CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, December 8, 2013

Akhir perjalanan 3 tahun.....


Assalam again you olss...
Petang entry  ( walaupun sket je lagi dah nak malam )..hehe

Sedar tak sedar dah bulan 12 kan...
cepat nya masa berlalu, ak skang pun dah nak abes belajar.
Insyaallah minggu depan dah boleh balik umah..Yippiee..

3 tahun menuntut ilmu...
mencabar jiwa dan raga..
Alhamdulillah, akhirnya ak dapat harungi segala cabaran dan rintangan yang datang...

Alhamdulillah, setiap sem tak pernah kena repeat paper...
pointer pun tak rendah tak tinggi...
setimpal dengan usaha ak bila mana time exam tu..haha

Bila nak abes2 sem ni, ak mula lah tak boleh tengok orang pegang camera..
di mana ada camera di situ ada ak..mwahaha...
( giler camera org kata ) 


Tahun 2011
~ 1/1/2011- 31/6/2011 ~
Daftar dekat Kolej kejururawatan Ipoh.
nervous kot..
Malangnya takde gamba time daftar...
tapi gamba lain ada..huhu

with sem 1 roomate.. 


Tahun 2011
sem 2,  1/7/2011- 31/12/2011

 
hari berpindah...
masuk ke kolej baru KSKB Ulu Kinta..
Lepas di rasmikan oleh Sultan..jadilah
KSKB Sultan Azlan Shah..
  sem 2, Start belajar benda baru...
start buat kawan baru sebab gabung dengan budak2 kolej Taiping...

start gedik2..haha..
start pening kepala nak ingat penyakit jantung...
start tido dalam kelas dengan jayanya..mwahaha

 Having  a lot of fun together..


Tahun 2012
sem3 ~ 1/1/2012 - 30/1/2012 ~


Sem 3 dah mula posting Jauh2...
paling jauh bagi ak just kat Hosp Manjung je..

 Belajar Obstetrik, dapat tgk labour..jaga ibu n baby b aru lahir kat wad post natal...
kutip pengalaman berharga sebanyak boleh.

main air kat Pangkor..
akhirnya dapat gak ak snorkeling..
yippiee !!


Tahun 2012
sem 4 ~ 1/7/2012 - 31/12/2012 ~


sem 4 kerja malam 3 hari,
malam 1st steady lagi..
malam kedua masih boleh bertahan..
masuk malam ketiga, pening kepala mengantuk..aduiii...

Then masuk klinik...
main ngan baby hari-hari..huhu..
keje office hour 8-5....
penat  !!!

Tahun 2013
sem 5 ~ 1/1/2013 - 30/6/2013~


 Research + management + psychiatry
seronok gak posting kat Hosp Bahagia tu..huhu


last but not least
2013
sem 6 ~ 1/7/2013 - 31/12/2013 ~

posting kat Kecemasan Hosp taiping dalam bulan puasa...

then berpindah ke Maternity OT

last day..
30/11/2013..
bergambar sakan kat wad..


Hari2 terakhir masuk kelas b4 LJM..


selesai LJM, esoknya kemas skill lab..
ni lah dia..kemas, kemas gak.. gamba wajib amek..huhu




nanti bila tgk balik gamba-gambar ni mesti rindu..
rindu zaman belajar..Rindu zaman kanak2 ribena kat kelas..

Sekarang pon bila tgk balik gamba rasa mcm..ahh
betul ke dah tiga tahun ehh..
Seriously cepat betol masa berlalu..

Buat semua kawan2 Basik 1/2011...
LOVE u ALL..
muahh2...huhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...