CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, February 25, 2011

Untuk kamoo Follower ku yang ku Chentai !!

To my beloved Followers skalian....



Khas untuk kalian follower ak yang ku
sayangi lagi ku chentai sepenuh jiwa raga hati hempedu...jantung, limpa

Terimalah dengan sukahati ok??...copypaste je kat blog kamoo...
yang penting terima kan??...I like !!...ngee ngee**




Kepada inche Kintunan...
nah adiah dr sy buat awak yg jadik follower ke 200 sy..Tak kusangka follower ku bkan org Tempatan...huhuuhu...apeper pon...
TQ follow aknyer blog yang tah apeape neh..
.

Wahh...ayat skema tak tahan...haha...
tadaa..

Dibuat Khas untuk Follower yang angka ratus2 je...hehe...
Sehingga kini...adioss..


Ryn SugarSugar

Thursday, February 24, 2011

Faceblog pula??...

Salam Malam bulan Di pagar Bintang...
huhuhu...
ak telah menjoinkan diri dlm satu komuniti iaitu FACEBLOG..

Begitu dipanggil namanya kerana ingin mewujudkan fungsi blog
sama ndan fungsi FB mengumpul blogger bawah satu komuniti...

( APA YG AK PAHAM LA EK..hehe )
Jadik sukarelanya ak join dan mengajak kalian semua blogger turut join...
ho harm kalau tak join pon...huhu...

KLik logo bawah ne untuk keterangan lanjut..wee**

Edit

Sekian..Adioss...
( Nak BW pai Pale fening malam ne...haha )


Ryn SugarSugar
.

GIVEAWAY PERTAMA: Jom Blogwalking Contest oleh Abgteror

Assalamualaikum warga kotaraya dan juga di desa nan permai...
Disebabkan ak masih tidak mempunyai idea bernas
 lagi cerita2 sensasi nak dikongsi...
jadi dengan sukehatirelanya ak join GA yang bersepah dimerata2 blog sejak kebelakangan ini....




GA yang berasal dari blog Inche Abgteror
Marilah rakan2 dan taulan kita sama2 menyertai GA ini...






TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
PENYERTAAN: Semua Yang Berminat
SEBARKAN SEKARANG UNTUK PENYERTAAN!!! 
SYARAT PENYERTAAN:..........



sila klik sini untuk meneliti syaratnya...hehe

Seorang pemenang yang telah dinilai akan memenangi Jersi Negara atau Kelab pilihan sendiri 
( Kualiti Al-Ikhsan ). Hadiah akan dipos kepada pemenang. Kalau pemenang di Kuala Lumpur atau Puchong atau Perlis sahaja yang akan dihantar sendiri oleh abgteror. Bagi peserta dari Indonesia, beri masa sikit ok. Hadiah buat pemenang ke-dua dan ke-tiga akan dipertimbangkan.


Sekali kali Diingatkan, untuk masuk ke blog abgteror, sila klik banner untuk mendapat referal terus dari blog, referal dari shoutmix tidak diambil kira. Klik sebelum tarikh mula hanya akan diambil separuh. Jumlah hadiah mungkin akan ditambah jika penyertaan memberangsangkan. Harap Maklum.


nanti kalau ak menang ak akan buat tarian ne...mwahahaha...
dengan penuh rasa bangganya...
BOLEY??....huhuhuhu

Ryn SugarSugar


Sunday, February 20, 2011

Contest Beatiful Eyes by TENNIELICIOUS

SAya NAk lens itu kerana tak pernah jumpa kedai lens..
( simpati tak?? )

Huhuhu...
Assalamualaikum para blogger...
Setelah seminggu..akhirnya..dapat juga ak update blog...

Tapi update pon sebab dapat tag dari Kak Aina,
yang telah mengajak ak join contest ne...huhuhu



NAK LENS punya pasal..ini dy..
Pendekar Rynie datang join contest!!..wachaa !!



"CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS".

*tajuk entry mestilah seperti di atas iaitu 
* anda mestilah letak pic anda sendiri ye...
*contest ini terbuka kepada semua peringkat umur.
*anda mesti follow blog cik wanie dan bloghop cik wanie n cik tenten iaitu "tennielicious"
*anda harus letak banner nie di side bar sehingga tamatnya contest nie...
*sila tinggalkan link anda di post ini...sila alert kalau ada apa2 pengumuman mengenai contest ini di blog cik wanie atau blogshop mereka..
*akhir sekali..anda diminta tag 5 rakan blogger anda..


ne la mate ak yang tak ber lens...Kiut tak??....
lalalala..hehe
Kalau la menang ...Insyaallah..Dapat pakai adiah lens macam tulis kat bwh ne..

pemenang CONTEST BEAUTIFUL EYES yang pertama akan mendapat:
mana-mana contact lens kami yang berharga RM35..

pemenang KEDUA pula akan mendapat :
mana-mana contact lens kami yang berharga RM30..


