CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, March 17, 2013

Management itu !!



Assalam..hahh..!!
awal-awal lagi ak dah letakkan gamba management kat atas entry nih...
Gyaaa...penatnya management...
Habis syif hari ni genaplah 6 hari ak menjadi student management sem5 dekat wad 4B di Hospital Raja Permaisuri Bainun...

Kepenatan akan berganda-ganda sekiranya Sister ada kat wad,..dan apabila perlunya  bekerja pada hari Sabtu seperti hari ni..
Seriously, bangun mandi then breakfast pastu solat Subuh...
Selebihnya ak berjalan macam zombie gi Hospital hari ni..
sama la ngan roomate aka ward mate ak ni..lebih kurang dua kali lima je..maklum sangat kalau dah ari Sabtu..Sabtu adalah hari untuk cuti, tidur dan segala-galanya !!!!

Ni menggmbArkan segale-galenya..hehe

Walaupun begitu..hati ni terubat la sikit lepas tgk Student MA keje jugak ari sabtu..haha
Best tak keje sabtu ?? best kan kan kan...nahh
 Rasakan...Selama ni kami gi keje kome senang lenang je keluar jenjalan..maka apabila kome dah keje jugak hari sabtu..tersangat gembira lah hati kami ini...kekeke...
( nampak ada sedikit perasaan jelous dihati ku ini..peaceeeeee...(^_^)V...

******************


Yang ni pon satu hal...
Dah nak kene submit..group ak ni dah la macam pahat ngan penukul je gamaknya..
Lepas dengan due date baru terhegeh2 nak buat.,.perangai itu semua termasuklah ak ni jugak..
Perghhh..banyak giller lagi belum buat..ak dah start stress dah..

Nak berkumpul untuk discussion susah..masing2 keje banyak..Ak yang manage balik dah pukul berapa..
Walaupun begitu..ak tau tak baik merungut..
dah memang keje ak as a student..redho aje lah..

Tadi dah bertungkus lumus edit mana yang perlu..buat pai chart mana yang senang2 dulu.Lepas dah kumpul sume  data..nak masuk dalam graf pulak...
Harap2 lah sempat siapkan...Insyaalah Aminnnnnn...

**********
oh ye..esok nak balik KSKB terCHENTA..yeahhh
masalah sekarang satu je..
Ak malas nak bangun pagi2 !!!!!!!

Jangan ak membuta sampai tak sedar bas dah sampai sudah..satu keje pulak nak call teksi bagai nak balik Tanjung Rambutan nuhhh...haiyoooo...

Orait,sekian sahaja entry setelah berzaman tak update..
ingat nak update masa cuti kat umah minggu lepas..
Tapi sebab terlalu busy memasak 

dan menjadi suri rumah ...
 maka terpaksa ak postpone hasrat untuk update entry ni..kekeke..

Tata u olzzz...
Love ya
Saranghae.
RynieNas KyuHyun


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...