CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, October 15, 2013

Happy EidulAdha..berkorban apa saje......

 Assalam you olsss...
wah, lame tak update.
Malas..Takde idea. Kalau ade pon bila nak taip je line internet takde..
haha..
nasib la..
Tapi yang pasti...

R.I.N.D.U
sangat2...nah


Esok Hari raya AidilAdha kan..


Sedih sekali ak tak balik ..
Tiket tiada dan ak tak berapa larat nak menempuh perjalanan jauh Ipoh- Kelantan..
penat wooo..

So duk kat kolej ngan few bdk terengganu n Kelantan yg ta balik ni,
 sempat la ak merempit bersama Fatin sebentar ke Giant membeli belah ni, askerim..
Buah tembikai,potato untuk rebus besok...
dan barang2 buat TomYam...
Hasilnya..
V
V
V
v
 Taraaaaaaaa...

Masak giler lama..
pakai rice cooker kan..
Bila da siap, habis tak sampi 10 minit pon..
sebab ta makan dari pagi..excited nak masak la katakan..adusss....

On the way ke Giant ujan ..
Dah la merempit je, kene ujan pulak. Nasib baik tak basah kuyup ak, guna Fatin yg bawak moto sbg pelindung ujan..haha

☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂

Raya tak raya..
Final exam just around the corner..

21-25 Oct revision/ study week,
28-29 OSCE, (Objective Structured Clinical Examination )
30-31 paper Teori...

Better study dah untuk final tu..
Tak sangka dah 3 tahun ak belajar..
Harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan ak lulus cemerlang.
doakan ak ye readers...
Amin...

☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼☀☁☂❤❥☼

Kene pause dulu xtvt tgk movie lewat malam..
banyak lagi drama tak sentuh ni..heeee


ok la.... tu je idea yg ada buat masa skang...
nak kene sedia tidor awal..
Esok nak gi beraya ...yuhuuuuu..
ada gak yang ajak..
Trimas kerana ajak kami yg tak leh balik umah ni..
love u lah X100.. ...
weweeeeeeeeeeeee

sekali lagi,

tata..
Assalamualaikum.❤❥

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...