CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, June 2, 2009

rindu giller!!

Assalamualaikum ..berita selanjutnya..eh eh..ne da salah masuk ne..hehe,bukan pe maklumla da lame tak update menda kat blog ne..PID pon cuti sminggu,payah tol la..

Banyak giler menda Ryn nek kongsi kat cne..tak tau nak pilih mane satu la wei..

Lepas post yang terakhir Ryn pegi holiday kan.emm,banyak la gambar yang Ryn nak letak sini tapi Ryn tak bawak la pulak pndrve Ryn tuh..takut gak ade virus bahaye kat cne..PC kat library ne emang da sangkut2..huish..

Citer sal akola,Ryn skang tgh cuti 2 minggu neh..Tapi almaklum je la form5 cuti pon tak macam cuti..tapitakpe lar kan,tuk mase depan gak..

Sbelum cuti dulu..hah,time tu yang paling mencabar skali 1/2 tahun ne..pekse..Ryn da gitau pon kan awal-awal..Tapi sebalik peke tu banyak giler menda lucu jadik..meniru la,makan sambil jawab pekse pon ade,..sampai ade yang sanggup bawak kamera nak amek pic dak2 yang niru neh..pic Ryn ngah kong jawapan pon ade lam tu..kantoi..seb baik tuk kiteorang je tengok..kalau tak...pikir ar sendri..huhu....

Sempena cuti ne ,abah Ryn balik kampung,tapi ngan adik Ryn yang bongsu jew..Ssedey ar nak berpisah ngan adek yang sorang tuh...da la Ryn tak ley ikot same..geram lak ai..paper pon terubat la gak kot rindu abah Ryn kat atok nenek Ryn tu..Maklumla jugak kan taun lepas ryn skeluarga tak balik kampung..taun ne pon rancang tak balik gak mase raye,coz Ryn kan nak pekse SPM da..dekat da sangat

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...