CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, April 29, 2010

fening..fening lalat da....

~`Assalamualaikum...
haluu haluu...
lame nyer tak mengup date blog...
hehehe...

Perasan sesuatu tak??
template da tukar...tapi...
adus.....
memang aku fening fening lalat neh...

Kerna template ne 4 kolum...
jadi ade yang takpat nak display kat blog ne....

Kepade korang sume yang dpt template cantik2...
pliss la roger roger kat ak sket...
tulun la wahai sume blogger yang budiman ...
tak kira adik,kakak,abang,......
hatta atuk pon takper...asalkan rogerkan kat ak mane nak carik template
yang cantik dan yang paling penting........

Copy paste je...
huhu...bukan pe...
kalau yang download ak kurang reti la...hehe...

Oleh itu.. Bantulah seorang ak ini...
Sekian.............~`

Monday, April 19, 2010

Novel..novel lagi...

  &
Puisi Untuk Nadina & Stray

Haluuu..Assalamualaikum...
bermula kelmarin...
ak da gila baca novel balik...
Skali dapat novel chenta lawak giller macam Novel "Puisi Untuk Nadina"
hasil tinta jejari Burhanuddin Bekri tu...
lagi la enak sambil bersuka ria ak menelaah novel ne...

(kalau  novel Spm dulu tader ak menelaah camgine skali...)huhu...

Lega ak dah abiskan semua skali...
Skang ak dah angkut lagi 4 buah novel ...

'oh..senangnya dalam hati...
Kalau beristeri dua...'..eh,eh??
Silap lirik da...hehe...

Nak taw camane citer ne??.
sila la dapatkan novel tersebut di kekedai buku berhampiran jendela anda...
Selamat Berjaye...
Adiosss...


Tuesday, April 13, 2010

bissnesssss dan kepenatan...



Assalamualaikum...fusss...
penat ..penat...
sejak 2,3 hari ne ak penat yang amat...

Dengan cuaca panasnya lagi...
Boleh putus urat sendawa ak ne...hehe..
Mengantuk tak usah cakap..
Kalau boleh nak mengularrr je...
Mak aii...seronok tue...huhu...

Sebab dah macam di anaktirikan je pulak blog ne...
Traff turun beb..,
alaa...tak sukenyer...
Nak buat macammane...


Penat punyer pasal..
idea pon tader...
adusss.......

Wednesday, April 7, 2010

M.A.R.A.H aka A.N.G.R.Y

Assalamualaikum...
Ishh...ak rase macam nak marah ne...
ak tak suke betul bila orang marah ak...
lagi lagi sebab kesalahan orang lain....
aku MARAH ne!!!http://www.emocutez.com
Cheh!!tak patut betul..nak marah pun ak bagitau kat orang...
huhu...

Sedang kepala ak berasap akibat marah ne..
tiba tiba ak terselak akhbar basi Berita Harian bertarikh 30 Januari 2010...
(sebab ak tgh susun paper lame mase tu..)
huhu...ak kalau tak selak skali lagi akhbar lelame ni tak sah ...

Ak terjumpa info mengenai Implikasi marah...
sesuai beno ngan keadaan ak yang tengah "panas" neh..
ak pun bace...

 8 Implikasi Marah

*.Dipulau masyarakat 


*.Punca pergaduhan


*.Mendatangkan konflik penceraian(kalau yqang dah kahwin)


*.Terdedah serangan penyakit kronik seperti darah tinggi dan sakit jantung


*.Murung dan tekanan perasaan


*.Hilang pekerjaan


*.Melakukan kesalahan penderaan


Mak aii...!!teruknyer implikasi marah ne...
Pastu ak baca lagi...
bagaimana meredakan kemarahan pulak...

5 Cara Meredakan Kemarahan

*.Ikuti latihan dan kegiatan sukan

(aku pun wat tarian zombi kejap...huhu)http://www.emocutez.com


*.Ubah diet pemakanan


*.minum secawan kopi


*.Berhenti merokok


*.Berfikiran positif


Oooo...begitu...
Kalau stakat berhenti merokok...ak no hal...
Coz ak bukan merokok pun...hihihi...

So kepada sesiapa tengah marah ataupun kaki marah marah...
hentikan la tabiat anda tu...
Lar...tanya kenape pulak...
Nak kena sakit jantung pada usia muda ke???
Tak nak kan...
Jadi amalkan lah hidup yang sihat serta jaga hubungan baik anda dengan orang sekeliling...
Akhir kate...nak hilang stress wat tarian poco poco
http://www.emocutez.com
(cube lar kalau reti...)
hehehe...Adioss...

Monday, April 5, 2010

Keranamu??

Keranamu...
Tak lena tidurku..
Keranamu..
mengantuk jadinyer diriku...

Cheh??ape ak mengarut neh...
huhu...taderla...
Gare gare ABPBH smalam...
ak tidur pon lewat...
Kebetulan harine ak cuti..
ape lagi ,mengambil kesempatan lar...mengular sakan hari ne...
huhu...
http://www.emocutez.com
Tetibe..teringat blog da bebepape hari tak update..
Jenguk jenguk up trafff jek...
Bukan ape...
Idea tak ade...
Malas nak mengarut ngarut ne...
kononnyer la...hehe

Blog walking jap..
check akaun pakcik Nuff tuh
Adehh.....
up 0.20$ je...
cane nak wat dana amek lesen Moto neh...
Da serik dapat autograph Inche Polis yang 'glamer' tuh...
ahehehe...

da malas gak dah nek men nyorok nyorok kalau jumpe...

http://www.emocutez.com



huh...ok lar...
Ak pon nak gi masak memasak pulak...
kang tau kat bakal mak mentua..
ak dok blogging je...
cancel jadi calon...
wakaka...
Semuge bertemu kembali la ek...
Wassalam...Adiosa...



http://www.emocutez.com
P/S=...kpade korang sume...tulun la ak mendapatkan dana neh..
klik nufff tu taw...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...