CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, March 31, 2010

Gaya Rambut Anda..

Assalamualaikum..
Hari yang cerah begine ak nak bagi entry pendek je...
hehehe...
Ape??
ne haa..
gaye rambut anda...
Ak??
Aku semestinya minat gaya rambut ala ala

Noh Hujan...hihi...

Tapi malangnyer...
rambut ak yang tinggal da macam sekangkang kera
lepas akak ak dan juga ak kerjakan...
masa dia balik cuti bulan lepas...
(nasiblaa...)http://www.emocutez.comuhuhuhuu...

Koramg punya rambut bagaimana pulak rupenyer??
Ala ala Alleycats ker??
Hihihi...
Sendri punya check juga aaa....

Saturday, March 27, 2010

** Hadiah Teristimewa**

Halooo...
Ibu ibu bapak Bapak yang ada disini???
(ikut rentak nyanyian Inul taw!!)
huhu...
Assalamualaikum...
Ak sign in terus wat entry baru...
Bukan ape..mase tak cukup neh...
aduss......

Ok..terus ke tujuan asal ak harine...
Ade hadiah yang ak kena jawab dan
pass kepada anda yang kire best lar...
huhu...

Check it out!!
*********#*****#*****#*****#****#****#**********

 1*Berikan ucapan terima kasih
dan link mereka yang menghadiahkan anda hadiah ini
@ udAh @

2*Kirimkan hadiah ini kepada sesiapa sahaja pilihan rakan blog anda
 yang membuatkan anda sentiasa seronok berblogging..

Ne haa...sape ek??


(Yang lain pada masa akan datang...huhu)

3*Paparkan di entry anda hadiah ini
dan paparkan juga 3 orang rakan ataupun barang kesayangan  anda..

Emm...sape ak??
Shafika & Yana...
(yang sbelah tu kenal x??)
hihihi...(^,^)
thumdrive paling berharga!!

motorola C261 adiah Dari Mak...
so sweet...(*,^)

Oraiittt...siap gak...
adiosa..
(up traffik jap...adehh..)

Friday, March 26, 2010

Bang.....Nak minta kerja..Plisszzz!!!

Hallooo semua...
Ak tengah minta kerja ni...
Da lame benar tanam anggur yang tak berbuah neh...
huhuhu...

Minta kat SPA...
mana tau ade rezeki...
Kakyong yang cadangkan hari tu..
Lepas dia teliti dan pahami...
hehehe...
http://www.emocutez.com

 tawaran kerja tu ade elaun...
Kalau la dapat kerja tuh....
Fuh..kayo den...

Eh,eh...
ne dah terpesong niat ne...
Buatnyer tak pat kan merana...
http://www.emocutez.com

Doakan ak dapat ye...
ley ak belanja korang ABC dapat gaji nanti...
huhuuh...
http://www.emocutez.com

Tuesday, March 23, 2010

Beautiful Award blogger???...TQ yek!!

Assalamualaikum...
Fuhh...
lepas hajat nak kemas blog...
Sempat blogwalking kejap...

perhatikan chat box...
eh,eh??
kak anumsss ngan yun tinggal pesanan
yang ak dapat award ngan tag dari diorang...
huhuhu...


Okeyh...ne yang ak kene wat agak agaknyer...(^,^)...
a)Thank & link the person that gave you the award.
*Siap..*

b)Pass this award onto 15 bloggers
you've recently discovered & think are fantastic

Huhuhu...sape ek?? Skroll kebawah...
luffy
aiin abdullah
darkbatman
ustzh basimah

c)Contact said blogs& let them know they've won the award...
*Siap..*

d)State 7 things about yourself..

Emm...about myself??
*Suke baca novel...
*Berniaga tambah pendapatan...huhuhu..
*Suke main main ngan baby...
huhuhu...tu pon yang tak banyak ragam la...hehheee
*Memasak faveret utama kalau kat umah...tak caye???huhuhu
*nak amek lesen moto pasne...chiss...(tercakap pulak)huhuhu..
*Blog adalah tempat mencari kedamaian...
ye ker???ye la kot...
* Gambar banyak tak terkire kerna suka snap pic tak kire dimana aku berade...
Dah agak sesuai jadi jurugambar kot...hehehe

Wednesday, March 17, 2010

Kusangkakan sedap...Rupanya masin nasi sepinggan...

Assalamualaikum...
diberi mase 15 minit...
ak kene cepat ne...
perghh...
Sempat la jugak chat ngan Chaon tadi kejap...
nak jenguk orang len up trafik pon tunggu minggu depan kot,,,
Gare2 bercuti...
aku sampai kelantan lewat...
ketapi punyer pasal la...
Da kene bedal nasi dagang masin...
Nasib baik jugak nenek ak da masak sedap punyer laksa kelantan...
(jangan jeles...)huhuhu...
nak chaw neh...
opsss...gud bye kat chaon dulu...kang majuk pulak..
hehehe...jangan mare chaon...
adiosa...tatata

Saturday, March 13, 2010

Aku kan bercuti...(Ikut Suke Ati!!)

