CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, October 31, 2012

Good Bye Leeteuk Oppa !!!


U olzzz...Leeteuk oppa da pegi military service...
Huuuuuu..sedihnya..
tatau nak tulis pe lagi..
 nah gamba2 yang ak jumpa berkaitan Leeteuk and other members..
Leeteuk Enters Military Service :'( - super-junior Photo

Leeteuk's last greeting with his members ♥ before he enters the army ~ - super-junior Photo

One for All-All for One ~ ♥ Forever Together ~ ♥ - super-junior Photo


Leeteuk Enters Military Service :'( - super-junior Photo

Leeteuk Enters Military Service :'( - super-junior Photo

Leeteuk Enters Military Service :'( - super-junior Photo

gamba bilik uri leader...kemas tak ???
kalah bilik ak...hehe

Goodbye Leeteuk! 10 Cutest & Sexiest Leeteuk Moments to Help Time Go By Faster
time oppa kecik2 nih..cutenyerrr...


Annyong Leeteuk oppa...see u in next 2 years..
Stay healthy and come back safely..
We ELF all over the world will waiting for you comeback !!!!

Oppa SARANGHAE !!!
Pasni dengar lagu From U ulang2...wuwuwuwuuuuuu...
oppa chaljinae ..


Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Sunday, October 21, 2012

Wish List

( Mood Ketika Study Week )

Sempena minggu depan dah study week, maka ak dengan sukarelanya kene stop all activity using Mr. lappy terutamanya untuk melayari Facebook, tengok movie, tgk Music Video dan segala-galanya...

Walaupun mesti ak akan kebosanan giller, tapi demi result yang lebih baik dari sem lepas..
Insyaallah ak akan cuba bertahan tanpa Mr.lappy ak ini...warghhhh.....

Melihatkan tahun 2012 dah pon nak sampai ke penghujungnya tak lama dah lagi..
ak teringin nak buat wish list yang baru..'
Wish list yang tah bila akan terlaksana...haaahhhh

1 buat spec baru..mungkin ujung taon ni kot...errrrrr



 Amek gambar dengan sorang senior nursing...ermm
dulu masa sem 1, ak pernah jatuh suka kat dy...( peace )
da lame ak nak amek gamba ngan dy tapi ak segan..hehe..

  mempunya rambut panjang mcm iklan syampu
 dan akhirnya warnakan rambut cam girl ni...

cantik takk ??..haha.. yg ni ak tau dah..of course takkan tercapai punyer.
Mane nak carik dye yang telap air..ade ke ??..memang sampai ble2 pon solat ak tak sah kang...sia-sia je.

 Beli teddy bear sebijik besar cam ni..

 ada guitar sendiri dan juga sekali gus pandai menggoreng guitar..( sape sudi jadik private tutor ak angkat jari !! ? haha

ak cuma minat akan acoustic guitar sahaja..

 sempena taon depan elaun akan naik so..
Handphone baru of course !!

buat masa ni masih berkenan kat yang ini..taon depan ak beli yang mane tak taulah kan...

8   hard disk..

ak nak beli ni sebab lappy ak dah penuh sampai takleh nak masuk movie baru dah..penuh ngan drama korea. Paham2 je la drama Korea ni panjang nya berjela...Nak buang sayang sangat..ssh tau nak dapat...

 Camera

Part time job amek gamba..yg ni akan dpertimbangkan lagi..kot ye nak beli kan...

10  Beli keta ( warna purple ) moto nanti difikirkan warna ape..
yang ni wish untuk lepas keje dah sbenanye..xpe la..advance sket buat skang..pembakar semangat !!
ho yeahhh..


11  beli Rumah yang simple but nice for me and my Mom...