TARIKH TUTUP CONTEST :
31 / 3 / 2011

Ak telah menge'tag' mereka...
  


Sunday, February 13, 2011

8 hari dalam Seminggu..

     :Dengar tak lagu tu??..Baru tukar ..K.R.Y Super junior..One Love


Assalamualaikum dan selamat pagi semua..(12.17AM ) Ahad...

SEkadar entry pendek kerana tak banyak masa tinggal untuk berjaga....(-,-)
Penat ooo....SAbtu semalam dan Hari ini...Ahad ak ade kelas BI...

huhuhuhu....Waktu kelas...3 minit pertama...
FOKUS beb..FOKUS !!
Masuk minit ke-4........
Ketiduran suda...mwahahaha...dah la ak duk depan skali minggu ni...
memang TERBAIK lah...

Tapi dalam sibuk minggu ne...ak sempat download citer Sorry I love You


Best oo...citer ne...
Tapi citer ne dah lame la...sekitar 2004 kot...emm
HEro dy pon dah tua sket..
TApi masa ak tgk citer ne..dy macam muda lagi...so...

Ak minat jugaklah kat dia...hahaha

Ne la hereonya...hensem tak ??...mwahahaha...

Weyh..ngantok giller weyh...
ak Ucapkan selamat malam la kepada semua...
katil memanggil -manggil daku kesisi...hakss...
Sebelum ak mengundurkan diri...tenunglah wajah Mr.Bony yang ak lukis khas untuk korang sume...mwahahaha...
( anatomi nyer projek..terseliuh urat jari nak lukis...)
huhu


Adios...\(^o^)/...hohohoi..nak tidoo...
Ryn SugarSugar

Saturday, February 5, 2011

" Contest Si Cantik Manis Berbaju Kurung "

Salam semua...
ak nak join satu contest....
dengan sukarelanya kerana
Saya sangat suka join contest sekarang...

Haha...tengah Blogwalking td jumpa ramai bloggers yang buat entry pasal contest ne ...
Lepas baca dengan kusyuknya..akhirnya ak pon mengambil langkah bijak dengan menjoinkan diri 
dengan contest ne...

Syarat yang wajib diupatuhi ialah

Tarikh tutup 25hb feb 2011...
Keterangan lanjut klik saje syarat2 diatas tak pon nama ini Azalia


Dan pic yang ak pilih ialah



tadaaaaaa....Pic snap waktu berhenti kat Surau cari UiTM Melaka tak jumpa...
hahaha...Cermin dpn tu cermin kereta...

Siap dah..meh ak tag org yang bertuah ne..
 falia shazana
 jie ha

jangan tak buat pulak ye...huhuhu


Ryn SugarSugar

Wednesday, February 2, 2011

Tarian kura -kura Hilangkan Boleh menghilangkan Stress

Salam penuh kesedihan........
Agak agak dalam hati memang ak nak menagis macam ne la...
huhuhu...Tak boley...malu kat orang jew...huhu...

Semua roomate da selamat atas bas dan dalam kereta agaknya..
Dalam perjalanan ke rumah masing2..
Tinggal ak je ni ha ( dalam bilik la..) sengsorang...
Balik Negeri Sembilan esok..
memang terbaik lah...Ak da buat tarian kekura pon tadi...hailaa...
Hilang stress ak...hahahaha

Ak sekarang dah dapat hobi baru...
Yay !!..Mengumpulkan komik dan novel...

Dekat sini dekat giller dengan Ipoh Parade...
Tapi ak baru pergi menjelajah 2 kali je...hahaha...terlebih rajin...heeee
Dan paling best ak terjumpa kedai Buku Popular ....
TAPI
Lagi best tak terkata...
Ak jumpa Bundle Book !!..Mwaahhh...ak dah gila kejap kat dalam tuh...


Kat Popular dulu dah beli satu Novel dan Satu komik...
Pas terjumpa Bundle book dimana tempat untuk orang yang giller
baca novel tapi fulus ciput...macam lah ak..
Tu lah tempatnya...waaa..........heaven fall here !!



Novel Hlovate ngan Ramlee A.M tru ak minat giller...ak dapat harga 12RM tuk Hijab Sang Pencinta...
Ok fine..agak ketinggalan coz buku tu da lama keluar...
Tapi...No harm la..Asalkan ak dapat baca sambungan novel
 Bagaikan Puteri & Cinta Sang Ratu..

Ak adalah peminat Citer2 ne sume...huhuhu...



Adioss...nak tido pulak..
kang terlepas Bas merana ak kat Ipoh ne sorang-sorang...
mau ak melalak tahap orang hilang anak tekak !!...huhuhu


Ryn SugarSugar








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...