CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, November 22, 2012

GD > That XX..

Assalam yoo alzz..
Dengar tak lagu yang tengah melatari blog ak nih...
( kalau korang awal2 dah tekan pause kat bawah nuu memang tak dengar la kan..)

Ak baru je letak..
Bila ak dah minat satu lagu nih..
mula la tangan gatal2 aje nak letak kat blog..
Ni haaaa...lagu G-Dragon That XX 

Guyss..this song chinja daebak...
Kisah cinta JiYong yang ta kesampaian...huuuu

P/S : To G-Dragon aka JiYong oppa
~..I'm ready to love u with ALL MY HEART...
mwahaha..




Special for those who loves GD as much as I love his voice...
nah..English lyrics for 

 That XX

Walking on the street,

I bumped into your man (Yeah I saw him)
I didn’t want to believe it,
but my hunch turned out right (I told you)
He’s not wearing that ring you gave him,
there’s another girl by his side
… but I’ve said enough
I don’t wanna hurt you

Now you’re getting angry with me (Why?)

You say “He’s definitely not
that kind of person” (Sure you’re right)
Seeing your eyes,
I reply that I probably got it wrong
See, I lied for you (I’m sorry)

I hate that you don’t understand me

I hate all this waiting
Let go of his hand
(break it off with him)
When you’re sad, I feel like I’m dying

That XX, what does he have that I don’t

Why can’t I have you
That XX doesn’t love you
How much longer are you going to cry yourself silly?

When you speak of him,

you look so happy (you look happy)
It’s good that you can be this happy (I’m happy)
You say you really love him,
want to be with him forever
You trust him completely
(I don’t know what to say no more)

Your friends all know that guy (yup they know)

It’s so obvious,
why can’t you see (it’s you)
They say love is blind, Oh baby, you’re so blind
Please, I beg you, break it off

Oh I hate that you don’t understand me

I hate all this waiting
Let go of his hand
(break it off with him)
When you’re sad, I feel like I’m dying

That XX, what does he have that I don’t

Why can’t I have you
That XX doesn’t love you
How much longer are you going to cry yourself silly?

Expensive cars, beautiful clothes,

high-class restaurants, they all suit you well
But that XX beside you,
he doesn’t suit you, he really doesn’t
He smiles like a hypocrite with you,
brushing your face and hair
But he’s thinking of another woman for sure,
how dare he

The amount of tears you’ve cried,

I want to make you happy by the same amount, baby
Rather than going through the pain alone,
share some with me, baby
Please look at me, why can’t you realise that I am your love
Why are you the only one who doesn’t know

That XX, what does he have that I don’t

Why can’t I have you
That XX doesn’t love you
How much longer are you going to cry yourself silly?

That XX, what does he have that I don’t

Why can’t I have you
That XX doesn’t love you
How much longer are you going to cry yourself silly?



So now korang faham tak maksud mendalam lagu ni ??
That girl memang blind sebab tolak cinta si GD..
Gyaaa oppa..don't be sad. I'm always here for you...hehehe..
The end.. (^_^) enjoyss the song 
Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Sunday, November 18, 2012

Back to WORK !!

Salam Ahad kepada semua...
perghhh...dalam tak sedar dah seminggu ak bercuti..
ok fine..ak sedar je dah seminggu sebab semua orang da balik ke kolej dan ak dapat dengar pelbagai bunyi selain dari dalam bilik ak..

Berlainan dari hari2 sebelumnya yang ak duk kolej ni sorang2 memang aman dan sunyi sepi kecuali ada pencemaran bunyi dengan gelak berdekah-dekah ak masa tengok movie sahaja...hehe
Itu normal...

Esok dah hari Isnin you alzzz dan itu merupakan hari bekerja semula setelah
beberapa minggu off ke klinik...

Haloooo KKIA Mengelembu !!
( saje ak cropkan gamba ni..malas nak tunjuk muka ak..tangan je tak pe lah...haha )

Start break with study week then public holiday for Aidul Adha..
Sambung semula study week then jaga sem6 OSCE lepas tu ak pulak OSCE dengan terketar2 tak tahu nak buat apa...
Ahad 4hb -8hb November final exam...warghhhhhhhh...
lega akhirnya ak lepas dah final exam tuh...Moga2 apa yang ak jawab tu betul dan pemeriksa baik hati bagi markah lebih...mwahahaha
Haiyarkkkk !!!!!

