CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, September 25, 2011

Facebook Menyampahkan !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Dah lama sangat ak tak online...
Update entry apatah lagi..
but hey..ak update pon,ade ke yang sudi singgah blog ak ne..??
since ak da memang boleh dikatakan tak blogwalking sekarang..huhu

Masa mengejar ak sekarang..
siapa suruh study last minute??.PEMALAS punyer RYNIE !!
ak risau,
and seriously..ak takut ak kene repeat sem nanti...

OMG taknak beb !!!!

Walau apapun yang terjadi..ak da usaha keras untuk
exam midsem baru2 ni...
dan ak usaha lagi untuk final..taknak extend..nanti kene tambah lagi 6 bulan...

NAk ade gaji sendiri..(Ringgit Malaysia tau..)
Nak ade kereta sendiri....( nak warna purple !! )
NAk DSLR lagi...
kalau ak mula kerja bukan tahun 2014...macam mane..........
uhuuuuuu...tok sey la kawe lagu tu..huhuhu




wokeh..ini adalah kali pertama ak update entry setelah balik cuti
..
emm cuti raya tak silap..
Woo...banyak perkara jadi mehh...

Dan semenjak tu la kot ak tak FBing...
eh..ade tapi kat bilik org guna lappy orang...
hahaha...kalau guna lappy sendiri mau macam sekarang la..
tak nak tido ngadap mende ni jer...hehehe..


Memang nasib tak baik la hari ne...
ak punyer excited bukak fb last2 yang keluar hanyalah ini...
kosong macam ak tgk kertas tau...
betapa ak kechewa........
Da la lame dah ak tak follow citer terbaru pasal Super Junior dan 
Kyuhyun husband ak tu.........

Akhir sekali..dek terlampau bosan...
ak bukak Mat Luthfi..


eh ehhh...Mat Luthfi punyer rambut da pendek la...
Hensemm mehh.,..mwhahaha...

Thanks bro sebab buat video n letak kat youtube bagi ak tgk...
Maka cerialah sikit hari ak hari ini...

By the way..minggu depan start posting...
kene berusaha gigih kejar cross...haila....

oraitt...annyonghansayou...Chaljine



Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...