CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, August 25, 2013

Barang kehendak...

 Assalam again...

Straight to the point, ak rasa down giller ni..
Minggu depan exam tapi ak takley nak study la kat sini..
environment kat sini tak sihat...

Ak nak duduk kat meja kat KSKB..
Nak nota yang kat sane..
kat sini mane ak de bawak banyak nota pon..
Penat la cam ni..
Takkan nak angkut sume kot..

Down sangat..
Pikir duit lagi ni.
Mgu depan cuti mid sem jugak, ak nak balik bawak skali barang  yang berlambak ni.

Sekarang juga ak memerlukan banyak duit untuk membeli barang kehendak.. 
chisss..
Ak stress tgk org lain pegang brg yang ak nak tu.
Hoihhh..

Ok la..
ak tau ak kene ade kesedaran diri yang ak ni tak kaya dan kalau nak semua tu kene ade usaha.
Dan seseungguhnya usaha tu tangga kejayaan.

Usaha tu adalah kerja yang membuahkan duit..haha
Nanti ak dah grad dulu baru dpat la maknanya....

Uhhh...sedihnya idup...
tskkk tskkk...
(T_T)

*******************
Minggu lepas last kerja kat wad disaster tu..
tapi mcm sedih plak nak tinggal..huhu
ak terjatuh minat kat malenurse wad situ..kekeke

Staffnurse tu ex-Sg. Buluh..
emm..
sebagai kenang-kenangan ak amek cop dia kat buku pas report ak..
kekeke....

*
***
******
*************
******
***
**
*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...