CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, December 31, 2010

Anugerah Aunty Yan..=)

Waa...terima kasih sangat2 kat Aunty Yan coz sudi 
bagi award ne kat SugarSugar...

Huhuhu...terharu rasanya...wihihihi...
Kumawoo...neoreul neomu saranghae
( timekasih..i love u very much..)
hehehe



Oraitt...ape yg ak kene jawab adalah...
Selalu buat entry mengenai ape
Entry ak biasanya pasal diri ak jelah.Perkembangan blog dan kalau ada kesempatan ak akan bercerita isu semasa...huhu


Mengapa berblogging
Simple je..nak try diary online...Makin lame makin serasi ngan blog dan akhirnya jadik tempat ak mencurahkan bakat menaip dan isi kandungan otak ak yang tak berapa betol neh....

Sejak bila berblogging??
Sejak Januari 2009...hurm..sok ak sambut bday blog..yay!!..hihihi


Suka blogwalking tak?
mula mula tak suka sebab tak dapat nak mengadap kmpter lame-lame.
Tapi sekarang...suka sangat.....Selain dapat follow blog lain ,komen blog diorang, menjerit kat shoutbox...dapat jugak bace entry terbaru diorang,..tol tak??..huhu


Apa pendapat awak mengenai pemberi award?
personally I think...ecececeehh...Aunty Yan seorang wanita yang sukakan perkara baru dalam idup dan ingin menikmati hidup sepenuhnya...Agak agak betol tak Aunty??..hehehe


Tag kepada 10 org blogger
Fuhyoo...ramainyer...huuuuuuuu...ak try la...kalau tak cukup jangan mara ek...hurm...


shekechik
cik teratai
Zahirulonline



Sayangnya ?!!! muah muahh...

huuuuuuu...
tinggal sehari je lagi ak nak daftarkan Diri kat Perak

Ak tengah sedih ne...
seumur hidup ak..tak pernah lagi ak begitu sedih nak tinggalkan sesuatu
yang tak bernyawa..

My Apple_Ungu !!

Sampai basah la jugak  ( sikit ) kain selimut ak lap air mata...
Hahaha...

Ak akan bertolak http://www.emocutez.comke Perak ( for sure naik kereta bukan bot )
selepas Subuh...kata abah ak la...
Suma barang dah pack dan sumbat dalam bonet kereta...
Ak terlupa amek gambar barang2 ak tuh... hehehe

Mengikot memori ak...barang skang kurang sket dari masa ak daftar kat UiTM dulu...
Hahaha...
Lepas kene perli-perli ngan abah
"kakngah,kamu nak duduk sana nanti bukan pakai banyak baju pun"
 Tu lepas ak sumbat baju banyak2 dalam beg.

Pastu...
"kakngah...abah dengar kan..org kolej nak rampas bantal yang bawak lebih dari satu.."
yang ni pulak lepas ak nak jugak bawak bantal bentuk 4 segi aka bantal wangi ak tuh...
dan yay !!
Ak berjaya menyuludup satu lagi bantal...mwahahaha...



Dalam tak sedar juga..SugarSugar kini sudah 2 tahun Satu hari usianya
pada 1 hb depan...
waa...mcm tak caya ak dah menulis ( menaip )
kat sugarSugar selama itu.

Huhuhu...
well...bila baca entry orang ...ramai yang kata..
berblogging baru seminggu da ada 100 org follower...
mcm ak,
dah dua tahun barulah capai angka 100 tuh..
http://www.emocutez.comlambatnyer ak bergerak...huuuuuuu..
Dulu,tujuan utama berblogging...saja nak cuba.Diari alam maya ni best juga...
Makin lama,makin ak ubah suai rupa paras blog neh...
Sampailah hasilnya sekarang...'
Hurm,,
Banyak taw suka suki ak ngan blog ne...

Citer pemangkin semangat ak tu pon ade...cuma sekarang je ak da stop tulis pasal inche pemangkin coz ak sekarang tak admire sesape dah (ecececehh..)huhuhu...http://www.emocutez.com



Sempena mungkin ini adalah entry terakhir ak untuk tahun ini..
.
Ak nak Ucapkan Happy New Year dan selamat kembali ke sekolah buat adik2
dan Ke U buat abang kakak..
So..memang damn great la coz bday blog ne ak sambut skali ngan new year,...hahaha
Jimat kos ak..

