CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, June 27, 2013

Big Bang


...Letak lagu baru...
BigBang -Cafe-


Walaupun agak serabut sedikit dengan rap si T.O.P tapi disebabkan suara GD yang sangat mencairkan hati ak nih, maka ak terpaksa letak dekat blog...
'ngeheheh...


Kalau nak tgk vid ne..t
ekan la butang pause kat bawah skrin tu ehh...kang double sound pulak..

Kat Vid tu da sedia ada english lyrics tapi nah la jugak..
Bukan ssh pon..
copy paste jek..haha..

Enjoy k..
lagu ni dah lama tapi GD sendiri yang tulis lagi ni..

~ CAFE- BIGBANG ~

I remember when you walked through that door
sat down in that chair
the times that we shared
but you’ve been here
Only the white chair that you sat in
Has your scent on it
You left leaving only a heartless silence
Waiting for you, this little cafe
The usual Ice Coffee, Espresso double shot
Close your eyes,
Let it slide smoothly down your throat, Music we used to love
My heart beats Faster
The tremors when i first met you
The Cafe helps me remember that attraction
I always helped her get the syrup
Now I hate that sticky sweetness
Oh please don’t leave me alone
What have you made me do?
In a night when everyone is asleep
Why am I left alone?
Tell me the truth,
Unlike yesterday, I’m a little late today
All that we promised,
all that we talked about
It’s all lies, Don’t make me a fool
Only the white chair that you sat in
Has your scent on it
You left leaving only a heartless silence
Waiting for you, this little cafe
You don’t need me anymore
Please don’t say that
Do you mean that you hate me now?
Lying to yourself
Etched on that old table are our names
But now let it be buried in memories and the past
Oh my God, even if it is buried away
It’s just comes back to me again, Facing my fear
My wandering heart is frightened
Alone and lonely, lying in a lightless room
Thinking of you, remembering you, this pathetic painter
My only masterpiece is our love tragedy
My heart is an art gallery filled with you
Without you, Seoul is but a desolate desert
Only the white chair that you sat in
Has your scent on it
You left leaving only a heartless silence
Waiting for you, this little cafe
I will always be waiting for you
When i think of you, i call your name
The coffee I made for you, and the folded bookmark
And the rain falls down
on the white house that belongs to only you, baby
Only the white chair that you sat in
Has your scent on it
You left leaving only a heartless silence
Waiting for you, this little cafe
(Whenever you fell lonely) Only the white chair that you sat in
(I miss you) Has your scent on it
(The coffee I made for you) You left leaving only a heartless silence
And the rain falls down
on the white house that belongs to only you, baby

Saturday, June 8, 2013

Akhirnya cuti Semester !!


Assalam sekali lagi you alszz...
Akhirnya cuti sem yang paling ditunggu-tunggu muncul juga..
hahahhh...

Alhamdulillah ak berjaya melalui 6 bulan semester 5 dengan jayanya..
Pointer pon naik juga walaupun tak secemerlang kawan2 ak yang lain..
Kalau kat Universiti lain..lepasla nak dapat anugerah dekan..
Sedih sket...kolej ak bagi anugerah pelatih cemerlang je..
untuk student yang pointer tertinggi.

Dan pelatih tu bukanlah ak..haha..
masih perlu berusaha untuk menjadi yang terbaik..

Apa pon tahniah kepada 4 orang classmate ak yang dapat PNGK 3.91...
korang memang awesome lah...
Tahniah !! 

************

Ramai dah kawan2 ak dah sampai rumah sejak semalam..
Ak je lagi yang masih kat KSKB sebab esok plan nak gi Cameron..yayyy...


( thankss Google..heheeee )


Tak de rasa excited sangat lagi sebab tah..
perasaan ak bercampur baur..Maybe sebab pegi tak ramai..n maybe sebab dah rindu kat umah sangat kot..haha
 Yang penting besok nak jalan2 puas2 pastu balik umah sedia untuk gi kenduri kahwin classmate..

Diorang dah kawen..
Ak ??

Lambat lagi...
pitis tak dok jangan berangan nak kawen bagai k..
huhu..dah la dalam bas semalam, radio Era.Fm dok ulang pasang lagu kawen..
ak pulak yang stress...
ngehehe..

Ye lah, ak tahu ak belom cukup matang lagi..
Teruja cakap pasal kawen semua gara-gara tengok drama 
Sebenarnya Saya Isteri Dia..



Alahai..comel sangat tgk Tiz Zaqyah berlakon..
Pastu watak si Izzue Islam pon kelakar ..sweet pon ade..

Dan sebenarnya kalau ak tak tgk citer ni
( thanks to Safi yang suruh ak tgk..hehe )
 Ak tak tahu pun hero drama ni penyanyi kump Forteen..
ngehehe..
Ye ak tau ak agak ketinggalan di situ..haihhhh

Dan lagi..patut la ak tak brape nak kenal sebab dia dah ubah gaya rambut jadik cam ni..

..
Ak lebih meminati gaya rambut mamat ni yang dulu sebegini...

begini..

 ni..
 dan begini..
hehe

 Dia dah kawen dan..ok fine..
ak malas nak tulis panjang pasal husband orang...haha

****** ****** ****** ******
Petang ni nak gi pasar malam..
lapar sehh..
Breakfast ngan  hot choclate plus kek butter..
Malas nak rebus megi bagai..

Tata..
Next entry maybe pasal cameron..tapi tu pon kalau ada amek gambar..
Kawan2 ak ni jenis tak suka bergambar payah skett...
huuuu...stress pagi..haha
 Ok la..
Tata sekali lagi dan muahh muahhh..
thankss baca entry merapu ni..

~*~*~*~*~*~
RynieNas KyuHyun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...