CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, April 24, 2009

PeRgI..sape pulak??

Assalamualaium..lame nye tak masukkan citer..nampaknye harine pon takde citer cuma lagu jek..PERGI dari Aizat AF..hayati la ek..best giler lagu ne..

Sayu..terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah..
Berhembus..angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu...

Hujan lebat mencurah kini..
Bagaikan tiada henti..
Kau la laguku,kau irama terindah..
Tak lagi ku dengari..

Kau pergi..pergi..
Sepi tanpa kata..
Terdiam terpaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka..
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia...

Wednesday, April 15, 2009

kenduri baju Putih and the other story...huhu

Hari sabtu mgu lepas sek ryn wat Skola ganti utk cuti ari Raye..balik tgh hari tu Ryn ngan reramai kengkawan Ryn pakat gi kenduri kat umah Mun..Wah..gempak giler coz tak penah dibuat orang gi kenduri pakai baju skola kcuali dalam novel yang slalu Ryn bace jek..hehe..rase cam konvoi pegi arak pangantin jew..yang bestnyew ayam masak merah dia daa......lapar la pulak sebut sal makanan neh..
Skang Ryn ade xtvt koko..tapi cgu ramai takde Ryn lepak library dlu..Ingat nak pinjam bku tapi sume tak best..boringnyer...Da la tadi Ryn nak check email kat yahoo komputer lembab giler..terpakse la Ryn check ari len gamaknyer..
Ne pulak termasuk rine da 2 hari si Fieka tu tak dtg sek..katenyer demam..tah ye tah yak..
ok ar Ryn kena chau dulu kang lambat sangat kang dikate tak datang lak..sia-sia je pakai minyak wangi suku botol tadi..wahahaha...(^_^)..V..adiosa..tata

Friday, April 10, 2009

Takkan Ku Lupekan Peristiwe itu..???

Assalamualaikum pembuke bicare..ewah!!cam nak berpantun lak ..hehe..
Em..da bulan 4 kan skang??Skang pon da 10 haribulan..Emm..citer terbaru pasal bulan ne ialah..
DEBAT DI DI SMK DATO' MANSUR....
Huhuhu..sedey ar sek Ryn kalah kat MRSM Stg pada semi final...Walau bagaimane pon Ryn bangga gak la coz menang pusingan pertama ngan SMK Palong 7..

Ne geng Ryn yang menyertai debat tuh
  1. Normastura Afifi
  2. Navindrand

(Ne yang Opposition )

  1. Hafiz Azizie
  2. Irwan Norasyraf

(Ne yang Government)

and last but not least ..hehe Ryn.... Jadik 3rd spkr yang rebut point dari spkr sek lain...best tak peranan Ryn..hehe

Mase lawan Sek Palong 7 tuh Ryn lawan geng Ryn geng Ryn opponent,jadi Ryn rebut point diorang lastt skali..Mase tu walaupon menggigil lutut,Ryn takde la gelabah sangat....Lagi pulak 3rd spkr sek tuh..tak brape menyakinkan la care die..semi final geng Ryn jadik Gov,time 2 la sume yang dalam pale otak ilang,da la MRSM lak tu..pape hal yang penting Ryn da wat yang terbaik..maybe tahun depan geng Mastura ngan Irwan akan catat sejarah menang debat Bi lak ne taw kan??Insyaallah..Amin..HIDUP SMKSJ..yeah!!!

Ade 4 acara yang sek Ryn masuk utk karnival BI ne..Emm..Choral Speaking,Drama,Debate and lagi satu tu Ryn tak brabe nak ingat la pulak..

Walau pon menda ne tak masuk ADD MATH bak kate Maria,tapi Ryn bersyukur kerna skurang-kurangnye Ryn dapat tunjukkan bakat Terpendam Ryn slame ne,and sdikit sbanyak membantu dalam pelajaran Bahase Inggeris ..ye dak??.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...