Semalam B-day aku yang ke-20..
akhirnya ak berumur 20 tahun jugak..heeeeee
sambut sorang-sorang...
walaweiiii...birthday ak time cuti nak wat cane kan.. (T_T)

Mak masej ak wish bday n semoga cepat dapat jodoh...heee
emmm..Anak mak ni sape la yang nak...
tak reti make-up,
tak reti masak nasik beriyani...nasi biasa2 reti la..
tak reti mengorat anak teruna orang (eh eh ???...) (^^)V

Hik hik..dah laaa..abaikan ayat di atas tu.

Sebagai meng'celebrate' umur ak yang dah 20 tahun ak telah mengemas semua buku-buku kedalam kotak dan meng'clear'kan almari dari baju yang tak akan dipakai tahun ini di kolej ni sebab lagi 3 minggu akan semester break..
yahooooooooooo...!!

Orang lain yang balik rumah bertemu mak abah cuti seminggu ni mungkin takkan faham perasaan ak yang ta balik ni ha...
Semangat berkobar2 untuk cuti panjang terus. Kadang2 rasa menyesal jugak tak balik sebab bukan senang nak dapat cuti lama2 tapi apakan daya..ak ada JPJ TEST kereta hari Rabu minggu lepas 14hb tu...

Demi lesen untuk masa hadapan kukorbankan cuti seminggu ku..wuhuhuhuhuuuuu...sedey maaa

Ok, ok ak stop drama sekarang...hihi

~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~
Teringin nak karaoke...( eh ?? tiba2..haha )

Disebabkan ak mempunyai banyak masa terluang dan sangat bosan kat bilik keseorangan..
ak telah mendownload MV bigbang dan G-Dragon aka Ji Yong..
Gyaaa...diorang sangat hensem mehhh...

*
*
*
*
*
*
Ak tak tahu macam mana ak boleh jatuh cinta ngan mereka tetapi apa yang ak tahu sekarang ak ialah 
VIP BIG BANG !!
~^~^~^~^~

Ak mula jatuh chenta pada mamat nihh..
T.O.P
suara dia yang pertama ak cam dalam lagu BigBang sebab suara dia je paling lain dari yang lain..
Dan rambut biru dia yang menawan tuh..kan kan kan...
wahahahaha...hensemnya ciptaan Allah ni... =)

Macam Super Junior jugak..bila ak da minat satu2 boyband tu..ak akan kenal semua membernya

Ni pulak G-Dragon aka Ji Yong..
dia ni leader BigBang dan sangat berbakat,suara best lagi ???..
dia sangat comelll...hahaha...

MV dia ak da tengok One of a Kind ngan Crayon..
seriously smart giller walaupun dia ni pendek aje...haha


MV si Ji Yong One Of A Kind chinja Daebak !!

Ok ni pulak Seung-Ri.,
maknae mcm KyuHyun ak tu..hehe

Daesung..
ta brape ensem tapi dia ade smiling eyes yang comel...haha
dah mata pon sepet kan...jadik la smiling eyes..

last but not least Taeyang..
dance machine BigBang..

Ak ade jumpa page kat FB yang jual mcm2 merchandise K-pop ni..
boley gila kalau ak tgk lama2 sebab ak nak semua yang dari 
Super junior ngan BigBang terutama hoodie G-Dragon ni

harga tak termasuk postage RM58...
zaman bila tah ak nak beli..
Nak beli DVD lagi..Gyaaa.....lambatnya lagi ak nak keje ni...
duit tak cukup nak shopping...haha
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~
Walaupun esok keje ak masih tak gosok2 lagi uniform...haha...
malas sangat dah ak ni..
esok2 la..bangun la awal kan..
  
Ok la..ini saje entry dari ak..
nak layan G-Dragon..
tatatatatataaaaaaaaaaaa....

( Nak adiah gitarrrrrrr............ (T_T)
Saranghae.
RynieNas KyuHyun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...