CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, November 19, 2013

Birth - present -


Halooooo...
Akhirnya exam dah settle.
result pon dah tau, cuma gred brape2 tu je tataw lagi, tapi ape yg paling penting,

satu basik lulus dengan jayanya..
Alhamdulillah skali lagi..

Hari ahad yang lepas 

I'm officially 21..yay !!
getting old already..haha

Hadiah terbaik, lulus final exam..
Sekarang tunggu untuk exam LJM ( Lembaga Jururawat Malaysia) je..

Study sket2, tgk soalan mcm pelik pon ade, mcm tak pernah blaja pon ade gak..
cheitt..nampak sangat tak study..haha


Tinggal lagi 2 minggu untuk praktikal then habissssss...
yahoooo..
boley gi Tambun main air..
Ak da siap beli camera waterproof taw..
Taraaaaaa...

okey fine.. ni je yang ak mampu..
Guess how much ?
Kalau ikotkan RM 9.90 je..
tapi sebab plus ngan postage fee.. so harga dia RM18 jugak la..
Beli online kat lazada..

kira jimat gak sebab aritu tgk jual dekat 80 kot..online..
memang tak laaa..
Yang ni alang2 dah sah2 murah ak rembat teros dan dah selamat sampai kat simpanan ak..
yahooooo...
Main air yezzaaaa !!!




I'm a big fan of this movie..
seriously.
tapi malangnya tak dapat nak download sebab ak tak jumpa site yang boleh download..
maka terpaksa la ak nengok online jer..

Search wikipedia for more info k..hehe..



Minggu ni start ngan keje petang, tapi tak dapat tido jgk pon lepas2 subuh tadi..
Wheezing ak worsening..
maybe lepas ni ak kene gi buat check up...
hailaaaaa...

That's all for this entry,
I want to write more but there's some story I couldn't tell..
( sigh..)


 ~~ tata...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...