CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, January 29, 2011

Peliknya Seorang Aku

Tader perasaan ...
Tu je yang dapat ak gambarkan perasaan ak sekarang..
Patutnya ak Tgh happy skang...
nak balik umah Raye cine...
TAPI
Macam macam jadik kebelakangan ne...
Kestressan melampau...
ngeeee ngeee
 VS 

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tara suke perasaan ne...
Tapi agak ok skang coz dapat menari nari atas keyboard ne..
huhuhu....peliknya Seorang ak..hah !! heeeeeeeeeee

Ok la ..Drop the subject..
Korang dapat dengar tak Lagu Blog ne??
Tajuk dy Opick , Rapuh...
Lagu ne best ooo...ce dengar betol2 lirik dy...
Bagi yang tgah masyuk bercinta tu...mesti layan ah...
hahaha

Dan kepada yg single pon...tara hal..
Boley je layan lagu ne...
( Macam Ak )..ngeee***
Nak kate lagu nasyid..macam tak sangat je..
Tapi..korang dengar je la...Hayati bebetol liriknya...

Oraitoo...ak merepek je pagi2 ne...
Khamsahamida to u allssssss coz sudi bace entry ak yang meraban ne...

  tanpa kamooo wahai blogger yg ku sayangi..siapalah ak
yang kerdil ini...( ak tinggi ,,tak kemetot keyh...huhu )
Adioss

Ryn SugarSugar


Tuesday, January 25, 2011

Pose Slumber Laptop Contest --- !!

 ..Agak lame untuk ak mengepost entry ini kerana..
kehilangan mood kerana.....
page blogger yang tag ak hilang dari pandangan mata kerana......
tenet lembab kerana....
BRAPE BANYAK KERANA daaaa !!..

ok terus ke hal sebeno tujuan ak mengepost entry malam ne adalah nak join contest dari
tag cikImzen yg kiut miut tuh...
eheheh
Contest sebenar dianjurkan oleh

Inche jejaka macho ini... igossip..
Untuk keterangan lanjut sila klik pic tu je k...huhu...

***********************
ak pula dengan penuh bersemangat memilih pic ne yg da edit sket utk
mengelakkan anda sume nampak background bilik ak yg agak tak sopan...
miahahaha....


..
...
*****..***
Orait...ak amek pic ne lepas balik bilik lepas lunch......
ngee ngee...

Dengan gelojohnya ak mengsnap pic ini untuk menang adiah berupa..

 Ilustrasi dari pembuat contest...haha

lagi... 

Ak nak jugak teddy tuh...tak kire...
Jadik...tugas selesai suda...
Harap-harap dapat la ak teddy tu...Tak pernah menang lagi contest dari blogger...
Huuu...kalau menang, ak da cipta sejarah sendiri...Amin...
doakan ak la ye sume...hihi


Ok skang nak ajak 5 blogger @ lebih...jap eh..
Chegu Along
Cik Diana
Yemrascall
Nadz
Yanie J

Join tau...huhuhu


Ryn SugarSugar




Thursday, January 20, 2011

The 25 ??...Sorry saya baru 16..erk??

Ak bukak blog hari ini...
Jeng jeng jeng....ada tag dari seseorang
waa...kene tag...!!
Excited giller...(maklumla...da lama tak kene tag...ak kan tak 'fofular'...hehehe)
huhuhu...saya rasa sungguh terharu...kak Yan...sayang dirimu lebih...
uhuhuhu....



"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."


  1. Baiklah...nama saya Rynie Nasai..
  2. well...rasanya nama tu nama paling unik yang ak penah dengar...hahaha...puji nama sendiri...huhu
  3. Tak kawin lagi...kalau nak kawin pon kene tunggu 7 tahun lagi...lame giller...huhuhu...ade sebabnya..iaitu..
  4. Berstatus sekarang ialah single kerana masih kepunyaan mutlak ibu dan bapa...huhu
  5. Sedang belajar kat kolej kerajaan yang namanya terpaksa dirahsiakan...hailaaa..
  6. Bakal jururawat menjelang 2014...yay !!
  7. Ak ne banyak idea terpendam...kiranya orang seni la...
  8. Sekarang tengah belajar mengenali ragam orang yang bermacam...huuu...biarlah orang lain teruk macammana pon..yang penting,ak tidak begitu...hurmmm......ok??
  9. Suka blogging !!...for sure la kan...kalau tidak tader la ak buat blog ne...hahaha
  10. Sedang mengusahakan skrip untuk dijadikan novel mini...harap2 menjadilah....Amin..
  11. Sangat sensitif kalau sentuh pasal mak..huhuhu...cepat emotional...ni nak nangis neh...huuuu,maklumla..duk jauh kan...
  12. Suka warna Purple...kalau campuran hijau.purple dan pink mesti cantik giller...waa....i like!!huhu
  13. Suka melakukan pembaziran...Nota disini...jangan bawak ak ke mall....boleh sawan ak tgk baju dan kasut dan seluar dan selendang dan segala macam dan lagi lah...( ahah !!.ak terkenang selendang kaler purple yang ak tak jadi beli kelmarin )...mwaaaaaa
  14. MINAT giller Kyuhyun dan Super Junior...huhu..penuh pic Kyuhyun dlm simpanan ak...
  15. Kefanatikkan dan kegilaan kemelampauan terhadap drama KOREA...
  16. Ak ada nama Korea...Kim Myung Hee...Waa,,Bercita2 nak melancong ke Korea jumpa Kyuhyun...hahaha
  17. Suka baca novel dan komik...novel mesti citer Cinta gila2...dan kalau komik ak suka bace yang kelakar...Tapi biasanya komik ak bace yang karya Jepon translate Melayu tuh...best giller kot...ak gelak sorang2 pon tader hal....hahaha
  18. Suka carik ramai kawan tapi yang penting mestilah seorang yang berdikari dan kepalanya same gila macam ak...hahaha...susah sket nak cari yang same giller ne...
  19. Hah..tengah blajar make up...huuuu....sape nak tulun ajar kat ak??...
  20. Suka buat try test xtvt lasak dan mencabar...org kater untuk kumpul pengalaman hidup..
  21. Berani kehadapan...paling suka kalau ada presentation...Tapi masalah sket kalau kerja brkumpulan....selalu dapat group yang pemalu...hailaa......
  22. Banyak menaip dari berkata-kata...( macam skang la..)
  23. Dah lama tak tgk Tv...rindu TV3 !!..huhu
  24. Buat masa sekarang ak mencari Mr.Pemangkin Malaysia....rasa mcm bosan pulak blaja kat ramai dak pempuan ne...takleh cuci mate...ahaks..gatai..huhuhu..Yang luar negara dah ada siap2 dah..  My Kyuhyunsaranghae !!!..heeeeeeee..
  25. Sudah cukup 25??....huhuhu...tataw nak citer ape lagi..