Ryn SugarSugar

Wednesday, December 29, 2010

"Malu Betul : Kenangan 2010"

Salam akhir tahun semua..
Semakin mengira hari nak men jelang akhir tahun ..ak semakin rajin menjoin contest...hahaha

Salah satunya dari


Untuk tahu lebih lanjut klik saja header diatas dan anda sume akan 
dipandu ke entry contest ini...

****************************~******************~***************************

"Malu betul : Kenangan 2010 "

Mengikut kisah ni..ak tader la malu sangat...
cuma ye lah..
punya lah ak susah payah bersiap nak gi meeting Dinner D'Bankers
( akan rindu kat diorang )...huhu
 ..kesudahannya terperap kat bilik juga.
Semua gara-gara berSMS  masa turun tangga...

Hah !! memang padan sangat la ngan muka ak...huhuhuhuhu

Ak betol-betol berterima kasih la kat kakak ak yang sudi menghantar mesej masa ak turun tangga tu...
Mwaaaawawawa...sakit tau kaki ak terseliuh..http://www.emocutez.com
Sudah la begitu...ak berdandan punya la vouge...
hhuhuhuhu....time terpeleot kat tangga tu..alkisahnya lagi ada beberapa orang jejaka
yang ak tak berapa perasan kekacakkan mereka lepak depan kefe depan Kolej ak...

Waaa....dah la terang benderang tangga tu malam tuh...
memang nasib ak la...hailaa...

Kesokkan paginya...Ak meraung dan air mata bercucuran kerana kaki dah bengkak.
Nak berjalan pon tak boleh.
http://www.emocutez.com
Ak dah gitau pada mak ngan abah...sambil menangis jugak...
Kalau ingat balik...malu giller ah kat member ak dlm bilik tuh..
Nasib masa ak menangis tu dia buat-buat tidur...miahahaha...

Akhirnya mak abah dengan susah payahnya datang amek kat Melaka...
huhuhu...Dapat cuti seminggu...
tu lah part paling best http://www.emocutez.com
CUTI !!
 sekian saja..Adioss..

Alamak..lupa..
ak tag kepada
Izati dan Atyn


Ryn SugarSugar

cerita pendek


Salam sekalian umat manusia...
Ryn follow blog blogger ni tadi...
dy kate kalau amek award..
kene tulis sket ape yg ak suka kat blog dy...

Ermm...ape ye??..
1 sekali...jengah saja blog beliau.ak baca
" Better to have a lot of readers
than to have a lot of followers "

Ermm...maybe sebab tu la kot blog beliau ini di follow oleh ramai blogger lain dalam masa yg singkat.
huhuu...

Adios sudah entry pendek ini.

Ryn SugarSugar

Tuesday, December 28, 2010

Selamat Tinggal Bahasa Korea ape??

Salam sejahtera semua...
cheh...kunun pagi pagi nak gi blogwalking...last2...
cari pic glitter je lebih...haha...

Ak nak ucapkan Selamat tinggal kepada CUTI...

nak ucap dalam bahasa Korea..
tak lepas..
Kalau sayonara boley??
huhuhu

Tak lama dah lagi...
Da nak tahun baru 2011..
Habis cuti....
 da masuk kolej..
stop blogging..
stop juga blogwalking
(buat sementara waktu..)

huhuhuuuuuuuu...sedeh maa..

 Dengan itu..tinggal juga Miss Apple_Ungu ak...
mwawawawaa...
Tak nak !!!!!!

Sebenarnya bukan ape..ak sayang je ape yang ade dalam Miss Apple ak tu...
Vid Kyuhyun memenuhi memori...

huhuhu...............

Da nak tahun baru ni...azam baru harap da ade la yek semua...
Ak??
aku pakai azam tahun baru hijrah lepas..

Nak kurus, ( mesti !!)
Elakkan pembaziran melampau..(huhu)
dan juga selebihnya akan ditambah dari semasa ke semasa.,..

Sekian saja...

Erk !!..da pukul 12.00 tgahhari??...
Tak berapa perasan la pulak...cuaca sejuk semedang...
huhuhuu...
Apron ,kuali serta periuk belanga sedang menati kat dapur sana...
hailaa...huhuhu

Adios...=)
Ryn SugarSugar

Sunday, December 26, 2010

Victory Malaysia

Yeah !!
Malaysia da menang 3-0 !!..

walaupon ak tak pat menonton siaran langsung mahupun live kat padang bola...
Tapi akhirnya dapat jugak ak tau Malaysia kebanggaan ku telah menang
untuk 1st leg ne......

