CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, February 28, 2012

speechless

Assalamualaikum....

Tanpa suara kedengaran,
Tanpa perkataan yang boleh menggambarkan,
tanpa sebab dan alasan....
dan juga

Tanpa sebarang Penjelasan....


Itu saje yang mampu ak luahkan....hahhhhhhhhhhhhh...(-_-)

Saranghae...
KyuRyn SugarSugar

Friday, February 24, 2012

Jang Geuk Seuk my NAmja Chinggu !!!!!!

Every night in my dream..
I see you ,
I feel you..........

Hah..amek ko...huhuhu
mula2 cerita lagu Celine Dion ak bagi...hehehe..

Assalamualaikum wbt..
Semalam elaun yeah !!!
Utang pon banyak nak baya..so takyah la cakap pasal elaun..(T_T)

Hari ni ak rasa seronok sebab dah shopping dan beli Askerim coklat.
wow..sedapnyewww...
( tak sedar diri sakit tekak..haha..merana la ak batuk2..
padan muka !! )
huuuuu...

Allright chinggu..tadi ak ralit la dok tgk movie Korea
Marry me Marry

ak da ulang tayang pon citer ni.Tahun lepas cuti sem bulan 6 tu
ak da habiskan GB broadband tgk citer ni kat Youtube
 gara-gara
tgk iklan citer nji kat 8TV..
memandangkan ak memang LANGSUNG TAK SUKA citer korea alih bahasa
so ak cari inisiatif baru untuk tgk iaitu melalui YOU TUBE..
thankss you tube...huhuhuhu


My DREAMS

macam best je kan dapat our future Namja pandai men gitar macam dy..
rambut panjang yang cantik macam dy...( bukan slekeh punya ok..!! )

Gyaaa...tidakkah anda terasa dunia ini sangat indah ?? 
kan kan kan ??...huhuhu


ni pic ak snap ssendri pakai photoscape...huhuhu..
terpikat sangat ngan JGS tuh...wahh...

 Dan juga


ini juga 
bergayanya dy...
nak jugak namja chinggu cam ni..nak nak nak...huhuhuhuhu

********@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*********

well..korang atau sesape saje nak kate JGS ni macam perempuan ke,
 taste ak minat kat boy like girl face ke..
peduli hape ak.
Yang penting ak minat dy dan rambutnya yang cantik tu dan juga
dy yang pandai mein gitar..

Kat Wishlist tu ak kene letak wish baru la nampaknyta.

1. Future husband macam Kyuhyuh..haha
2.Pandai men gitar macam Jang Geun Suk
3. Rambut menawan  macam JGS jugak..Gyaaa (^_^)!!!!!

Ok la...
Abes jugak entry pasal JGS...
tata chingguya


Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday-















 




Friday, February 3, 2012

생일 축하합니다 규현 오빠 !! Happy Birthday KyuHyun oppa !!

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat penghulu segala hari...
Yang lelaki sila sila lah ke masjid berhampiran ya...
huhu


orait chinggu..today is OUR KYUHYUN oppa b-day !!


정말 사랑해 !!
neomu neomu saranghae !!




Emmm...rindu nak menaip banyak2 cerita tapi sekarang ak tak punya banyak masa...
Dari hari Khamis yakni semalam..straight sampai esok..ak akan menduduki test serta exam...

waaa...giler ah...penat otak ak bekerja keras memikirkan jawapan sesuai...huhuhu

Tapi dalam banyak2 test , yang ak paling risau ni ialah test
komputer bagi lesen L ak...


( tak kira..da dapat lesen nak kete Myvi Purple ni jugak !! )

ok ok iklan sebentar...........(n_n)y

Dalam tader duit ni jugak la ade offer lesen murah sket..
Hrmmm..kalau gagal esok melayang lagi duit ak...Tak sanggup mehh...
menangistak berlagu laa ak...hailaaa....




Dalam minggu ni..( sem ni  la katakan )
memang busy giller kot..
ape ape je tah aktiviti ade..
sekarang bulan sukan agaknya..( ak kurang xtif sket )
tapi minggu ni ade la join pertandingan Aerobik...kalah..dapat no 4..chisss

Pastu semalam jadi pemain simpanan untuk Futsal perempuan..


Hari Rabu ak jadi penyokong + penyorak sampai sore throat..
Khamis turun court jadi pemain sebab ramai injured...
kesian kawan2 ak... (T_T)

Masa men tu ade referee   ( of course bukan yang nih )
terdiri drpd student jgk ...
mase datang bagi sokongan  tu dah jatuh hati pandangan pertama..
sebab muka dy nampak innocent jer...hehehe...sambil jaga bola dari masuk ke gol ,
sambil2 usha mamat tuh...
Tak ke kira macam ala ala swimming while drinking...kan kan??...hahaha
pepatah melayu translate direct...Maaf..(^_^)V


By the way.. tu la first time ak join sukan ganas sikit...haha
maklumla..ak ni bola jaring tak reti, bola tampar takut kat bola..
badminton tak reti main ikut rule..ak main badminton suka ati ak je kot..cane nak jadi
 pelapis aka adik angkat Lee Chong Wei...agagaga

Baiklah..esok ramai jugak nak balik rumah sebab cuti kan panjang..
++ dengan Maulidur Rasul tu kan...so HOLIDAY beb sampai selasa.

Lepas tu test Pediatrik , Obstetrik dan Surgical pulak...nasib..nasib...
petang Rabu Futsal lagi..

Moga-moga ak tak mengalami kecederaan macam kawan2 ak...
Insyaallah..Amin..
Ok la..da nak pukul 2.30pm...Kelas pukul 3 nih...
Amalan wajib tak buat lagi...(-_-) teruknyer ak...huhu
k la...Taataa


Saranghae...
KyuRyn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...