CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, November 21, 2009

SPM ku yang kacau belaw

Selamat jawab exam to sume....
hehe...
cam Ryn tak emek exam ye tak....
Berejam da dok depan kompter ne
carik ilham la katerkan...kuk..kuh..kuk...

Paper baru lepas baru 3 jek...
mak aii...!!
Minggu depan ade math ngan addmath...
Da macam nak berasap da pale otak...
pikir punyer pikir sal berape banyak da paper lagi tinggal.....

Jangan nanti Ryn balik kehujanan agi dah ar...
Tak brape ingat sangat ar...yang penting..
ngah jawap pekse neh...
Hujan turun ngan lebatnyer...
cam taw 2 jek Ryn ngah perah otak pikir jawapan ...
hohoho...
Sampai ade la dak2 yang dok kat tepi tingkap basah skrip
BM tuh...

siap ade nyorok bawah meja lagi...power tol...

Malas da nak tulis beberape hari lagi yang tinggal ne...
terpaksela Ryn tunggu pai 7 ribulan kang...
kan da merdeka mase tuh...


Hajatnyer nak gak gi cari kerje...
persoalan nyer???
Dapatker nanti??
Hehehe...

Stakat menyapu sampah depan kedai ngan mengayam ketupat berangan..
pon ley jadikan kerja gak...hehehe

Program jahitan under Mara da tak jadi..
kukuku...
Tarik diri saat2 akhir lak tuh...
Coz pikir balik...
cam membazir jek..
tu sebab program rintis...
Lagi bek masuk giat mara terus...
Tu bak kater daddy Ryn ler...hehehe

Tu Pika ..so,so,so sorry...Maria pon same...
Ryn dah tetapkan nak keje anyam ketupat berangan kat umah...
Law tanam anggur pon best gak...

Law pon happy coz da takjadi dak skola...
kekadang sedih gak...
skola tu la..5 taon Ryn wat gelanggang men kejar2 lam kelas..
kat kantin..
kat makmal...
hehe...kantoi.men kejar2 agi...

Pas ne kene tunggu tawaran berlakon je la...
bawak watak kanak kanak skola..huhuhu
barula ley pakai balik kot baju skola menengah warne putih biru tuh...
ne nak emo ne...sedey maa...

Ok Ryn chaw dulu beb...
nak gi merayau kat blog ustazah Basimah jap...
tatatiti tuuuuuu...(*,^)V...

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...