Sume gara gara tader siaran TV ak ne...
haila..punyer la berkobar2 semangat ak nak buat sorakan kat dalam umah...
Last2...
langsung tak pat tgk...
hurmmm...kesian betol kat ak...haha

Tapi taper la...
yang penting kita menang !!



Harapannya..for the 2nd leg kiter menang juga...
Aja aja fighting Malaysia !!
http://www.emocutez.com

Ryn SugarSugar

Saturday, December 25, 2010

Melakukan Pembedahan Serius !

Assalamualaikum...berdasarkan tajuk entry ini ..
bahawasya ak telah melakukan pembedahan serius terhadap satu makhluk ini...

Berita selanjutnya selepas ini.....
....................

huhu...setelah sekian lama menunggu surat Tawaran dan segala bagai...
Akhirnya...Ak telah telah dapat tahu ak akan ke Perak Satu hb ne...

Haa...ingat tak entry ak pasal ak dapat nurse tuh??...

Ak dapat Tawaran tu kat Kolej Kejururawatan Ipoh...
Kat Perak suda ak nanti...
Huhuhu..
Walaupun agak sedih juga meninggalkan kawan-kawan 3 bulan,
(Well..ak duk UiTM baru 1 sem je..huhu )
tapi bila ak pikirkan masa depan ak dalam tempoh masa 3 tahun lagi...
semua ok dah...

Haila...adat la kan..
bertemu dan berpisah adat manusia biasa...
....
Sama la jugak macam ak ne...
huhuhu....

Demi kerjaya yang lebih menjamin masa depan ak...
Dan semestinyer.. 
Untuk menjadikan ak lebih cepat kaya...hahaha = )
Ak rela...

Cheh..ayat macam kene kawin pakse jew...huhuhu..

*____________________________________________________________*

Opsss...sambungan berita tak berapa terkini...
Ak telah menjalankan satu uji kaji terhadap satu spesis 
makhluk malang ini...

Berikut adalah Sampel tulang makhluk tersebut..


Untuk pengetahuan semua...
Makhluk ini telah dibedah dengan cermat 
bagi menganalisis tahap kandungan gula dalam badannya...
 ( heeeeeeeeeeeeeeeeee..)


Inilah hasilnya...
( Gambar fail makhluk tersebut setelah diujikaji..)

Huhuhuhu...(^_^)..V...

Ryn SugarSugar

Tuesday, December 21, 2010

Come Back !!

Assalamualaikum semua warga desa dan juga kota...
Wahh...da lame tak menaip ...

Haha...maklumla...sy kan orang busy...hahaha.

Ohh ye...ak sudah balik dari bercuti panjang...
huuuuuuuuuu...http://www.emocutez.com
Traffik semakin tiade...

Memang padan la ngan muka...sape suh cuti panjang sangat...
Ne ak telah buat comeback...hahaha...
Secara tiba2 terjumpa benda ne kat blog inche Ichigo


 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1ryryns.blogspot.com108.79 KB0.7 seconds0.01 seconds

Rasenyer ne da laju da la kan??..
Hurm...ak terasa nak tambah gadget lagi je...hahaha

Suda siap la sudah entry merepek lagi merapu dari ak...
huhuhu...adios...

(Ak sedang belajar bahasa korea sekarang )<3http://www.emocutez.com
Dengan tekun taw...hahaha



Ryn SugarSugar



Sunday, December 12, 2010

Jangan Boikot Cuti SugarSugar !!...

Ryn,
Manisnyer Si SugarSugar Blog,
ryryns.blogspot.com
________________________________________________________________
Sume Blogger,
Yang follow mahupon tidak,
Tidak lupe juga,
Yang blogwalking ke Blog ini.                                      12 DISEMBER 2010


BERCUTI KERANA "SEDARE MARE" NAK DATANG UMAH

Merujuk kepada perkara diatas,saya Ryn dari blog Manisnyer Si SugarSugar memaklumkan 
kepada semua blogger di Malaysia mahupun dimana jua anda berada bahawasanya saya akan bercuti dari menaip entry baru di blog ini.

