CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, May 30, 2011

JuaRa Mentor dan SJM at Hari Belia Negara....

Assalamualaikum...
dan salam balik umah serta salam keKeChiwaan coz takpat tgk SuJu M semalam...
mwaaaaa...sedihnya ak...
sume org pakat post kat FB pasal konsert tu...
ak pulak...
hailaa...

membaca status mereka dengan sayunya...huhuhu

Ok...Mentor Juaranya milik Salma..
ak baru je kenal ngan mereka ni...
haha...maklum la...baru nampak TV..
ak kan da kat umah tengah cuti...
( sape yg ade kelas pg sok...jeles tak??..)..hehehe

<---------------wajah si pemenang..
dapat RM 100,000 ribu ngan kete...
waa....




Ok sume..
lupekan saja Salma dan keretanya..
sekarang fokus pada Super Junior m dan Kyuhyun ak ne...

Ak telah sedya upaya mengikuti berita dan Pic dari mereka serta video mereka
SuJu M Vid (klik sabelah untuk videonya..)
 dan credit to MyKpopHuntres
antara Pic mereka semasa di Knsert Hari Belia..



dan lagi...


serta...

huhuhu...sukenyer dapat letak pic diorang dalam blog ak banyak2...hahaha....

banyak lagi pic si KyuHyun tu...
Tak larat da ak nak Upload ngan edit.....hehehe

Orait chinggu...see next entry..daaaa...



KyuRyn SugarSugar <3

Thursday, May 26, 2011

Holla..I'm back from OT ?? !!

Assalamualaikum...
and 
  !!
huhuhu...
Betapa rindunyer ak kat blog ne...
Dan keypad lappy ak...hahaha...see, ak da buat tarian err...panda??
boley la....huhu


thanks kpd sume blogger yg BW ke sini 
walaupon ak tak update entry baru...
huhuhu.....kumawsemida...





Ok...kembali ke tujuan asal ak menaip pagi ini...
Tader la citer best giller just nak citer yang ak dah nak cuti !!
yay...

huhuhu....seronoknya...
Teringin nak uli donat then buat donat coklat (   )...
yummy.....

Tapinyer...halangan dan rintangan selalu ada...
Rumour said  "kita akan pindah dulu barang2 kat KSKB (ak akan pindah kolej baru sem depan !!..)
pastu baru balik...."

Lain pulak kata "kita pindah barang sendiri weyh...kolej tak anta..."
dan yang paling teruk skali di pendengaran ak ialah...

" korang sume...minggu depan kita masuk wad LAGI !!! "

oo damn..yang ne paling ak tak nak dengar...biarla rumour je pon ak tetap tak nak tau pape...
Gyaa...ak tak nak masuk wad ag...
tak nak
TAK NAK
dan katakan ( tak nak la maknenyer tu jugak ..)

ottuke??...Akak senior kate...
" baru 5 minggu..akak masuk praktikal dari bulan 2 lagi "...

Ak jatuh rahang 2 saat...
ok kak...sy give up...
aisey man...huhuhuhu...

So ak sekarang menuggu detik2 pengunguman dari Pengajar je la..
chiss..
penantian satu penyeksaan...

ngee ngee ngee


...  Ak da tukar lagu baru kat blog ne   ...
dengar tak??...
Dulu ak letak lagu SuJu then
lepas rasa kechewa lagu Daniel Malaysian Idol Mimpi tak terpilih untuk dinyanyikan
masa perhimpunan rasmi yang batch ak kendalikan mgu ne...
ak letak lagu Mimpi

Tapi sayangnya...
walaupon lagu dan suara si Daniel tu sangat la sedap didengar...

Ak tetap rasa lain macam kalau bunyik dari blog ak bukan lagu dari
My Super Junior...
hehehe....

tapi lagu Super Junior ak ne banyak kottt yang BEST...huhu
ak pening nak letak lagu mane...
kot la ak suka lagu Bonamana...
takkan la nak letak lagu tu...
err..kalau lagu yang korang dengar skang ne ok tak??...

Feedback sket..huhuhu...kalau teruk ak leh tukar..ok chinggu??..

Ok la...da lame ak merapu-rapu..
maklumla..line ok ..Broadband baru bayo...hahaha...
tata...


KyuRyn SugarSugar <3

Friday, May 20, 2011

Post terakhir menggunakan Mr.Lappy ku...(T__T)....uhuuuuuuuhuhuuuuuu

Assalamualaikum kalian semua...
Hari ini ak nak buat satu entry sedih..
( erk...ak tgah bermuram durja ni...)

huuuuu...Ini adalah entry terakhir ak menggunakan
Mr.Lappy ...
Why??...huhuhuhuuuuuuu...broadband ak akan dipos kan ke Negeri Sembilan...

Kini tiada lagi cahaya yang menyinari hidupku
melainkan hujan  dijiwaku  ini...

apalah maknanya Lappyku 
tanpa broadband disisi...
mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Serius..ak nak mati..eh..Melampau sangat dah tu..
meraung je la ak mampu...
huhuhu...

Tinggal 3 minggu lagi sbelom ak balik umah....Hailaa...
ape je ak nak buat selama masa itu tanpa BB ak tu...

P/S kepada kak yong...
Weh..beli la cpt BB..

Baiklah...sekian saja entry luahan perasaan yang cam hampeh ni....
Ak nak gi menenangkan diri dengan makan
 ,,  , ??
Ketam??..sini mane ade ketam...hahaha...

Orait chinggu...tata....


Ryn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...