CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, April 15, 2009

kenduri baju Putih and the other story...huhu

Hari sabtu mgu lepas sek ryn wat Skola ganti utk cuti ari Raye..balik tgh hari tu Ryn ngan reramai kengkawan Ryn pakat gi kenduri kat umah Mun..Wah..gempak giler coz tak penah dibuat orang gi kenduri pakai baju skola kcuali dalam novel yang slalu Ryn bace jek..hehe..rase cam konvoi pegi arak pangantin jew..yang bestnyew ayam masak merah dia daa......lapar la pulak sebut sal makanan neh..
Skang Ryn ade xtvt koko..tapi cgu ramai takde Ryn lepak library dlu..Ingat nak pinjam bku tapi sume tak best..boringnyer...Da la tadi Ryn nak check email kat yahoo komputer lembab giler..terpakse la Ryn check ari len gamaknyer..
Ne pulak termasuk rine da 2 hari si Fieka tu tak dtg sek..katenyer demam..tah ye tah yak..
ok ar Ryn kena chau dulu kang lambat sangat kang dikate tak datang lak..sia-sia je pakai minyak wangi suku botol tadi..wahahaha...(^_^)..V..adiosa..tata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...