CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, June 21, 2010

Teh dan Ubi Kayu memang tak sajak bersama

 Selamat datang...masuk,masuk...
jangan sesegan...huhu...


Ermmm.....nampak menyelerakan gitu...

Suke makan ubi kayu??
erm...biasanya,kalau di kampung..
ubi kayu ne memang popular habis...
Lagi2 kalau tengah musim hujan...kan..kan??

Tapi tu dulu2 je...
skang ubi kayu bukan saja dimakan waktu musim hujan...
tengah lepak2 kat beranda umah pon leh gak pekena
ubi kayu rebus dan kopi...

Ade wat kerepek lagi...

Huhu...ak sudah merepek pasal makanan...
tandanya ak teringin nak makan benda tu....

Tetapi yang paling penting....
Ubi kayu sangat tak "sajak" jikalau dimakan bersama air teh...
Betul kan....
hahaha...
Betul coz ak dah try....
huhu...
Adioss...nak cari ubi kayu pulak...

Friday, June 18, 2010

Daku Kehilangan Ayim...

Dimulakan dengan Assalamualaikum...

Fuhh....memang banyak betul komen kat FB Mentor 4 sejak Ayim keluar...
dekat FB Ayim fan club pon same juga....


Kenapela konsert kumpulan B mesti Ayim yang keluar???
kenape??kenapa??

Sedey beb...
Walaupun begitu...tarappa...
Ayim tetap dihatiku yang no 1!!

Bak kata Wonder Girls...
I Want Nobody ..Nobody but You...
Huhu...

Sunday, June 13, 2010

Hari yang terkadang dijenguk malang..



Terkadang nasib kiter takpat dijangka...
Kadang baik..
kadang buruk.....

Sama la dengan nasib ak semalam...
Chiss...

Jam baru ak patah...
Lagu lagu kesayangan bangat...hilang...
Arghh..
Ape la salah ak hari tu yek...
Hishh....
bile Aura bengang ak sampai...
kesian la pi\ula kat adik ak yang kecik tu...
kene marah...

emmm...kesian la pulak...
tak patut betul...
sorry ye dik...

Tuesday, June 8, 2010

Tidak bertajuk???

Huhu...
entry ak kali ne tidak bertajuk....
Pelik?? takyah nak pening kepala pon...
ak malas je...huh
(alasan kukuh kan??)
http://www.emocutez.com

Bujkan sekadar tajuk blog je ak malas ne...
macam macam...Fb tu pon ak malas update...
dedulu rajin la gak coz ak pakai SMS je...

Memang ak dah terkena sindrom malas melampuau kot beberape hari ne...
huhuhu...

ermmm...pakcik Nuff tak jenguk lagi...
erkk...ak tak masak lagi...!! huhu

adioss...
http://www.emocutez.com

Friday, June 4, 2010

Kangenn banget!!

Assalamualaikum kepada sume yang masih mengunjungi blog ne...
huhu...rindu sihh...
mau tak..setiap kali nak up date jer...
ade macam2 halangan...
huss.....nasib baik halangan yang tak berape menuntut kesabaran...
lu tak...geram gak rase hati...

Emmm...tak lame dah lagi ak nak tinggalkan serting,
tinggal kluarga.....
(kononnya..)huhu...
Sedih la pulak...
lagi lagi bila terfikir pasal mak...
Pasal pengorbanan mak kat ak yang agak 'begar' ne....
hehehe....

Tu belom lagi pikir cane mak ak nak wat kerja umah lagi..wat kueh lagi...
dengan adik adik yang kurang paham bahase lagi...pening pale ooo....
macam tak nak pergi pon ade...

Tapi............
demi mase depan aku jugak.....

Ermmm....
blog ne akan kurang terurus sikit lar agaknyer...
sementara ak dapat laptop sendiri...
memang bersawang la gamaknyer blog ne...
da tader maniss sugar sugar da gak eh...

Tapi taper....
lu de mase ak tetap akan update ...
Ape kabo la agaknyer Pakcik Nuffnang ak tuh...
sihat ag tak???huhuhu
ok lar...adios...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...