1. Untuk pengetahuan para blogger semua,saya akan bercuti kerana sanak sedara akan datang menziarahi kami sekeluarga.

2. Selain daripada itu,saya juga akan sibuk mengemas rumah dan bilik kerana untuk pengetahuan semua blogger,saya adalah seorang yang rajin lagi pandai mengemas rumah.

3. Dengan percutian saya ini,saya meminta jasa baik semua blogger agar tidak memboikot blog ini dan juga rajin-rajin kan lah diri untuk sentiasa berblogwalking kesini. Tinggalkan juga cap-cap jari anda semua di kotak menjerit serta luangkanlah masa untuk  mengomen entry ini.

4. Semua jasa baik anda semua para blogger amatlah saya hargai dan diucapkan ribuan serta jutaan dan kalau nak banyak lagi, kiralah menggunakan kalkulator ucapan terima kasih ini.


Sekian,
Ryn SugarSugar
RYN SUGARSUGAR
( TUKANG TAIP ENTRI BLOG INI.)


P/S = Bersawang la blog ne...huhuhu...tata sume http://www.emocutez.com

Saturday, December 11, 2010

Jawab Tag Lama...

Assalamualaikum sume warga kota mahupon desa...
Wah..ayat skema tak hengat...hahaha...

Sebenanyer entry ne dibuat atas dasar baru teringat.
Cheh !! punyer la ak buat notes pasal tag ne...
last-last lupe juga...
Menyampah dengan diri sendiri...huuuuuuuuuu...http://www.emocutez.com..

Ok..terus ke tag yang ak nak jawab ne dari Tira
Sekali lagi...Sorry ye jawab lambat...huhuhu...

Name              * Rynie Binti Nasai (unik kan??huhu)
Brother            * Kema aka abencik
Kaler Mata      * Suka kaler Hijau...tapi kalau hitam lagi menawan...hehe
Saiz kasut        * 7 kalau tak silap...ngee ngee
Rambut            * Pendek je..
Tinggi              * 159cm...(tak layak jadik model...lalala)
Piercings         * tak pon...
Apa ak pakai skang  *  t-shirt hitam n track hitam jugak...Girl in black..!!huhu
Tinggal kat mana       * Bandar Seri Jempol,NS
Fav No           * 1 dan 3...tah la kenape...hurmm...
Fav Drink        * Teh..
Fav Month       * November...bday ak..hohoho
Fav breakfast    * biasa tak sarapan pon..emmm,.teh je kot...hehehe

Have You ever.....


Patah tulang??..                             .*.retak kat tangan kiri ade lar..
Been in police car                          * tamau la naik keta polis tuh...huhuhu...
Fallen on a friend                           * Selalu...ngee ngee...Time kanak kanak riang...haaaa...
Fallen for a guy for short period time * penah je...(sebab dy sweet sangat),,,lalala
Berenang                                           *  tak pandai...jadi jangan menempah maut...hahaha
Broken someone heart                      *  Tak rasanyer...Ak kan baik...hohoho
Cried when someone died                 *  kalau kenal ye la...huremm...
Tenung phone memalam tunggu seseorang call    * entah...macam menyusahkan je...hahaha
Saved email                                       *     ade...dari kakyong !!
Been cheated                                     *.tak pernah pulak ak tau...50-50...huhuhu


What...

Your room look alike     * mak kate macam bukan bilik anak dara...(bersepah maknenyer..) hohohoho
what is beside U ?          *Kerusi...ngee ngee
last things U ate              * kerepek pedas yang mak buat...( sedap ooo...)<3
  

Ever had..

Chicken pox                   * penah je..
Sakit tekak                     * time demam selalu jugak...seksa...huuuuuuuuuuu..
Stitches                           * penah..kat kaki...sakit woo...ade parut lagi...
broken nose                    *.Ganas beno kalau hidung pon patah...tersumbat aje ade la...hahaha

Do you..

Percaya cinta pndang pertama ??..* ade la sket-sket
love picnics                                    * MESTI !!...huhuhu

Who

Did u last yell at                 * dik wa..(.Tak reti nak tutup TV)...aiseyy...
what did you do today        * Buat kueh, Jual kueh tengok result ,FB dan tido...hahaha,,,lagi blogging...lagi...
the oldest                           * kak yong la...ak kak ngah...
In or out??                         * out pagi dan tengah hari..In bila petang dan malam menjelma...