Assalamualaikum...
Wah...Bebudak skola sekarang dah start cuti...
Bukan main seronok la ek korang bebudak sekola...
huhuhu...
Mungkin sekarang yang tak berapa seronok ibu bapa bebudak tu la kot...
Mane tak nya...
seminggu neh...
Dok umah...
memekak tak kira masa...
Lagi lagi bagi suri rumah sepenuh masa..
Mau gilak seminggu layan kerenah anak2 diorang...
Heheheheheeeeeee.....
http://www.emocutez.com

Sabo yek...
Walaupun begitu...
Ak tengah membilang jam nak naik ketapi ne...
Maklumla...ak je yang tak pernah bermalam dalam ketapi tuh...
huhuhu...
kang kate jakun pulak!!
Ooooohhh tidak!!!
hehehehe

Oh kampungku!!
http://www.emocutez.com

Bilakan akan ketemu...
Sanak sedare ku..
sambutlah kepulanganku...
Di depan pintu umahmu...

Hehe...pantun pulak??...
Sebab kat kampung kan...
Nanti maybe tak update beberape hari...
P...lu sempat...
Ak tak kire..
Ak akan marathon sekalipun untuk g CC kat situ...
(Da wat spotcheck raye tahun lepas)huhuhu...
Ak akan kembali lagi...
http://www.emocutez.com
Adiosa...tatataaaa

Wednesday, March 10, 2010

Makin menjelang hari ESOK...
bersamaan hari KHAMIS...
ditambah lagi dengan 11Hb Mac 2010....





Ak seram sejuk...

Ak ade lar tanya kengkawan ak...
Mereka pun 2 X 5 je dengan ak..
gabra semacam...
Makan tak kenyang..tidur tak lena...
Cheh!!

Bile ak bercerita dengan mak ak...
Korang taw mak ak kater ape...??
"Kakngah(ak anak ke-2) tak lalu makan??
tak dapat tidur??
jangan harap la..
Mak tengok tidur aje 24 jam..makan toksah kira la berpinggan pinggan...
lagi...yang mandi je tak dapat dikenal pasti..
sebab kakngah mandi bukan pernah lebih dari 2 kali sehari"

Itu kate mak ak taw...
Chiss...
alaa mak...
orang bagi perumpamaan je kot...
huhuhu...

Kawan ak Fieka siap round serting lagi...
Minah sorang tuh mane tau takut...
Hairan ak...
So yang patut...

TUNGGUUUUU...........

Tuesday, March 9, 2010

Keterujaan Melampau??

Assalamualaikum...
Tengok pic dari en google tuh...
Agak agaknya..
dak dak SPm 2009 cane la ek??


Ade tak agak2 iras ngan baby kat pic tuh??/
hehehe...


Yang semua sedia maklum...
Keputusan SPm 2009 diumumkam 11 hb ne...

Chiss...
aku kate kat owg ...
aku ne cane pulak??
lalalala...
Bile tetiba terfikir pasal Hari Khamis je..
Aku terasa lemah lutut...
Goyang sume beb...
hehehe...

Peti masuk msg tipon aku yang tak brape canggih ne pon...
penuh ngan Kengkawan yang wish gud luck ngan memacam yang patut la...

Ne belum ak pikir pasal makcik ak yang kepoh tu lagi...
Korang bayangkan je la...
Baru umum result keluar biler dia dah siap call mak ak tanya ak dapat berape...
Ade ke patut??
Ne yang aku rase nak cancel tiket kete api balik kampung minggu depan neh...
Cakap dalam ati je nak cancel...hehehe
 
Pas ne bile lutut ngan segala yang goyang teringat hari Khamis ne...
Aku nak tukar jadik tarian GOYANG INUL pulak...
Boley kurus ...
Bak kate pepatah...
Sambil kuak lentang,
Syampu rambut...
Tak kena langsung pepatah aku tuh...
Cheh!!

Friday, March 5, 2010

Tag ne pon amalan Blogger gak eh??huhuhu


Salam...
Fuh...penat ak semalam...
tgk blog tibe tibe ade pesanan katenyer
iaitu luffy...
thanx...hehehe

Tapi an kite tak brape reti la wat menda ne...
tak pe kan...huhuhu

1.You have to print screen wallpaper that you are using right now
2.Tell us why you like the wallpaper
em...Nape ak suke wallpaper ne??
Sebab yang kukuh adalah kerana ak memang peminat no1 Si Ichigo neh...
Hehehe...
Walaupon tak tengok ataupun bace habis siri Bleach ne...
Ak suda terpaut hati sejak 1st time
menatap wajah si Ichigo ne kat TV...
kakaka...
Alangkah bagusnya kalau Ichigo ne benar benar ade kat Malaysia semestinya...
Ohhh...............huhuhu
3.Tag 10 people
emmm...ak tataw la nak tag sape ...
nanti laen post ak tag la...hehehe.....

Tuesday, March 2, 2010

singgah menyinggah amalan Blogger...huhuhu

Korang an...
law gi melawat kat blog orang laen ape korang wat dulu??
Ak suke tinggal kan cap jejari aku..
huhuhu...kat chat box tu la...
http://www.emocutez.com
Kadang kadang pai lupe nak post entry baru...
(tader idea sbenanya)...
lalalala....
Pastu baru bace entry tuan punya blog tuh...
Da jadi hobi pon wat macam tuh...
Korang lak???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...