CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, March 20, 2015

Misi mencari ex-crush !~


Assalam again...its been couples of week since entry ak aritu kan..
huhu
Malas punya pasal..

Entry malam tu ak buat kat tempat keje pagi2 buta sebab bosan takde keje nak buat.
 skang ak menaip2 kat cyber cafe..
sedih tak ?.
sebabnya ak malas dan x best la nak taip2 guna fon ,skrin da la kecik je..haha
Fon ta canggih memang la kan. 
( Ak pakai fon cikai2 je )

Harini ak post night..
cuti 3 hari.yayy !!
kawan ajak gi makan tadi, kelam kabut bangun mandi..haha
tak senonoh perangai.. =P

+*&^%$#@#$%^&&*+

So..da bulan 3 kot skang. Cepatnya masa berlalu ..
sedar tak sedar dah 3 bulan ak tak balik kampung kat kelantan..sedihnya..
Image result for sad day

 And Yess and ak da request cuti bulan 4. 
Harapan yang tinggi dan menggunung supaya cuti diluluskan..
Aminnn...

staff baru pon dah ramai..so agak2nya sr wad ak bagi lah cuti ni...
kalau x ak nak buat mogok , demonstrasi jalanan .kahkah.

Ok ok..settle pasal tu..
Minggu depan ak dapat cuti dua hari untuk gi kenduri ex-jiran ak ni.huhu
Nak dijadikan cerita ex-jiran ak ni kawen pulak ngan ex-crush skolah menengh ak dulu.
Crush yg ak minat sejak form 3..kahkah

by the way, ak gi ngan kakyong ak ni,...
Rindunya anak sedara ak tu..dia da pandai gelak kuat2..
seonoknya ada baby..huhu...
Rindu-rindu-rinduuuu

( gamba x ley letak sebab x buat enrty kat laptop sendiri..huuuuu )

Emm..ade agenda lain sbenanrnye ak nak gi kenduri tu..
'ak nak jumpa abang pengantin lelaki  yakni crush Form 1 ak..
kah.
Apa khabar agaknya dia??
emmm, ak try cari dia online tapi tak jumpa.
Nak kata zaman skang orang tak pakai fb mustahil dowh...
impossible !!

Ceyy ceyy...ak main taram je, ade la jugak ak cari dia kat Fb, twitter ..insta pon aka cari jugak tapi seriously tak jumpa kot..wahaha

So now misi ak ialah untuk gi makan kenyangkan perut dan mencri ex-crush tersebut..
moga2 ketemu.

warghhh...
mengantuk.
Ak nak taip2 pasal movie review yang ak tgk sepanjang minggu lepas..
huuu..takpat kot.
Ak ngantuk sangat.
Suasana dalam kedai ni terapeutic sangat..
mata ak da makin layu dah..huhu

So see u in another entry..
Adioss Assalamualaikum..
warghhhhhh..( menguap lagi..=P )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...