CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, February 21, 2015

Assalamualaikum dunia. Setahun berlalu ~~


 
Haloo u olsss...
wahhh...rindunya menaip-naip kat blog..huhu
last entry tahun lepas masa raya kan??
Emm..bukan tak ade idea, bukan juga malas menaip bagai sebab kat wad I keje memang banyak taip-2 ni..
 
koh koh...
dokumen sayang...mak aii...banyaknye la haii nak kene tulis taip bagai..
Ok ok...banyak yang ak nak ceritakan sebab...last year kot taip cerita.
banyak kejadian pelik tapi benar dan lain2 yang terjadi ak tak dpt nak luahkan..huhu
Ak pon sebenarnya hamper lupa ak ada blog...
Ye lah...sejak pakai phone tak berape mahal ni,
online kan kat henpon je..
 
So nak bukak blog taip2 ni ssh la pakai laptop sebab internet mane ade ..haha
Sume guna kat henpon kan...
 
Allright....
 
1st of all.....
ak happy kat sini..
keje makin elok, makin garang ( ehem-ehem), makin cekap buat keje walaupun sifat kelam kabut tak dapat nak dipisahkan...huhu..
 
And...sedar tak sedar dah setahun ak bekerja..
weewitt..... <3 div="">
 
Sambut 1st anniversary 17/02/2015
Genap setahun ak rasa macam tak percaya je..walaweyy...ak survive weyhhh !!!
 
 
Yeahh !!!
dan sekarang ak menaip-naip entry kat tempat keje...
wakaka...
 
ok ok ak tahu ini tak bagus but heyy...
orang lain semua tidur tapi kami ber-5 termasuk ak tak boleh lelap mata taw...
Nght shift dan...
Ada yang memerlukan bantuan kami setiap masa...
.....
...
.
1 more night left and I'm free for 3 days..huhu
tak sabarnya tunggu hari Ahad... (ermmmmm)
 
 Apa lagi yang patut diceritakan ye??
 
 Emmmn..
macam biasanya ak, ak mudah jatuh suka kat orang..
Latest...
ak minat sorang mamat ni dah hampir setahun..
perghhh...
( that's soo me sejak dari zaman dahulu kala..haha )
Dan baru-baru ni ak dapat tahu yang dia akan fly ke Serawak dalam menjalankan tugasnya yang baru...
 
Wuuwuwuwu...
ak sedih weyy..
Setahun ak minat dia..tanpa dia tahu.. ( memangla dia tak tahu kan )..haha
emmm...sedihnya.. 2 - 3 hari lepas ak tahu dia nak pegi sane,
Asyik terjumpa je dia.
 
Kat depan tangga
...
kat depan lif
...
kat depan surau..
 
Mungkin inikah yang dinamakan kalau jodoh tak kemana??
koh koh koh..
 
Ok ok..ak berangan dan hiperbola bola...
emm..
 
Memang bukan masanya lagi untuk ak berpasang-pasangan dengan perangai ak yang tak matang2 lagi ni agaknya...
 
Doa-doakan ak cepat bertemu Mr.Right yang dapat membimbing ak kejalan yang diredhai.
Aaminn....
 
So, to you Mr. putih melepak berjanggut sejemput..
kenanglah daku dalam doamu..
Chewwahhhh..haha..
 
ok lah.. Ot dah call suh amek pt ..
4.05am 21/02/2015..
 
Ak akhiri enrty meraban ini dengan Assalamualaikum..
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...