CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, June 8, 2013

Akhirnya cuti Semester !!


Assalam sekali lagi you alszz...
Akhirnya cuti sem yang paling ditunggu-tunggu muncul juga..
hahahhh...

Alhamdulillah ak berjaya melalui 6 bulan semester 5 dengan jayanya..
Pointer pon naik juga walaupun tak secemerlang kawan2 ak yang lain..
Kalau kat Universiti lain..lepasla nak dapat anugerah dekan..
Sedih sket...kolej ak bagi anugerah pelatih cemerlang je..
untuk student yang pointer tertinggi.

Dan pelatih tu bukanlah ak..haha..
masih perlu berusaha untuk menjadi yang terbaik..

Apa pon tahniah kepada 4 orang classmate ak yang dapat PNGK 3.91...
korang memang awesome lah...
Tahniah !! 

************

Ramai dah kawan2 ak dah sampai rumah sejak semalam..
Ak je lagi yang masih kat KSKB sebab esok plan nak gi Cameron..yayyy...


( thankss Google..heheeee )


Tak de rasa excited sangat lagi sebab tah..
perasaan ak bercampur baur..Maybe sebab pegi tak ramai..n maybe sebab dah rindu kat umah sangat kot..haha
 Yang penting besok nak jalan2 puas2 pastu balik umah sedia untuk gi kenduri kahwin classmate..

Diorang dah kawen..
Ak ??

Lambat lagi...
pitis tak dok jangan berangan nak kawen bagai k..
huhu..dah la dalam bas semalam, radio Era.Fm dok ulang pasang lagu kawen..
ak pulak yang stress...
ngehehe..

Ye lah, ak tahu ak belom cukup matang lagi..
Teruja cakap pasal kawen semua gara-gara tengok drama 
Sebenarnya Saya Isteri Dia..



Alahai..comel sangat tgk Tiz Zaqyah berlakon..
Pastu watak si Izzue Islam pon kelakar ..sweet pon ade..

Dan sebenarnya kalau ak tak tgk citer ni
( thanks to Safi yang suruh ak tgk..hehe )
 Ak tak tahu pun hero drama ni penyanyi kump Forteen..
ngehehe..
Ye ak tau ak agak ketinggalan di situ..haihhhh

Dan lagi..patut la ak tak brape nak kenal sebab dia dah ubah gaya rambut jadik cam ni..

..
Ak lebih meminati gaya rambut mamat ni yang dulu sebegini...

begini..

 ni..
 dan begini..
hehe

 Dia dah kawen dan..ok fine..
ak malas nak tulis panjang pasal husband orang...haha

****** ****** ****** ******
Petang ni nak gi pasar malam..
lapar sehh..
Breakfast ngan  hot choclate plus kek butter..
Malas nak rebus megi bagai..

Tata..
Next entry maybe pasal cameron..tapi tu pon kalau ada amek gambar..
Kawan2 ak ni jenis tak suka bergambar payah skett...
huuuu...stress pagi..haha
 Ok la..
Tata sekali lagi dan muahh muahhh..
thankss baca entry merapu ni..

~*~*~*~*~*~
RynieNas KyuHyun

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...