CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, October 20, 2011

Busy Perang Komen Dan Naikkan rating View Super Junior

Assalamualaikum sume...
Wahhh...baru sekarang dapat update citer sebenar tentang 
perang rating Super Junior neh dekat YouTube...

Semalam nak post..tak sempat...
Ak terpost tajuk tu jew...ade keh..haha



Baiklah marii kita mulakan..
Sebenarnya..fan Super Junior tu terlalu la ramai dan mereka digelar

that stand for Ever Lasting Friend..
Dan ak salah seorang dari E.L.F tuh...hehehe

Perang yang dimaksudkan tu sebenarnya perang view paling banyak untuk 3 Muzik Video
iaitu

MV Mr.Simple
MV A-Cha
MV Superman


click the link to watch the MV ok...

Tapi sebenarnya ade 2 je Mv nye pon..
Pihak Syarikat Rakaman mereka iaitu S.M Entertainment
dengar katanya tidak begitu mengambil berat tentang kebajikan Super Junior ak ne lagi
kerana mereka lebih menumpukan perhatian kat Girls Generation,..
( ak tak suka group ne....)

1.Sebab SM.Ent lebih mementingkan girlgroup.
2.sebab lagu dorang bukan best sangat..
3.Berlainan gender...bukankah boyband macam SuJu lagi menarik perhatian kaum wanita seperti ak ne?????
4.sebab ak memang tak suka group tuh..FULL STOP !!

hahaha...sebab lainnya..memang dah lumrah la ak minat giller2 kat Super junior tu..haha
jadi ak kutuk la group laen..kan?? kan??..

Boyband yang asalnya ada 13 member kini hanya tinggal 8 sebab
 seorang telahpun menarik diri sebab nak fokus berlakon katanya ..that person is Kim Ki Bum..


Lagi dua orang mengikuti kem ketenteraan wajib selama dua tahun
iaitu Kangin 
yang akan pulang tahun ne..
dan HeeChul 

yg baru je masuk army bulan lepas........

Lagi sorang siwon..( dy pon ak tak minat ) pon tader untuk berlakon juga tapi takder la sampai keluar dari
SuJu...kira ok la jugak..

So kat komen youtube tu macam2 komen ada..ak pon tumpang sekaki la..hahaha
sape je yang komen tapi memburukkan suJu ak spam komen diorang..haha
Jahat sket ak semalam..

Ade ke kate Member SuJu tu gay..tak ke naik angin ak bace komen tu...
Haila...kot ye pon tak minta suju ..
jangan la kata diorang tu gay..
Ak tak dapat menerimanya tau...
TIDAK dan TIDAK sama sekali...
( marah ne..hehe )

Berita baiknya..view da mningkat giller2...
haha...
tak Caya...klik link yang ak da bagi kat atas tuh...
and u allssssssssssss jangan lupa  dengan like dan tengok Mv tu utk tingkatkan view ok...

wehh,...da pukul 2 suku dah ne...
wahh wahh..tak ingat dunia blogging..esok da la syif pagi..memang pantang jumpa Laptop da...huhuhu

(^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^)

Oh ye..ak da de shoutbox wajah baru...sume tuh thankss to
Wan Hazelnyer blog..klik gambar KyuHyun kat sbelah tuh
Bagus giller blog tuh..segala bagai tutorial yg selama ini kucari akhirnya ku temui juga di blog beliau itu...
korang nak tutorial ape??..sume ade..huhu
waa..memang neomu neomu SARANGHAe la...
blog tuh..



Okeh..tata dulu utk masa ne...
Annyong gasayou..
Chaljineayo..


 Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3 


Busy Perang Komen Dan Naikkan rating View Super Junior

Sunday, October 9, 2011

Phantom Of The Opera

Annyong chinggu !!
Bosan ya amat...

jelezz kot tgk blogger lain update story baru...huhuhu
( tapi ak kering idea ni..(-,-)' ) hurmmm..