( amekaww...ade swimming pool lagik..haha )


Wish list diatas kebanyakannya memerlukan duit kan..haihhh...Mcm banyak aje duit ak pon haa..memang tak la..hihi

Oraitt..itu je yang mampu ak pikirkan sekarang...
Jam pun dah nak pukul 7pm ni, so baik ak stop dulu..
Uniform 2 pasang tak gosok lagi..huaaaaa....nasib baik baju da habis ak sental semalam..aman dunia ak tanpa baju bertimbun dalam bakul...haha

TataTitiTuTu

Assalamualaikum...
ehh..last..nah gamba TOP..tgh minat kat dia ni skang...
huahahaaaa


Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Thursday, October 18, 2012

BigBang TOP sexy Eyes..

 Sejak dua menjak ini diriku telah jatuh suka mendengar lagu-lagu daripada BigBang..
dan kemudiannya tanpa diduga ak telah jatuh chenta pula dekat TOP..
member BigBang..
gyaaaa...hensem sangat la dia...uhukkuhukkkk
1st skali ak suka sebab suara dy yg paling unik skali antara member2 BigBang yang lain tu..tak caya try bukak youtube carik MV dorang nih..
2nd sebab ak suka sangat colour rambut dy tuh...haha..colour biru..sesuai ngatt ngan dy..

kan kan kan ...hehe

3rd..ak suka mata dia.He has a very sexy eyes...

Sexy kan..........~ wink,wink~
hehe..

TAta..kalau korang rajin dengar la lagu BigBang ni..antaranya
Fantastic Baby, Monster, Haru-Haru, Lies , Bad Boy, beautiful hangover.....dan banyak lagi.
Sila search sendiri k..

TAta u Olsss...
Assalam.

Saturday, October 6, 2012

A Moment To Remember diciplak menjadi Selagi Masih Ada


Entry cepat dan pantas untuk permulaan hari ini..

Ak baru je lepas tgk satu movie Korea ni.. Tajuk dia 
' A Moment To Remember '

Ingat tak dulu2 
ak ada buat satu entry mengenai satu movie yang ditayangkan kat Astro 

Citer yang buat ak nangis2 mata merah ,
Yang buat ak minat giller2 kat Beto Kusyairi..

 Hari ini ak memilih untuk menonton movie korea kat atas tu..rasa macam tengok citer Selagi masih ada tu kali ke-dua  !!
Sama serupa weyhhh
Ak rasa macam..what the ??????????????????

Sape tah pengarah citer Selagi Masih Ada tu telah menciplak citer korea ni..
sebab tu la ak malas nak tgk citer Melayu.
Ciplak kemain lagi..sebijik kot..

Ingat kan drama Dejavu Di Kinabalu ??
yang tu pon ciplak gak..dari drama "Summer Scent" versi Korea..
Heroin untuk kedua-dua citer Korean ni orang yang sama pulak tuh !!
Pembuat drama melayu ni memang minat kat pelakon ni kot ??


Cumanya versi Korea panjang sikit la..versi Melayu ni pendek aje..

Hero is Chol-Su and heroin  Su-Jin. Chol-su working as a Carpenter for Su-Jin father.
Tanpa sengaja mereka berjumpa as it was meant to be together..( takdir okeyhh...)
Mereka bercinta dan akhirnya berkahwin.
Perkahwinan mereka of course bahagia hinggalah sampai satu masa Su-Jin didiagnos menghidap Alzheimer..

Ending sebijik serupa..Cuma versi Korea naik Kereta, versi Melayu naik skuter.

Ayat last dia pon same !!
nampak tak pict kat atas tuh Su-Jin tanya " Is this heaven ? "

dalam Selagi Masih Ada tu,
Zahlia tanya kat Beto " ni syurga ke ??

Cheitt...ak rasa tertipu..( T_T )

geramnyerrrrrr...ishhh..penat ak nangis tengok citer ni rupa-rupanya ciplak semata2
 Sama je Dejavu Di Kinabalu tiru Summer Scent,

yang ni tiru A moment To Remember tuh..
Haihhhh..Pasrah ak ngan industri kita ni...

Alamak..da pukul 1 lebih dah..ak dah la keje pagi kang..
Tata u olzzz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...