Tag kepada 25 orang??..
Fuhyoo...

kakyan
namie
abangteror
Zahirul online
cik yana
aiin abdullah
anne
achuee
capik
deqyalalink

OMG...penat2...huhuhu...sorry la tak dapat nak teruskan sampai 25 org...
nak tido sudah...( tipu2..)
nak tgk FB jap...hahaha


huhuhu...adios..

Ryn SugarSugar


Tuesday, January 18, 2011

OmG !!..Anatomy test ker esok pagi??

OmG !!
esok ak ada test anatomy.!!
Ak sangat berharap hari esok akan ada harapan bagi ak...
theee hee heee.........


Dan apa yang ak ingat cuma organ dalam tu je...
wahahaha...

Semenjak dapat online free ne...
Cheewah kamu rynie..tak mengingat dunia berblogging...
huhuhu...

TETAPI ye semua...
ak sudahpun study tadi...
Cis !!.tidakkah kamu semua percaya akan kata-kataku ini??...

see??.
But for sure tak ada lah asap keluar berkepul macam tu sekali...
hahaah...

BTW...ak sempat blogwalking kejap...
What a waste memandang sepi lappy tanpa dapat menyentuhnya....


Suicide letter
 Dear my super fantastic lecturer..
 I really busy right now with my blog, and FB and my girly things..Can I ignore ur test some other time??


Ok fine...I just said it inside my head , so no one heard it but me...ahah!!
I like...hahaha

Ok stop then...Study now !!..
Ahaha again...sorry....bla bla blaaalala
time to already...huhuhu...

Adioas Amigoss... =P

Ryn SugarSugar

Sunday, January 16, 2011

Always In My heart...I like!!

1st of all..
Assalamualaikum w.b.t.
Akhirnya..ak telah bebas!!...
huhuhu....Tiada lagi air mata mengenangkan mu wahai
 Blogku yang ku sayangi lagi ku chentaimuahhh...
cheewahh!!!...hahaha.....
rindu giller kot...2 minggu sejak new year tak sentuh mahupon letak entry baru...

Sekarang happy rasa hati...aku telah buat tarian Zombie pon tadi...hahaha
see ??...


Ak sedang melanjutkan pelajaran di Kolej Anonymous
Ak kat sini ade 2 org roomate...
sorang kakak, sorang sebaya...
  
Nadia & kak Aimi...
mereka sangat respect each other privacy dan.berjiwa lembut...
wahahaha....Ak jiwa sensetif tau...lalalala

name tag sementara...
gila lambat dapat name tag sebenornya...huhuhuh...kalau nak outing pon pakai tag tuh...
waa...sume org tau...ne tak lain tak bukan part one la yang keluar...huhuhuhu



 Mak ngan abah Teman satu sem UiTM Alor Gajah Melaka...DIB1C 2010
rindukan mereka !!..kenangan bersama takkan kulupa...
cheewahh !!hahaha


nampak tak buku yang ak siap susunkan cantik2 tu??...
tebal tak??...haaaa...tu la buku ak sem satu ne
belom tambah buku pasal bakteria lagi...huhuhu

ak da start sesi pembelajaran ....Baru je seminggu...
Banyk lagi yang ak kene ulang kaji...waaa...
subjek dy 5 je pon..tapi memang masalah sikit bagi ak yang zaman
sekolah menengah dulu bukan budak science...

Haila......


pagi ak meriah hari ne....hahaha...
mula2 pergi Medan gopeng beli tiket balik umah raye cina...
betapa seronok rasa hati... tadaaaaaaaaa!!!!

 2hb Feb 2011...

selesai tiket...ak telah mendedahkan diri kepada bahaya pasaraya...
Hampir2 ak terpedaya dengan tipu helah promoter dan juga biskot yang beraneka jenis...
Dan juga beribu riban jenis coklat....

Hasil setelah penat menepis segala godaan dan halangan di pasar raya...mwahahahaha...
Akhirnya lengkap lah hidop ak buat masa 2 bulan lagi...

erkk??..cukup ker masa dua bulan??...tah...hahaha...
Yang penting , lepas ne ak takjkan jejakkan kaki lagi kat pasaraya tu...

Mak aihh...ganas sket ayat ak ne.,..hahaha
Ok la...sehingga bertemu lagi...


Ryn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...