CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, April 28, 2013

En. Senior...sila dengar .. =)



Kepada senior yang ak minati sejak zaman sem 1 dulu-dulu.....
lagu ini didedikasikan utk anda..
sila lah dengar...kekeke


Hong Gi..I love u..ehh silap..senior i luv uuu..

*sekian entry gedik dari ak disini...hehe
tata

Saturday, April 27, 2013

Entry di hari Sabtu lagi...


Selamat sejahtera dan selamat ber'Sabtu" kengkawan semua..hehe
Ak tengah happy giller nih..
Elaun buku baru je masuk setelah 4 bulan menunggu..
Perghhh...akhirnya impian ak nak beli hard disk akan tercapai akhirnya..

( walaupon nama dia elaun buku, tapi duit buku awal2 lg ak da baya..so kita Enjoyyyy...mwahahah )

Walaupun ak tak pat nak pilih sebab ak mintak tolong adik kak Aimi yang belikan, 
tapi takpe..yg penting ak percaya diorang...

Yeszzzz...laptop ak akan kembali ringan setelah sume movie ngan drama ak letak dalam tuh..haha
kadang2 risau gak lappy ak ni kot2 nak kene format ke kan..lembab semacam je..
virus rasa mcm takde..tiap kali online update antivirus walau ak pakai Avira je..




Sempena hari Sabtu nan indah ni...
ak and the gang nan gi jenjalan kat Gunung Lang...weeee


kalau ikot plan asal nak gi Chepor mandi ngan picnic kat air terjun Chepor..
last2 minit cancel coz kereta tak ada...
Susah nya nak gerak mana2 kat sini..lesen ada kereta yang tak ada..
nak beli barang2 keperluan pon kene naik teksi bagai..padahal Giant ngan pekan Tanjung dekat je kot..
Time2 mcm tu la ak rasa nak beli kereta sebijik..haha..
Ok..hiperbola je lebih..heeeee

Ala....nampaknya ak tak boleh nak meneruskan penulisan ak kat sini sebab ...
Baju tak gosok..oh..alamak..tudung pon tak gosok jugak...
kekeke...

Semalam busy konon gi skill lab..padahal menyemakkan handset canggih org lain dengan gamba ak...agaga..

Orait u olzzz...
tata titi tutu
Tak sabar pulak nak update gamba kat Gunung Lang.
( agak mencari publisiti di situ...ngee hehehe )

Sunday, April 7, 2013

Pabila hari Sabtu tiba..

You olssszz....( opss..jawab salam kat atas tu dulu yek..hehe)
 Hahh...akhirnya.. terlaksana juga impian ak nak update sebab banyak benda happy berlaku kat ak seminggu ni...

Sekarang sibuk pasal PRU13 kan...hah..
ak da abaikan segalanya itu kerana ak belum boleh mengundi..chisss
Kene tunggu lagi lima tahun la pulak... =(
biarlah..yg penting UNDI itu adalah rahsia tau...lagi 5 tahun ak gtau la kat korang..haha


Berbalik kembali kepada perkara happy yang berlaku kat ak beberapa hari ni..
Ak dah tau da markah management..
wow !!
serious happy sangat coz berbaloi dua minggu management kat wad 4B, kami 4 org group K dapat markah...
ehem eheemmm..
Emmm..sorry la..risau pulak nak gtau kat korg sebab sister da pesan jgn heboh2 kan..so cukup lah sekadar ak katakan markahnya memang terbaik sister bagi..
Ape apepon..Kepada sister 4B ..hehe


Tadi gi Ipoh Parade beli souvenir ..puas ak pusing turun naik bangunan tu..akhirnya jumpa jugak frame gamba..

Motif beli souvenir frame  tak lain tak bukan sebab nak letak gamba ak lah...wahahaha
( agak MenCaPub di situ...)
Ak nak bagi sume org tahu kami lah student management yg cemerlang, gemilang dan terbilang tersebut...lalala.


 Minggu ni semasa tahu result management dari sister 4B ward Orthopedic, ak dan Safi tengah berkhidmat kat 4C wad Renal...

Memang mula2 agak bosan sebab pesakit tak seramai wad medikal ngan surgikal...
keje pon ta banyak sangat..

( Syukurlah...)heeeee

Tapi kadang time busy..hah ko..
nak minum air pon tak sempat kot...
Dressing je dari pagi...habis sterile dah ak buat..haha

Ak satu syif ngan Safi...
hari ni hati kami berdua kembang setaman taw..


sebabnya ada sorang StaffNurse tu puji kami berdua rajin...kekeke
dah la hari ni last keje..

esok cuti yeayy !!!
Ak sangat gembira sekali..heeee
Bukan nak riak ke ape..just nak kongsi rasa hati...
Rasa dihargai tau..kami sedia membantu..(^_^)V

oraitt...itu saja curahan idea ak..
nak taip banyak2 kepala ak terasa pening pula..
Kaki dah kebas, punggung dah kematu duduk lama2 menghadap lappy dari tadi....
marathon movie then online pulak..
memang terbaik la hari ni..tak makan pon tak pe..haha

Tata U olsszzz...
nite ..
Sayang korang X1000..hehe


Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...