CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, August 27, 2012

Berchenta dan Bercuti itu seronok !!


Hari ni dah hari ke-9 kita beraya dan ak masih lagi bercuti di rumah dengan gembiranya..
mwahahah...gelak jahat dari ak kepada kengkawan yang dah kene kembali ke U dan Poli serta adik2 yang kene ke sekolah..hikhik..
( angin ke ??..hehe jangan marah k..)


Actually ak kene study jugak kat rumah ni.
exam Sumatif lagi 4 minggu kowt..
Balik dari berchenta sakan kat umah, terus posting ke Taiping
..dekat wad A1 ngan D2.

Sebagai persediaan posting ak dah pun membeli belah dekat Tesco semalam dan membeli peket sardin 4, Ayam kari 1,biskut dan Tesco Choice Choco Malt..
yess..Choco Malt tu sedap sebab perisa coklat..dan sebab itu la ak beli...haha
Tapi kalau Firstchoice dari pasaraya Giant tu lagi sedap..
malangnya kat sini ak tak jumpa pulak ngan Giant..
(T_T)'''

Tujuan beli segala bagai makanan segera camni tak lain tak bukan untuk
bekalan sebelum elaun seterusnya..Yang lambat lagi nak masuk.
25hb September ok u alzz..
Memang ak bakal kekurusan sebab krisis makanan mcm sem lepas...haihhh
tak nak ahh..

Kat Hosp Taiping di Orthopedic and Medical ward dan syukur ak dapat wad perempuan...
Bukan tak suka masuk wad lelaki tapi kalau dekat wad perempuan ak rasa lagi selamat..
err..maksud ak ialah keselamatan pandangan mata ak dari melihat aurat mereka..
walaupun ak bekerja, tetaplah ianya bukan sesuatu yang ak nak tengok setiap kali ak masuk wad.
Konflik diri bakal nurse..hihi   (-_-)'...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ak bercuti di rumah family iaitu di negeri Kelantan dan akhirnya ak berjaya memiliki jersey negeri ni..
well..walaupun murah je..
who cares..Tadaaaa...
bersama-sama jersey Kelantan ak jugak beli jersey  Malaysia..akhirnya..
tapi ak nak yang warna biru l lagi tu...

ye ak tahu ak dah lame ketinggalan bab2 baju ni..and again ..WHO CARES...haha

Tapi agak2 kat ne nak carik Korea punya Football jersey ??...haihh...
Google tadi jumpa yang ne..
ke yang ne??.....

ak pon tak tau Korea pakai jersey mana satu...haha...Bukan nya ak minat bola pon kan..
Ak minat Super Junior  +  Kyuhyun jek..
Piala Dunia dulu tu pun ak tak perasan bila habisnya...
Tapi yang ak pasti walaupun ak tak memiliki jersey Korea..ak memiliki 1000 won wang kertas.

  see..ak tak tipu okey..
Tapi kakak ak kate duit ne kalau tukar dalam RM jumlahnya cuma 3ringgit je..haha..
sikit sangat..     -_-"

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

End of my entry..Dah  4.40pm waktu kat lappy ak ni..
nampaknya memang ak mengambil masa yang lama untuk update entry Bulan Raya..
kadang-2 bukan tak ada idea nak update tapi ak ni bzz sangat tengok movie..

Gila2 tgk Twillight 1 sampai 4 dan tengah countdown untuk Breaking Dawn Part2..
tapi sekarang apa yang mampu tgk Trailer je..hakss...
sedey betol..

Thanks kepada yang sudi menjenguk blog dan membaca entry ni..
You !!

Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Monday, August 13, 2012

Countdown to Balik kampung and RAye !!

Assalamualaikum dan Selamat berpuasa 
pada hari ke-24 Ramadhan bersamaan 13/8/2012..

Sedar tak sedar tinggal lagi seminggu je lagi puasa dan akan sambut raya...weeee...seronok giller..
Dan sebab itu ler ak dah update lagu raya kat blog
sementara tengah mood raya kan..

Lepas raya kang ak removekan aje lah..hihi...


5 hari lagi nak balik umah...
so ak da packing sket barang2nye..
( lulzz..nampak sangat tak sesabor nak balik umah )
Eiiii ..of course..da sebulan lebih ta balik neh..
Lepas raya dah kene posting dah..
Kat Taiping lagi..erghhh...
Well..think positive, nanti boley gi makan passembor lagi...haha..
( makan je ak ingat )

Hari ni mesti bzz giller..
Kan elaun masuk dah...horreyyy
 nampak tak muka Happy ak disitu...huahuahua...

Tak sabarnya nak makan TArt Nenas U olzzz..hikhik

tata..Assalamualaikum..
Saranghae.
RynieNas KyuHyun


Wednesday, August 1, 2012

Sun Quick Entry...( pagi buta ini )

Assalamualaikum dan salam 11 Ramadhan...
Quick Post...gyaa...sekarang jugak la rase mcm nak taip menaip...huhuhu..

Saje je nak bagi tahu yang ak da tukar letak lagu baru kat blog...
Super Junior From U...
Time korang duk bace entry ni mesti dengar kan....  =)
suka sangat lagu ni sebab SuJu buat lagu untuk ELF aka Fan dorang..( aku !!...huhu )


****************
Semalam nak update entry baru tak larat nak tunggu..
line lambat sangat..
Last2 ni la keje ak sbelom gi kelas...huhuhu

Gyaaa...sebelum balik raye duk bercinta ngan test.assignment. Flip chart..
huhuhu...tension gue..

Orait U olzzz...nak siap2 gi kelas pulak..
( nasib baik uniform ak gosok 2 hari yang lepas..)..mwehehehe

Saranghae.
RynieNas KyuHyun


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...