CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, December 12, 2011

Celcom DENGKI !!

Assalamualaikum dan selamat bercuti 
bagi sesape yang tengah cuti sekarang..hehe...kalau 
anda tak cuti..jangan marah ak pulak..

Ak baru je online sejak seharian semalam ak tgk citer Thailand...
Bukak je lappy. connect ngan broadband..
alih2 dy anta mesej kat ak berbunyi ;

Friendly Reminder: Yr Broadband usage is reaching the allocated 4GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed.

Ermmm...pasni broadband ak lembab la.....
haila...cane nak tgk youtube , facebook , blog lagi..

tau la dengki ak duk tgk muka suju seharian kelmarin kat youtube..chisss..

To all ELF..
vote for Super Junior
in allkpop Awards 2011



Elf..you can vote for our Super Junior via facebook account.Just click that link and click the button that write connect with facebook and u alls can start voting
even though We can only vote once a day in each category..
I'm sure our vote will help our Suju to Win allkpop Awards this year !!
..fighting !!



Pasal balik kampung..
abah kate nak pindah 26 hb..

Alohla...penat la ak..nalk balik Ipoh lagi..nak memindah2 pulak..
Da la idup skang pon kucar lanar...

Berserah je la ak..

Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

Tuesday, December 6, 2011

Honeymoon~~~Lulus sem dua..yeepiee !!

Assalamualaikum...
Lamenyer ak tak update entry baru...

Paling last sejak bday ak tu la...

Hari ni pon ak nak buat entry pendek jer..
Rasa badan tak sihat + pening kepala pulak..rasanya demam..huhuhu
Macam2...

Sekarang ak da cuti sem..
wahhh.....macam tak percaya je ak da cuti sekarang..

Dan yang paling penting ak lulus sem dua ni...
tahun depan ak adalah SENIOR sem 3 pulak...

super senior sangat la konon...
blaja apa apa pon belom..huhu

Nanti dpt tgk org bersalin..
nak tgk baby time mula2 keluar dari perut..
sume2 benda pasal ginecology ( betol ke ak eja?? )
ak blaja la tahun depan..
Can't wait ..haha..

Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

Thursday, November 17, 2011

Tepat 9.04 pagi 17/11/1992., 19 tahun yang lampau........

19 tahun dulu..
di Hospital Mentakab, Pahang..
ak dilahirkan...
( hosp tu da tader skang..huhu)

Assalamualaikum wbt..
lame nyerr tak update entry...

konon la nak wat permulaan kata2 macam dlm hikayat nuh..
tak terjadi la pulak..haha

Anyway..hari ni b-day ak..
seronok la jugak sebab ak da habis final...waaa...
( jangan disebut pasal exam lagi..haha )
walaupon hari ni ak posting lagi...huuuuwaaa..


sekarang baru la betul ak berumur 19  tahun...agagga
Sedey je.. lahir da lambat tapi tahun depan tetap da cecah 20 tahun...

Ak da tua rupenyer...bila nak kawen neh??..
Cheitt...haha


Baiklah..
Harapan ak sempena b-day yang ke 19 ni..(^_^)

ditetapkan iman dan sentiasa berada didalam peliharaan Nya..Aminn...
Moga-moga sem depan ak dapat pakai peep Biru like the others..
result yang cemerlang !!
nak balik rumah dengan selamat cuti sem nanti..
dapat i-Pod??..tak mungkin..Mp4 ye..haha
belajar main gitar dan beli gitar..Mesti !!! warne Purple...hehehe
moge2 juga ak akan kurus apabila naik sem next year....huhuYoYoCiCi -  dumb bells


Di temukan dengan future husband??
then future husband masok meminang...wakakaka


2 diatas tu sindrom menggediks kejap...lalalala
ok la...annyonggasayou...chaljinae..
nak sambung tido..aha


Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

Thursday, October 20, 2011

Busy Perang Komen Dan Naikkan rating View Super Junior

Assalamualaikum sume...
Wahhh...baru sekarang dapat update citer sebenar tentang 
perang rating Super Junior neh dekat YouTube...

Semalam nak post..tak sempat...
Ak terpost tajuk tu jew...ade keh..haha



Baiklah marii kita mulakan..
Sebenarnya..fan Super Junior tu terlalu la ramai dan mereka digelar

that stand for Ever Lasting Friend..
Dan ak salah seorang dari E.L.F tuh...hehehe

Perang yang dimaksudkan tu sebenarnya perang view paling banyak untuk 3 Muzik Video
iaitu

MV Mr.Simple
MV A-Cha
MV Superman


click the link to watch the MV ok...

Tapi sebenarnya ade 2 je Mv nye pon..
Pihak Syarikat Rakaman mereka iaitu S.M Entertainment
dengar katanya tidak begitu mengambil berat tentang kebajikan Super Junior ak ne lagi
kerana mereka lebih menumpukan perhatian kat Girls Generation,..
( ak tak suka group ne....)

1.Sebab SM.Ent lebih mementingkan girlgroup.
2.sebab lagu dorang bukan best sangat..
3.Berlainan gender...bukankah boyband macam SuJu lagi menarik perhatian kaum wanita seperti ak ne?????
4.sebab ak memang tak suka group tuh..FULL STOP !!

hahaha...sebab lainnya..memang dah lumrah la ak minat giller2 kat Super junior tu..haha
jadi ak kutuk la group laen..kan?? kan??..

Boyband yang asalnya ada 13 member kini hanya tinggal 8 sebab
 seorang telahpun menarik diri sebab nak fokus berlakon katanya ..that person is Kim Ki Bum..


Lagi dua orang mengikuti kem ketenteraan wajib selama dua tahun
iaitu Kangin 
yang akan pulang tahun ne..
dan HeeChul 

yg baru je masuk army bulan lepas........

Lagi sorang siwon..( dy pon ak tak minat ) pon tader untuk berlakon juga tapi takder la sampai keluar dari
SuJu...kira ok la jugak..

So kat komen youtube tu macam2 komen ada..ak pon tumpang sekaki la..hahaha
sape je yang komen tapi memburukkan suJu ak spam komen diorang..haha
Jahat sket ak semalam..

Ade ke kate Member SuJu tu gay..tak ke naik angin ak bace komen tu...
Haila...kot ye pon tak minta suju ..
jangan la kata diorang tu gay..
Ak tak dapat menerimanya tau...
TIDAK dan TIDAK sama sekali...
( marah ne..hehe )

Berita baiknya..view da mningkat giller2...
haha...
tak Caya...klik link yang ak da bagi kat atas tuh...
and u allssssssssssss jangan lupa  dengan like dan tengok Mv tu utk tingkatkan view ok...

wehh,...da pukul 2 suku dah ne...
wahh wahh..tak ingat dunia blogging..esok da la syif pagi..memang pantang jumpa Laptop da...huhuhu

(^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^)

Oh ye..ak da de shoutbox wajah baru...sume tuh thankss to
Wan Hazelnyer blog..klik gambar KyuHyun kat sbelah tuh
Bagus giller blog tuh..segala bagai tutorial yg selama ini kucari akhirnya ku temui juga di blog beliau itu...
korang nak tutorial ape??..sume ade..huhu
waa..memang neomu neomu SARANGHAe la...
blog tuh..



Okeh..tata dulu utk masa ne...
Annyong gasayou..
Chaljineayo..


 Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...