CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, October 28, 2010

bErSuKa- suKi di Tanjung Bidara & pengkalan Balak

First of all...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bestnyer kuar suka suki...
hehehe....
Walaupun esoknya final exam...
Tercapai jugak hasrat murni lagi suci ak nak gi ke pantai...hehe....


ehehehe...tapi kacau la...
gambor2 ne sume kecik...
amek dari FB...
dorang ne mase belom masuk dalam lappy ok sane..ok sini..
bila da up load dlm lappy,
Macam2...
"amek kat FB" la.."Tunggu la.."..
kate dorang...menyampah akuh...
haishh...

tapi taper la...ade mase ak akan amek jugak...
skang tak leh ag...
Lappy ak kat kedai ag...
keh keh keh....
Cantikkan pemandangan...huhu....

 Tengok sunset...
Macam orang jakun pon ade jugak...
haha...
Padahal kalau tengok kat UiTM pon boley je...
cheh..saje nak gi jenjalan...
miahahaha


Minggu depan katenyer nak gi pantai ag...
Tapi rasenyer gi berkubang...
ak takat gi men lari2 basahkan kaki jer...
hehe....


Mase semakin suntuk...
Ak tak study tuk BEL lagi...hehe...
adiosa...
daaaaaaa...

Friday, October 22, 2010

ketiduran MELEBIHI ke'study'an...

Haaa...ye adik adik...
setiap kali nak exam..memang macam ne la gaya idop ak ye...
sangat tak menepati jadual study...

Agak busan juge duk tido memanjang...hehee...
pening-pening lalat juge lar...
Tapi da akaun tu langsung ak tak paham adjustment dy...
nak wat cemane...
miahahahaha......

Risau + takut + menyampah + nak balik...
hailaa...
memacam perasaan ade...
da macam ABC pon ye...hishhh....
macam cepat beno da nak exam....

Sem depan da part 2...
da beso ye ko rynie...
heheheheeee.....

Ahh...sudah.....!!!...
Blog,FB.blog,FB...cemane nak study.???
hishhh...susah camgine...
perlu ade kekuatan diri la yek...ehehehe....
Berkelah depan tasik UiTM lagi baek...heh....

Bye..bye,...



Wednesday, October 20, 2010

super Junior..(tader keje..)..hehe

Friday, October 15, 2010

study week !!!

Halloooo...
hahaha...seronok giller beban da abes....
seminggu cuti...
2 minggu lagi start la exam yang giller2 tuh...
huhuhuhu....
  http://www.emocutez.com

Tak saba pulak rasenyer nak gi study depan tasik....
kat library...
men air kat tasik tu...
http://www.emocutez.comHahahaha

Sebab orang pon bukan ade kat sini...
tinggal ak yang umah kononnya jauh tu...
huhuhu...

Bukan ape...
ak tau ak takkan study punyer kalau balik...

Ehemm,,ehemm,,,,,
haishh...suara ak da bertukar jadik husky neh...
romantik gitu...ahahahaha...
http://www.emocutez.com
alalalala......28 hb ne ak de temuduga lagi...4 jawatan...
ak tak taw la yang ne cemane pulak...huhuhu,....
http://www.emocutez.com

jangan susah2 pai ak konpius jawapannyer sudah...hehehe...
oraitla...ak nak gi FB plak...lepas rindu kat blog ne...huhu...


Sunday, October 10, 2010

~* lalalalala *~

   
Dinner course...
agak seronok pada mulanya...
maklumla...baru first time rase keadaan camtu...huhu...

Yang ak seronok dapat amek pic dak kelas ak yang mungkin 
tak lama lagi ak akan tinggalkan...

ak tataw la cane...
Nak teruskan..ak rase macam tak mampu..
Nak tinggak..ak sayang giller kat dorang...

Agak2 ak dapat ke nurse tuh??
tu yang ak gelisah tunggu result....

hai............................ak dalam Dilema...haha




Antara jejaka yang meletop kat kelas ak...haha,..
nasib sume da berpunyer...



Duk sini bagi ak pengalaman baru dalam idop...
ne la sebab ak sayang kat dorang sume...walaupon tak sume ak berkawan rapat..
tapi yang da rapat tu....sayang doe...

Kekadang rase cam taknak tinggalkan ..
tapi bile pikir mase depan,..
ak mesti pegi.........

huk..huk...
tak suka la wat citer sedey2 neh...
suda la..heh!!

Saturday, October 2, 2010

Terima Kasih Kerana Memberiku MC.....

Mula mula...
sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kakak sy yang telah 
mengirim SMS ketika sy turun tangga,
Kepada Ibu bapa yang sudi menjemput sy dari Melaka...,
Tak lupa juga kepada rakan rakan yang telah mengemas bilik untuk sy ....
Paling dihargai...
Doktor klinik kesihatan******..kerana telah memberi saya MC selama 6 hari...
serta Makcik tukang Urut...
TQ u allsss.........


Waaaaaaaaaaa.....seronok giller...
dapat cuti...huhu...
Kaki terseliuh langsung tak seronok ea...tolongla...
tak mau dah rasa terseliuh tu...

Tu yang ak ucap trime kasih kat kakak ak tu...
(hehe...bukan salah dy pon...)
tapi taper la...sesaje nak bagi rase bersalah kt dy...
sebab ak bace SMS dari dy la ak terpeleot mase turun tangga...
Da la tu...ader mamat hensem tengah lepak kat bangku yang agak dekat...
tapi rasenyer jauh sket la dari tangga tu...(ape ne???...)

Hehehehe...
apaper pon...ne da jadik pengajaran la kat ak,...
supaya jangan bace SMS mase turun tngga...haha...

Terjerit-jerit (kecik )ak mase makcik tukang urut tu urutkan...
Aiseh...
kalau pikir tak malu...
da menjerit (besar punyer) ...
sakit giller siot mase dy urut tuh...taubat la...huhu....

Tapi,terima kasih la...
ak da boleh jalan dengan lurus sekarang...
hahaha....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...