Today did you


Talk to someone like?         * nope..
Kiss anyone?                       * orang tader...bantal tadi ade la..hahaha
Sing                                    * kat dapo tadi...hahaha
Talk to an ex??                    * tak nak ingat dy dah...syioh syioh !!
Miss someone??                  * ade...Kyuhyun kat korea...hohoho
eat??                                   * kebuluran la kalau tak makan...(diet ryn!! diet!! ) huhuhu


Last person

You talked on the phone      * Abah tadi...
Made U cry                         * da lame ta nangis neh...
went to movie with              * Roomate 2211 Dang anum...( Rindu saat2 tuh )...
Who cheers U up??             * adik waa and Video dr Kyuhyun...(Gila tak ?? )heheh


Have U 

Crush with someone??           * Bulan pertama dan kedua sem satu kat U...
Baca buku ape skang??          * tader buku pape pon...surat kabo ader la...
ayat yang paling suke              * Sweets.....ngee ngee...SugarSugar..
Future kids name                    * tunggu ak kawen dulu...miahahaha....
Fav sport                                * Badminton agaknyer..
Fav place                                * kat umah..dalam bilik...kat luar umah...mane yg best sume jd fav...
Who do you really hate            * Dia !!
what time is now                       * kol 12 suda...
    

Tag = ) Malas la...hahah <3



Friday, December 10, 2010

Dapat Award ker??...huhuhu

Huhuhu...dengan rasa happynyer...
Ak menerima Award dari cik miserablefairy96..

Huhuhu...Terima Kasih...
Jom terjah blog cik ne...

Thursday, December 9, 2010

Mama Kembar Tiga Buat Giveaway,Yay !

Salam sekalian pembaca...huhuu,...

Ne nak jawab tag dari shekechik
Dengan berbesar hati, jantung dan limpa...
ak join GA dari Mama Kembar Tiga


Hadiah -hadiah best dari giveaway ne adalah..

Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

 Hadiah Ketiga: Telekung Travel


Menarik tak??huhuhu...

Dan ak telah rajin mengetag :> Mia ,Eqa  dan fatinlovefaiq

Wednesday, December 8, 2010

Tenkiu kepada follower ku yang Ke 100 !!

Assalamualaikum...
huhuhu...Hari ne ak sangat happy coz akhirnya follower ak capai gak angka 100...

Bebanyak terima kasih kepada
kerana menjadi follower blog SugarSugar yang ke 100...

Sebagai tanda penghargaan...nah...


Huhuhu...
Harap sudi la terima ye....

Kepada sume blogger yang jadik VVIP SugarSugar...
Juta juta tenkiu dari SugarSugar.....
Hah...jom ke blog dy kalau nak berkenalan..klik sini..Inche achueee(^_^)V

Jom join Contest !!



Huhuhu...tercapai hajat join contest...
ngee ngee ngee..

Kepada yang di tag,...
Pendekar berkuda..
aennn
dan
black Forest

huhuhuhu...

Tuesday, December 7, 2010

Kuruskan badan 5KG dan Jauhkan diri dari pemborosan fulus besar-besaran !!


Salam maal Hijrah 1432 Hijrah kepada semua umat islam di seluruh dunia...
Cheewaa...huhuhu

Dalam sibuknya ak memasak tadi,sempat la jugak ak mengarang ayat untuk 
entry terbaru ak di tahun baru ini...hehehe
Disebabkan ak mengejar masa.dan masa amat jeles ngan ak...
jadi jalan penyelesaiannya...ak karang dulu di beberapa lembaran kertas...
(puitis tak ayat ak??)ngeehh ngehh ngeeeh....

Ermm...tahun baru hijrah ne...apa lah agaknya azam baru korang agaknya ek??
ke pakai azam tahun lepas yang tak beres lagi tu??...
hhuhu...

Ak punya azam tahun lepas pon suda tak ingat...
haila..teruknya ak...nampak sangat azam main-main...lalalalala...http://www.emocutez.com

TETAPI...
Pada tahun ini...Secara rasminya ak telah memutuskan untuk kekal at least dengan 2 azam baru..
(kalau banyak pon takpe..)hehe

1* Mesti menguruskan badan dan menurunkan sebanyak 5kg dalam tahun ne...
hahaha...lama kan masa nak kurus...
Eiii...susah tau nak kurus kalau diet biasa-biasa je...
(Ak la tu...sebab tu susah nak kurus..)
http://www.emocutez.comhuhuhu...

