CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, December 29, 2009

hallooo 2010 !! Dah Tak Lame Lagi Nak New Year ??

Eh...cam tak caye jek da nak masuk tahun baru...
Huhuhu...almaklumla diri ini terlalu "sebuk berkerja untuk mencapai gelaran pekerja cemerlang.." uhuhuhu.....

Untuk sesape yang terperasan la...template ne da bertukar...
Jadik warne pink kan...
Warne ceria menjelang 2010....
Chey...
Sebab nak tukar template la...
banyak menda berguna semasa nak post da ilang...
nak cari balik tak brape reti..
ne nak kena pegi berguru ngan Sha ne...ehehehe....


Apepepon...Ryn kat sini dengan riang hati mengucapkan
Selamat Menyambut New Year!!!

Walaupon banyak lagi AZAM...tak tercapai...
YAng penting tuan sesape yang name Azam tuh...berjaye la capai ape yang nak dicapai dalam 2009 ne...

WISH U ALL HAPPY NEW YEAR ok??
GOod Bye 2009..
hallooo 2010 !!

Wednesday, December 23, 2009

olalala...kerana template...Sume ilang tah kemane...!!

Ne la pasal kalau pasal template...\sume da jadik langsung taklawa....
huhuhu...sedey gler...
ne rase cam nak tutup blog ne...ade rase p sayang yang ne...
Banyak da yang ryn curahkan idea kat sini...
TAkkan nak rosakkan sumenyer kan??

Wednesday, December 16, 2009

Nape template takley tukar???

Sedey dan penat gler menghadap komputer ne...
Dari tadi cubaan menukar template blog tak membuahkan hasis langsung!!
Ne yang geram neh...

Sunday, December 13, 2009

Nak memekak ngan lagu Akim!!

Salam sayang sume...
hehe...
Pening tol pale otak Ryn yang bersawang neh..
Ne taknyer...
pikir nye pikir...
Ryn terpakse gak pegi carik keje...
Masla skang katne??
Walawpon premis kat kawasan tempat tgl Ryn ne banyak...
Ryn tataw cane nak carik!!
Bengang la...
"Aku bosan dengan cintamu..."..
Eh,eh...ternyanyi lagu Akim lak...hehe..padahnyer biler terlampau bengang..
Hasrat nak jadi pekebun anggur spanjang mase da tergendale skang...
takpat da nak senang lenang goyang sgale urat depan TV..

So...rase nak imbas baliki la kenangan mase skola dulu dulu...
heh!! Cam da lame jek tak jadik dak skola ek??
Sempat la berkompot ngan si Sha tu nak amek picture yang ade kenangan sket...
Macam 2 la gaye posing...
Yang Ryn berkenan nak letak kat sini cume ne la je kot...
Yang len segan lak...Terlebih posing la katerkan..
huhuhu...

CHECK THIS OUT!! (^^,)

Adiosa..tata.......

Thursday, December 3, 2009

Abang Polis Ensem Mrn kejar2 ngan Den lak....!!

Assalamualaikom sume...
Giller rine Ryn men kejar2 ngan abang pulis tuh...
da la tuh,dia siap tegur...

Dia tanye.."jauh jalan??"
Hehe...
Ryn jawab.."saje kuruskan badan..."
Pheh..dia osah la da taw yang Ryn ngan akak Ryn ne lari taknak kene saman...
kire ngek ngok gak la abang polis tuh nak dikatekan...

Jangan dia tunggu kat depan moto Ryn tu da ler..
law die tunggu emang ape orang kater...
Selamat jalan je lar RM ratus-ratus bagi kat dia...heh!!

Emm....Ryn cuti lagi skang...
SPM tinggal satu paper jek lagi..
ekonomi Asas ,hari Isnin minggu depan....
Kiter rilek2 je lar dulu kan..hehe...

Semalam paper science....
Ape nak dikater...susah giler soklan dia bagi...
Biler pikir punyer pikir...
SAH!!...Dia bagi soklan jaman jepon dulu...Arghh!!!

Hampir separuh dewan keluar tak sampai dua jam stengah dalam dewan...
Yang pekse dalam bilik lagi la plak....
Sume cabut...
Lau diorang cabut tanpa meninggalkan bunyik taper gak....
Ne..,siap wat aksi ngan bunyik yang menjengkelkan jew...
Ryn ngah perah otak jawab soklan yang tah pape je tu...
diorang yang keluar tu takpe la da sah2 takpat jawab dah...!!

Da macam tempat luah sakit ati jek plak blog ne...
huhuhu...

EMM...SEPERKARE LAGI...
Ryn nak i men air kat air terjun Ahad ne...
hohoho....
setelah skian Ryn lame Ryn tak wat aksi terjunan marabahaye neh!!
Sok sok tercapai gak hajat...hehehe...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...