CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, June 18, 2014

Cik Yuyun n Ramadhan..weheeee







Yaa..setelah  lama..
ak telah kembali..menaip2 disini
kerana..
WiFi laju giller..hehe

Lepak umah Pieja ni haa...
thankss Pieja 
Ak baru lepas keje malam ni..dapat cuti 3 hari..
so takde keje nak buat, ikot la  lepak umah dia ni...dari lepak tak tentu hala..
duk umah dia boleh masak2..huhu
Ni baru lepas masak tengah hari..
tapi ak tolong je la..siang ayam, siang sayur...
basuh pinggan..

S.E.R.O.N.O.K

Sejak dua menjak ak tak menaip2 kat blog ni..
Banyak benda da yang jadik kat ak kebelakangan .

Phone baru pakai sebulan kene anta kedai aka anta kilang.
proses balik utk system..
chitt...sakit ati pikir so taknak citer.

Le moto da dapat..
Alhamdulillah..
nama dia Cik Yuyun...miahaha..

jenama?
takde jenama pon...moto biasa2 je..
Gambar??
tak nak tunjuk..segan...huuuu

Kawan2 ak marah ak beli moto dulu sebab katanya kenapa tak beli kereta terus??

Jawapan ak..senang je.
kereta bukan barang keperluan untuk ak sekarang.
keperluan sekarang kenderaan iaitu motor tu je..
Kereta ialah barang kehendak..so itu tak penting.
Kalau ak beli kereta pon bukan boleh bawak balik Kelantan.
Jalan kat seremban pon ak tak ingat  lagi..
hurrrrr...sedey betol.

But it's ok..
ak da set azam dan matlamat iaitu dalam masa dua tahun  lepas ni ak akan proceed utk kereta pulak.
Masa tu In Syaa Allah ak da stabil dari segi kewangan..
In Syaa Allah...
tapi kalau tak ada rezeki lagi..
kita usaha sampai rezeki tu ada..
kalau usaha mesti boleh punya...kan kan kan??..

Time tu ak dah pon jadik senior sikit..
miahaha...takde la kene buli lagi..

Allright guys...

Is around the corner beb...
29 hb ni je..
weee....tak sabar nak terawih..
gi bazaar..woww !!
Kalau sempat la kan...
Tapi mesti penat kene keje time puasa..
perghhh...

Time student dulu masa bulan puasa posting kat Kecemasan..,
bukan kecemasan sangat pon sebab sebulan tu keje pagi je..haha
petang2 boleh gi bazaar Ramadhan..
ermmm,,,
rindu zaman student dulu...
(-_-)''

Itu tak penting..yang penting cuti ak dapat ke tak ??
Haaa...ak tak tahu dpt ke tak cuti..
huuuuu...
puasa kalau boleh nak balik sekali puasa kat umah..
emmm..
nak balik jugak tak kira tak kira !!
( konon la kan kalau dpt cutinya ) hehh

Raya ?
kalau ak x dpt cuti ak nak mogok..haha

Baju raya ak nak beli online...
ni..

tapi haritu takde stock saiz L..
huuu...ak mane muat nak pakai S ngan M..haha

mak kata colour code this year is purple..
so ni la yg ak jumpa simple but cantik mehh...
ada bunga2...
nak iron senang takde labuci mengarut2 tu..
lagi pon...
senang sarung je sekali..haha..
jubah kan.. 
Nanti takde la chances nak ilang kain tah kemana, baju tah kemana...

ermmm...
Lapar sudah..
time to makan..
jap lagi dah nak balik asrama ..
huuu...sedeh idup kat asrama.

Cari2 umah sewa tak dapat2 pon lagii..
rumah susah kalau bilik utk disewa berlambak...
xyah carik pon xpe.
Masalahnya ak nak rumah yg boleh memasak n golek2 depan tv kat ruang tamu...
huhu...
baru la rasa mcm kat umah.

Harapannya jumpalah rumah sewa tu..
Aminnn..

okehhh...Tata..
Moga jumpa tempat WiFi laju lagi..sebab broadband ak da off limit
cheitt.. Tata




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...