2*Mesti menghalang dan menjauhi gejala pemborosan besar-besaran...
Ak ne memang pantang tgk baju,sluar,kasut (terutamanya wedges toh...)
memang serta merta ak terkena penyakit boros...
haa...kantoi...huhuhu...

Tapi..sekarang..dalam ak menaip entry ne pon fulus ak da terbang di awan lalu...
Sebab...huuuuuuuuu....
mesin basuh rosak...nak repair kene 180RM...
Taper la..ak support 100RM..
mak ak bagi 80RM...
berkorban sikit demi baju ak yang berlonggokkan tak berbasuh...
http://www.emocutez.com(Alamak...kantoi lagi...!! )huuuu

Oh ya...Sempena tahun baru ne jugak ak telah berazam untuk tidak nakal melampau...
(kenkadang je..)
kerana,semakin dewasa seorang manusia itu semakin besar tanggungjawannya..

Bagi ak tanggungjawab yang sedikit tu pon tak berapa jalan lagi...inikan pula tanggungjawab lain....
Sebagai pelajar...pertamanya, ak mesti belajar sungguh-sungguh...
Sebagai ANAK yang paling penting..untuk patuh dan taat kepada mak abah...

Apa yang ak tahu,..kebahagiaan ak didunia dan diakhirat ne terletak pada
Redhanya dan restu mak dan abah pada ak...
Harus diingat ye...nak dapat Redha Allah juga melalui redha mak abah kita jugak...
Lebih kurang je kalau mak abah tak redha...Redha Allah yang Maha Kuasa lagi lah jauh...kan..??huhuhu

ishhh...ak cepat sedey bila berbicara pasal mak abah ak ne...huhuhu...
Terasa banyak betol dose ak kat diorang...huuuuuuuuuhttp://www.emocutez.com

Ermmm...apaper pon...
Selamat Tahun Baru Maal Hijrah 1432 hijrah sekali lagi kepada semua...



Saturday, December 4, 2010

Lagi TIGA tahun..

Salam semua...
Baru hari ne ak tiba-tiba terasa nak menaip..

Sejak dua menjak ne,rasa malas yang amat nak buat entry baru...
Angin ak sekarang tengah baik neh...huhuhu...

Maka..alkisahnya,terhasillah "Lagi TIGA tahun.."...

http://www.emocutez.comecececeh....Da macam tajuk lagu pulak...haha...
Tersebutlah kisah..
Ak dapat tahu yang ak berjaya dalam temuduga kedua dengan SPA...

Waa...macam tak caye pon ade...http://www.emocutez.com
Mane taknyer..
Ak dah lah calon pertama ditemuduga..
Bagi jawapan tah ape-ape tah...

Tapi Alhamdulillah...
Sekurang-kurangnya..masa depan ak terjamin..
Ini adalah kerana..lagi tiga tahun selepas ak menamatkan latihan..
terus dapat kerja...Insyaallah..

YEEHAA !!..http://www.emocutez.comUhuhuhu...

Eh..ak tak cakap pon ak dapat latihan ape..
Haa..teka??
tak payah,ak nak gi tau da pon...Latihan sebagai Jururawat Pelatih peringkat Diploma..

Ak dapat tahu keputusan ne pon kerana Ziera..kawan ak yang sorang tuh..
Dia pon ade pergi temuduga under SPA...
Kecoh tanya ak pasal result SPA..

Ak punyer la bermati-matian..(erk..ade ke??) kater result ak lambat lagi kuar nyer..bulan 12 ngko...
Last-last semak balik surat temuduga tu,rupe-rupenyer 29 hb 11......
heh...Silap tengok tarikh daa...


Apa-apa pon,terima kasih yang amat la Ziera...huhhuhttp://www.emocutez.com

Tapinyer..ak tengah risau l;a pulak..
Surat nyer tak sampai2 lagi kat depan umah ak ne haa..
Ape la mamat-mamat posmen tak buat kerja hape??

Ermm...ape nak buat lagi..menunggu je la...

*********************************************************************

Ermm...sekarang ak ada hobi baru..
Download video dari  Super Junior...
Waa...lagi-lagi kalau yang fokus kat Kyuhyun...pakwe ak tu..(perasan..)= P
hehehe..

Nak kemas kini blog jap...nak letak pic si Kyuhyunla gaknyer kot...hehehe
Tatatititutu...
http://www.emocutez.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...