Ok la...ak update emtry baru semata2 nak share satu filem ni...
Baru je lepas habis fokus kat movie ni..
hehehe..biasala weekend..layan movie tak ingat dunia..

( osce minggu depan yer..OMG !! )

Oraitt...
Korang sape yang seangkatan ngan ak ataupun 
angkatan sebelum ak mesti ade 'mengkaji' novel ni
untuk literature BI...
kan kan??

Kalau ak tak silap la...ni cover dy...

betul tak??...hemmm...ak pon tak pasti sangat dah cane rupa cover novel ni..
Tapi yang penting..masa ak form 2..
ak minat giller kot novel ni..bace sampai habis lagi...

Malangnya..baru sekarang ak berpeluang menonton filem adaptasi ne...
nak wat cemane...dah baru jumpa...huhuhu..


Yang ak paling suka si O.G aka Gerard Butler ne hensem jer...
agagaga...tapi dalam citer ni n masa dy muda...
thee, thee, theeee...memilih tak??
haha

Akan tapi bila Catherine bukak mask dy je...
tiba2 muka dy jadi lagi teruk + rambut pon tader...
pelik sungguh ak...tah bila2 je jadi teruk sangat muka dy tu.

Akan tetapi lagi... kesian kat dy...
Begitu dalamnya cinta dy kepada Catherine sampai si Catherine mati pon ady ade melawat kubur Catherine..

Kesian dy cinta ditolak...
hai....Cinta ak pulak??
Layu di tasik madu...??.
huhuhu...
Hiperbola suda...
oraitt...

Menghampiri pukul satu...
( tak reti2 tido lagi ke ak ne?? )
huhu...

Sok pagi2 bangun basuh uniform yeah..kang tak kering pulak basuh lambat..
Nasib baik keje petang..sempat la nak menganginkan dalam bilik ..huhu

Annyonggasayou..
Chaljineayo...=)

                                                                                                                               
                                                                                                         Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3    

Sunday, October 2, 2011

Terbako suda Seluar ak.....

Assalamualaikum dan annyong !!
Ak geram nih..seluar uniform ak terbako sehh...

sume salah iron tuh dan jiran ak...
mula2 hangit..
Padahal....leh kira ngan jari kot brape kali je ak guna iron ak tuh...
Selame ni..
ak iron baju kat bilik iron kot...bukan iron kat bilik guna iron sendiri........
time guna harta sendiri jadi gini pulak..

Ni la sebabnyer ak tak suka bagi org sembarangan pinjam meminjam barang ak...
Bukan reti nak jaga kalau barang orang,
hentam kromo je...

Ade ke patut ak tgh tidur kejut mintak nak pinjam iron??

Logik la sket..
ko tader perasaan ke ha??

Ishh,,ak memang geram.
Sebab bukan nature ak pinjam meminjam barang ELEKTRIK nih...
pantry ade dah, bilik iron ade dah...

Tak leh ke nak gi iron kat sane ha????

Tgk,skang seluar ak BERLUBANG , IRON ak da TAK BOLEH guna
sekali lagi..TAK BOLEH GUNA DAH !!!!
ak da buang dalam tong sampah da pon


Ade rase nak ganti??
ade rase nak bayarkan duit upah jahit seluar baru kat ak??
Tader kan...!!
memang korang ak black list la dalam idop ak...

Pandai ah skang da tak datang mintak iron kat bilik ak...
skang ko nak jadikan iron rumate ak pulak ke mangsa ke-2??

Muka tak bersalah je...
iron ak da hangit tak cakap..anta camgitu je...
PATUT KE??

Ya Allah..penat tau tak abes je keje hari sabtu tyerus gi carik kain nak buat seluar baru...da la 7 jam berdiri...ni jalan plus berdiri lagi...

Penat giller tau !!

Thanks giller giller kat member ak Anati coz bagi ak pinjam sluar dy
hari kejadian...
JASAmu kukenang HINGGA akhir hayat la babe !!
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...