CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, August 15, 2011

Still Marry Me..

Salam pagi...
Da sahur ke??..
Huhuhu...baru pukul 1.oo pagi kot...hehe

Ak tibe2 rasa nak buat entry baru sebab nak memperkenalkan
lagu baru yg ak letak kat blog...

Ok..mujla2 ak letak lagu Super Junior Mr.Simple

5th Album mereka...
tapi ak dengar macam menyerabutkan je...hehehe
walaupon ak Super fan of course...
Tapi ak nak letak lagu ne la...

Ost dalam Still Marry Me
yang Ki Bum yang hensome, kacak bergaya....
mencair,mencuri hati ak..jadik hero...
hahaha.....



Dalam citer tu...sebab terlalu Chenta la kat Girl tu...dy sanggup warnakan rambut
jadi grey coz girl tu tua 10 thn dr dy...
Jadi dy nak la nampak macam lebih tua dari girl tu
dan membuktikan Chenta dy pd girl tu dan bukan sesaje nak memain...

Gyaaa...sooooo SWEEEEEET...huhu...
Lagi satu yg ak suka ngan citer ni..
outfit heroin sangat CHANTEK siot...

Kasut,kardigan....waaa....lawa sihh...
tak caye tgk la citer ni...

ok la...nak citer pasal background song jer...
terlalut sampai memane tah pulak..huhu


So enjoy the song...tata..
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3


2 246 menaip-naip...:

aiman fanboy k-pop

wauuu..kibum memang tak dinafikan mmg cute+sweet....aiman tak tengok lagi citew dia....ada seromantik citew you're beautiful or boys b4 flwer x?

RynieNas * KyuRyn

best giller citer ni...nasib tak gila je sebab Kim bum sangat la sweeettt...huhuhu... n citer ne of course lagi romantik dari 2 citer tu...skala 1 sampai 10...akak bg 11.5...huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...