CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, October 27, 2013

HeartBeat..FINAL EXAM is here !!


Gyaaaa...akhirnya FINAL exam ak besok..
lepas 3 tahun belajar dengan penuh tawaduk,

sekali lagi..
F.I.N.A.L  E.X.A.M 
esok.. !!

Study week dari 21hb sampai 25hb Oct.
Tapi dalam kelas sepanjang classmate duk bentang tajuk2 yang mungkin akan masuk exam, ak sedap  je
landing kepala, 
tutup mata...
last2 langsung tak masuk apa-apa dalam kepala otak ak yang kurang geliga ni..
ngeheheee...

Well actually, I'm not suppose to write here but instead of handwrite about what happen in a piece of paper, ak lebih rela bukak lappy dan meluah perasaan kat blog ni sebab 
tangan da penat menulis dari semalam, kelmarin, kelmarin dulu...


penuh dah meja ngan small note
 about emergency nursing..

Arghhh..walaupun 2 paper je untuk teori ak rasa dah macam nak jawab sekarang je exam..
takut lusa hari rabu untuk paper emergency tu, ak da lupa segalanya sebab nervous sangat..
ahah.. !!
mintak2 dijauhkan laaaaaa..
AMINNNN....

Esok kita start ngan OSCE..
untuk dua hari.. ( erghh =( )
Harapannya ak tak la gabra sampai carik suis untuk mesin suction pon tak jumpa..
buat malu je...Choiii..haha



Harapannya semua Basik 1/2011 , 93 orang termasuk ak lulus dengan cemerlang..

Adoiiii...
Penat study, 
kepala otak runsing,
mata tak nak celik, 
tangan penat menulis,
..
inilah namanya exam ..
oiiit exam
I HATE YOU !!
but
kan??...

Tgh study pasang lagu banyak2, dan kuat2..
pastu bajet karaoke kalau roomate masuk toilet..
kang kalau dia ada dalam bilik ak nyanyi kuat2,
mau kene sekeh kepala ak benjol plak..
dia pon nak study gak..hehe

Orait.. itu saja ak mampu taip buat masa sekarang..
tadi gatal tangan nak taip2 kan..
skang da lega..
haha

Mintak maap kat sume kawan dah..

Malam ni kene call mak mintak ampun mintak maap...
kat you alss pon ak kat sini mintyak maap jugak..
kot2 la ada yang kenal ak ni kan.. ( ok , itu perasan namanya )
heee...

Apepon..ini entry last b4 exam yang mampu ak taip kat sini..
Doakan la ak berjaya..Aminn..

Tata you ollsss... 

Tuesday, October 15, 2013

Happy EidulAdha..berkorban apa saje......

 Assalam you olsss...
wah, lame tak update.
Malas..Takde idea. Kalau ade pon bila nak taip je line internet takde..
haha..
nasib la..
Tapi yang pasti...

R.I.N.D.U
sangat2...nah


Esok Hari raya AidilAdha kan..


Sedih sekali ak tak balik ..
Tiket tiada dan ak tak berapa larat nak menempuh perjalanan jauh Ipoh- Kelantan..
penat wooo..

So duk kat kolej ngan few bdk terengganu n Kelantan yg ta balik ni,
 sempat la ak merempit bersama Fatin sebentar ke Giant membeli belah ni, askerim..
Buah tembikai,potato untuk rebus besok...
dan barang2 buat TomYam...
Hasilnya..
V
V
V
v
 Taraaaaaaaa...

Masak giler lama..
pakai rice cooker kan..
Bila da siap, habis tak sampi 10 minit pon..
sebab ta makan dari pagi..excited nak masak la katakan..adusss....

On the way ke Giant ujan ..
Dah la merempit je, kene ujan pulak. Nasib baik tak basah kuyup ak, guna Fatin yg bawak moto sbg pelindung ujan..haha

☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂

Raya tak raya..
Final exam just around the corner..

21-25 Oct revision/ study week,
28-29 OSCE, (Objective Structured Clinical Examination )
30-31 paper Teori...

Better study dah untuk final tu..
Tak sangka dah 3 tahun ak belajar..
Harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan ak lulus cemerlang.
doakan ak ye readers...
Amin...

☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼

Kene pause dulu xtvt tgk movie lewat malam..
banyak lagi drama tak sentuh ni..heeee


ok la.... tu je idea yg ada buat masa skang...
nak kene sedia tidor awal..
Esok nak gi beraya ...yuhuuuuu..
ada gak yang ajak..
Trimas kerana ajak kami yg tak leh balik umah ni..
love u lah X100.. ...
weweeeeeeeeeeeee

sekali lagi,

tata..
Assalamualaikum.❤❥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...