CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, September 7, 2013

Jodoh Itu Milik Kita


Assalam again you allss..
gyaaa...rindu giller nak menaip-naip nih..huhu
Dari semalam ak try bukak, broadband ak slow kalah sipot sedut..
Ni pon baru je ak connect, Celcom da anta msg cakap Broadband usage ak da reaching limit..
Uhukkk...ak buat download Running Man ngan 
Jodok Itu Milik Kita jek...hehe

Ok la...
Start dengan tujuan sebenar entry ini ditaip..

Korang tgk tak drama nih ??
Waaa...ak minat sangat drama nih..Thankss to my friend Safi sbb bagitau cerita ni wujud kat tv.. =P

Setakat ni baru sampai ep.9 je..
kat Astro , setiap Isnin, Selasa, Rabu....
Malangnya kat rumah , mak tak pasang astro dan ak pun tak kisah sebab bukan ak ni jenis tgk TV sangat...heee...( tipu ni... )

Antara sebab ak minat tgk drama ni sebab ada 
Farid Kamil yang macho..

Tiz Zaqyah yang cute..
 ...
..
.

Farid Kamil merupakan antara salah seorang artis lelaki yang ak minati..

1. Aqasha
2. Beto Kusyairi
3. Farid Kamil

Sebab bila diorang berlakon drama romantis...sweet sangat...huhuhu
Tapi malang sekali lagi..
ketiga-tiga jejaka diatas telahpun berkahwin..
alahai..... ( nangis golek2 bawah katil..)

Dalam drama ni Farid kamil ada jambang...sikit..
nampak tak dlm pic ni ??...( thankss to google..)

 Tapi tak pe sebab dia tetap hensome menawan...haha

Bila tgk dia berlakon, ak slalu duk terkenangkan Diana sebab kan dirang ni baru je kawin...
bila babak romantik ngan Tiz, ak akan pikir..
'' Cane lah dia layan Diana ngan baby dia agaknya...?? Agak2 sama sweet tak mcm dlm drama ni.. ??''
Till I wrote this entry, takde la pulak dengar pape yang tak baik pasal hubungan diorang ni...
Ak harap, semoga mereka berdua berkekalan sehingga akhir hayat la...
Aminnn... <3 nbsp="" p="">

***********************

Let's move on to another movie..
Dampak..

Juga lakonan si Farid Kamil ni..
Dah tak lama lagi nak keluar kat panggung..
19/ 9 /2013
 Tadi secara tak sengaja tertonton the making  Dampak ni kat TV3,
rasa mcm best jek..

But seriously, ak jarang tgk wayang ni..movie Melayu lagi lah tak tgk..
Movie Melayu paling ak suka tgk kat panggung just Hikayat Merong Mahawangsa je..
Seriously tu je lah movie melayu yang ak rasa berbaloi tgk kat panggung..
yang lain..HaMpeH..

Ap yang buat ak rasa nak tgk movie ni sebab ada Farid Kamil jgk..
haha..
tadi tgk kat TV,  dalam citer ni dia rambut panjang..
hensem giller kot..gila ak dibuatnya..

Sekali tgk, macam ninja pon ade gak..ngehehe
Ape pon, ak minat ngat style rambut dia dlm filem ni..
All the best utk 'Dampak'
........
.....
...
..
.

Dan all the best utk ak juga yang bakal balik kolej dan sambung kerja dah hari Isnin nanti..
Lepas seminggu cuti, ak dah malas nak balik sana..
haihhh...

Tunggu Raya Haji pulak ..
ohhh lalaaaa...
Lambatnya lagi bulan depan..

tata youalsss...
Assalam..
RynieNas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...