CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, August 25, 2010

~* ak menunggu ketupat dan rendang...*~

Assalamualaikum...
wahh...
ne memang sah ak tak sesabar nak raye neh...

Huhuhuhu....
biasalah...orang baru first time duk jauh dari keluarga...
excited nak balik umah tu terasa la...haha
 
http://www.emocutez.com

Ohh ye...ak dapat balik umah free nanti...
free pon tak la...kene bagi gak fulus sagu hati kan...
Abah kepada kawan ak nak amek anak eh...
Disebabkan sekampung...
(kononnye)hehe
Dia offer la ak balik skali....

Waa!!!
seronok giller..
tader la ak kene balik umah naik bas..
Scary ya amat kalau kene balik naik bas...

Ak teringat kes2 kemalangan yang jadi musim raya...
Ngeri!!!!
http://www.emocutez.com


gigil gigil jugak lar....

Mase balik weekend minggu lepas pon,
abah nya yang tumpangkan...
hehehe....
http://www.emocutez.com

best kan??kan??

ooo....da nak masuk waktu berbuka...
Chow dulu...
Alamak!!!
http://www.emocutez.com

Baru ingat ak ade kelas Management malam ne!!!!

Warghhh!!!! Nak tengok movie da tak jadi la...
huhuhu...
kechewa..........huuuuuuuuuuuuuuuuu
http://www.emocutez.com

Tata...adioss.....hermmmmm......

Wednesday, August 18, 2010

Kini Standing..In The Eyes of The World..!!

Assalamualaikum.... 
Bersempena dengan tajuk post ak...
huhuhu
dengan bangganya ak nak gitau.....
WAAAAAAAA!!!!
.seronoknyer dapat on line memalam ne...hehehe..
Punyer la lame ak menunggu line ok n berjalan lancar ... ..huuuuu ..
penat giller...ade test termasuk la kuiz pagi tadi...
Waaa...ak dengan penuh semangat nye masuk dewan kuliah tu...
tanpa rasa gentar.
terlebih rase cuak je......huhuhu...

Ingatkan..cemane lar jenis test...
Sampai Miss Maisarah yang ajar Bi pon pelik tengok kitorang class pagi,
  tak seaktif kanak kanak ribena seperti selalu...huhuhu

Ak skang kat umah kawan ak...
waa...best gak dapat tido luar dari kampus rupenyer...
lu dapat bermalam kat umah lagi lar syok...

Tapi...
memandangkan umah ak yang jauh tu...
(tader la jauh mane kot....(",)..)
hehehe...
dapat tido umah kawan pon jadi lar...

Eee...mak dia sporting giller...
Syabas diucapkan...hahaha...

Sekurang kurangnyer..
Dapatlar mengubat sedikit kerinduan kat mak ak...
Huhu...rumate ak kate ak homesick...
lalala...
Ak saje je tak nak mengaku...huhuhu

Tapi takpe...
Tunggu lar ak balik raye ne...
Tak sabar pulak tunggu 4hb ...

Ak da beli tiket bas lagi...
RAYE..ooo..RAYE...
nampak sangat xcited nak balik umah...
huhuhu...

 Ape ape pon...
Ak Nak Tido dah...
Waaaa.......
Mata da tak brape nak nampak...
duk tenung
skrin dari tadi...
heheheee


Adiosaa...
Wassalamu...[ -.- ]...
( mengantuk............)

Sunday, August 8, 2010

Ak berjaya meloloskan diri...!!??

Salam kelaparan...
perut minta diisi nasi segera...
Huhuhu...

Bosan giller camgine ...
tiap kali weekend menjelma  je...
kene tinggal sorang2 kat bilik...
Rumate sume cabut balik umah...
mentang dekat...
jeles pulak rasenyer...
nak ikut balik umah kang tak sopan pulak....

Akhirnya ak praktikkan tido sepanjang hari....
(ermm...tader la sepanjang hari...)
Ayat nak bikin gempak je...huhuhu....


OOoo...
lupe pulak...
minggu ne ade acara penyerahan borang PTPTN...
Dan ak berjaya meloloskan diri pada hari Sabtu lagi...

Dengan jayanya...
tanpa perlu kertas2 ak direject....

Wahh...
Bahagia nya...
tak perlu lagi beratur panjang 
dan menunggu...
kerana ak paling tak suke jadi penunggu...

Bukan sedikit pengorbanan ak buat ...
huhuhu...
Ak telah tuang kelas ganti sempena raye,..
beserta kelas Akaun yang sememangnya ak agak 
"kureng" tu...

Menyesal pulak...
tapi nak wat camane...

Ak da penat giller...
tambah aura malas nak mati hari tu...
Hasilnya tu la...
Tuang ....

Hermm....
ak da abeskan buku Robyn Sisman...
kot tu la nama dy...
Bukan ak ingat pon nama penulis buku tu
Weekend in Paris...

Agak2 bersesuaian la ngan ak yang berweekand sorang2...
lalala....

Lega rasenyer dapat luahkan rase hati...
walaupon agak tak bagus kerana luahkan kat blog...
hihihi....

*~Management
*~Math
*~Acc

Sume yang gilek gilak tu ak tak study ag...
haru.....haru....
Selamat Malam...
Adiosss......

Tuesday, August 3, 2010

Ramadhan da dekat...Aidilfitri yang ditunggu...

Bulan yang penuh dengan keberkatan semakain hampir....
Bulan ape lagi kalau bukan bulan puasa....


Tapi ramai yang ingat nak raye je...
hehehe...
termasuklah ak ne....
Chisss....

Bukan ape...
nak makan kue raye...
huhuhu....

Da agak agak kempunan giller da
dengan kue Tart nenas....

Berhati hatilah warga kampungku...
ak akan serbu umah yang menyediakan hidangan tart itu....
Wahahaha...

Erk...
e-nota ak tak print ag...
Sume gara gara tak pat nak dnload la ak blog jap neh....

Aiseyhh....
Orait...tata...
Chao dulu ler....huhuhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...