CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, October 21, 2012

Wish List

( Mood Ketika Study Week )

Sempena minggu depan dah study week, maka ak dengan sukarelanya kene stop all activity using Mr. lappy terutamanya untuk melayari Facebook, tengok movie, tgk Music Video dan segala-galanya...

Walaupun mesti ak akan kebosanan giller, tapi demi result yang lebih baik dari sem lepas..
Insyaallah ak akan cuba bertahan tanpa Mr.lappy ak ini...warghhhh.....

Melihatkan tahun 2012 dah pon nak sampai ke penghujungnya tak lama dah lagi..
ak teringin nak buat wish list yang baru..'
Wish list yang tah bila akan terlaksana...haaahhhh

1 buat spec baru..mungkin ujung taon ni kot...errrrrr



 Amek gambar dengan sorang senior nursing...ermm
dulu masa sem 1, ak pernah jatuh suka kat dy...( peace )
da lame ak nak amek gamba ngan dy tapi ak segan..hehe..

  mempunya rambut panjang mcm iklan syampu
 dan akhirnya warnakan rambut cam girl ni...

cantik takk ??..haha.. yg ni ak tau dah..of course takkan tercapai punyer.
Mane nak carik dye yang telap air..ade ke ??..memang sampai ble2 pon solat ak tak sah kang...sia-sia je.

 Beli teddy bear sebijik besar cam ni..

 ada guitar sendiri dan juga sekali gus pandai menggoreng guitar..( sape sudi jadik private tutor ak angkat jari !! ? haha

ak cuma minat akan acoustic guitar sahaja..

 sempena taon depan elaun akan naik so..
Handphone baru of course !!

buat masa ni masih berkenan kat yang ini..taon depan ak beli yang mane tak taulah kan...

8   hard disk..

ak nak beli ni sebab lappy ak dah penuh sampai takleh nak masuk movie baru dah..penuh ngan drama korea. Paham2 je la drama Korea ni panjang nya berjela...Nak buang sayang sangat..ssh tau nak dapat...

 Camera

Part time job amek gamba..yg ni akan dpertimbangkan lagi..kot ye nak beli kan...

10  Beli keta ( warna purple ) moto nanti difikirkan warna ape..
yang ni wish untuk lepas keje dah sbenanye..xpe la..advance sket buat skang..pembakar semangat !!
ho yeahhh..


11  beli Rumah yang simple but nice for me and my Mom...

( amekaww...ade swimming pool lagik..haha )


Wish list diatas kebanyakannya memerlukan duit kan..haihhh...Mcm banyak aje duit ak pon haa..memang tak la..hihi

Oraitt..itu je yang mampu ak pikirkan sekarang...
Jam pun dah nak pukul 7pm ni, so baik ak stop dulu..
Uniform 2 pasang tak gosok lagi..huaaaaa....nasib baik baju da habis ak sental semalam..aman dunia ak tanpa baju bertimbun dalam bakul...haha

TataTitiTuTu

Assalamualaikum...
ehh..last..nah gamba TOP..tgh minat kat dia ni skang...
huahahaaaa


Saranghae.
RynieNas KyuHyun

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...