CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, February 8, 2014

Sayonara Darul Naim, Holla Darul Khusus ( den 'Nebes' bortingkek-tingkek ) =P


Yaaa...berzaman tak update..
kini tibalah masa ak menaip serba sedikit ape yang dah jadi past few weeks ni kan..

1st of all, Alhamdulillah ...dah abes study 3 tahun.
( wish list kat sebelah kene ganti baru nih..hehe )

2nd of all, sekarang sedang menikmati hari2 untuk bercuti..
yup, dari bulan 12 tahun lepas sehingga minggu depan 16/2/2014..ak masih dianggap bercuti...

3rd thing is..Alhamdulillah ak akan mula bekerja 17/ 2/ 2014 ni...
Alhamdulillah skali lagi...tak sia2 ak belajar 3 tahun lepas..ermmmm

~!@#$%^&*()_+~!@#$%^&*()_+~!@#%$%^&&*(!@~

Well, ak tengah menghadapi dilema..
fuhh, mana tak nya, baru je sebulan lebih duk umah ni menggemukkan badan..tetiba je dapat tau dah nak kene lapor diri..
kene keje dah weiii..
Weyy..ak tak ready lagi nii..!!


And lagi weyy, ak tak sempat nak bermanja-manja ngan mak abah adik2 lame-lame..
uhukk...
emm. tu la..duk umah asyik nak bertekak je ngan adik2,mak, abah..huhu
nanti bila dah jauh mula la rindu..
Emm..sape tak sayang family kan... <3 p="">

Sekarang dah kene berpisah lagi dengan family..
ak tau, perpisahan itu selalu terjadi..

lepas nih nak kene idup sendiri lagi..huuuuuu
kene berjimat lagi...huuuu
Pasni kene makan megi lagi..huuuuu
kene basuh baju pakai tangan lagi...huuuuuu ( ker ??..)
boleh balik cuti jarang2 lagi...huuuuuu


Oh lupa..ak dapat posting kat Negeri Sembilan..
last choice dalam borang pilihan tempat keje ak sebab no1 dan 2 ak letak Kelantan..
ahahhh...memang sah2 ak tak dapat punya..
Tapi , ak pon takde keinginan nak letak negeri lain pon..

Ingat gak nak letak Penang..
Sabah ke...
Tapi tu sume jauh sangat...ahaha...
malas lagi nak jalan jauh2..

Tapi xpe lah, 

Ni negeri tempat ak membesar, 
tempat menimba ilmu sampai form 5,
belajar cari makan, 
melihat jatuh bangunnya family ak cari rezeki untuk membesarkan ak ngan adik2,
tempat ak berubah dari kanak2 ke alam remaja,
dari naik motor buruk ke motor baru gi skola ..( ecehhhh..hihi )..

Ramai gak geng2 kolej dlu dapat sini..most of them memang asal N9 pon..happy la dorang..
emmm..
Banyak kenangan ak kat N9 ni..Harap2 ak dapat berbakti kepada nusa dan bangsa !!
Ewahhhhhh..haha

~!@#$%^&*()_+~!@#$%^&*()_+~!@#%$%^&&*(!@~

Disebabkan ak kene gi dah 17hb ni, makanya tak dapatla nak celebrate birthday Adik lahirnya 22 /2 nanti..
ak ingat nak buat surprise kat dia before berangkat ke N9..
tapi sebab fulus tak bertingkek - tingkek pon..
so ak rasa ak nak beli kek je kot..

Untuk kenang- kenangan adik..
..
...
....
......
.....................

emmm...sedapnya kek..
Ni bukan untuk adik je ni..
ak buat untuk sambut birthday ak skali kang..
ngahahaha..

~!@#$%^&*()_+~!@#$%^&*()_+~!@#%$%^&&*(!@~

Well...ak mengharapkan semuanya berjalan dengan lancar proses ak menjadi seorang SN nanti...
Ak takottt..
ak berdebar-debar...
wuuuuuuuu....'nebes' tak abes2 lagi..

2-3 hari ni kene study ubat2 sket..ingat balik ape yang cikgu ajar dulu..
Recall balik ape yg penah ak blaja time ak tak tido dlm kelas dulu-dulu..hehe

yang penting
!!..


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...