CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

♥♥Saya Rynie♥♥

Assalamualaikum...
1st of all..thankss sebab sudi blogging kat blog ni..Khamsahamnida..

Aku Rynie Binti Nasai.
Nama ak ada 5 huruf je dan ejaannya memang original begitu ok...

Paling pantang kalau eja nama ak begini
1. Rini ------ salah ok !
2. Rinie----- ni pon.
3.Ryni---same jgk
Riny--- ni lagi la...huhuhu

Disebabkan hanya 5 huruf memang ak tak suka kalau salah salah eja.
orang lain yang nama panjang lagi berjela tu boleh eja betul takkan nama ak
RYNIE susah nak eja kan..kan ??...


KArakter dalam alam maya totally lain dengan karakter di alam sebenar.
Sebab ??
In real world, sape saje nak dengar ngarutan serta idea2 pelik yang ak suarakan ??
tader la..sume mesti nak tegakkan idea sendiri
dan juga nak orang lain dengar apa yang mereka katakan....

Ak pon boley bosan asyik jadik tukang dengar tanpa dapat bersuara..
and that person totally fish sebab hanya tahu menggunakan one way talking..yaksss !!

Jules Renard  ( this man )
kata begini "writing is a way of talking without being interrupted "
And that's what I do right now..haha.
Thanks Uncle Jules Renald...


Mempunyai banyak impian yang belum lagi terlaksana...
Hampir tu ade la.
contohnya untuk memiliki lesen kereta dan motor....
yang itu on the way..saya da reti drive ok..huhu

..mende kat sbelah ni satu...huhu

lagi ??
kete tu..
kalau bukan Myvi sekali pon, ak nak warna dy Purple Jugak..

Nak belajar main gitar dengan tererrnye !!


Impian ni akhir sekali sebab hidup ini masih panjang dan ak pon rasanya belum lagi bersedia..
sekadar cakap kosong nak kawen..nak kawen tapi ilmu KOSONG di dada wat ape kan..
Impian ak apabila sampai jodoh ak nanti ialah

1..Dapat suami yang memahami ak dan keluarga ak,
2..menerima bukan sekadar ak dalam hidupnya tapi juga keluarga ak..
3..Romantik dan penyayang..( sape nak yang bengis kan. ?? )
4..Bercinta lepas kawen....sweet kan..
( mcm mak ngan abah )huhu
4..Walau tak hensome di mata orang tapi dy tetap hensem di mata ak...walaweyyy...
Bisa mencairkan hati nih...hehe

5..Ini sekadar nasib sahaja..mana tau ak bertuah kan..dapat suami pandai bermain gitar.dapatla dy ajar ak skali...hehe




Minat mereka ini sangat2 sampai da reti cakap korea sikit2...
itu pun dengan bantuan movie dan drama korea..huhuhu

Yang penting inilah pujaan hati ku..oh KYUHYUN !!



Sangat-sangat-sangat minat kat SuJu dan Kyuhyun....
Walaupon skang dy da tak brape menawan...hahahahahahahahah


bersambung..............7/3/2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...