CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, March 27, 2010

** Hadiah Teristimewa**

Halooo...
Ibu ibu bapak Bapak yang ada disini???
(ikut rentak nyanyian Inul taw!!)
huhu...
Assalamualaikum...
Ak sign in terus wat entry baru...
Bukan ape..mase tak cukup neh...
aduss......

Ok..terus ke tujuan asal ak harine...
Ade hadiah yang ak kena jawab dan
pass kepada anda yang kire best lar...
huhu...

Check it out!!
*********#*****#*****#*****#****#****#**********

 1*Berikan ucapan terima kasih
dan link mereka yang menghadiahkan anda hadiah ini
@ udAh @

2*Kirimkan hadiah ini kepada sesiapa sahaja pilihan rakan blog anda
 yang membuatkan anda sentiasa seronok berblogging..

Ne haa...sape ek??


(Yang lain pada masa akan datang...huhu)

3*Paparkan di entry anda hadiah ini
dan paparkan juga 3 orang rakan ataupun barang kesayangan  anda..

Emm...sape ak??
Shafika & Yana...
(yang sbelah tu kenal x??)
hihihi...(^,^)
thumdrive paling berharga!!

motorola C261 adiah Dari Mak...
so sweet...(*,^)

Oraiittt...siap gak...
adiosa..
(up traffik jap...adehh..)

5 246 menaip-naip...:

Chaon Cornerz

Thanks.. nanti chaon buat ok..

Ryn(^,^)Nas

oraittt...!!

aiin

thnx dear kasi i hdiah.
hadiah real ta dew ke ?
hihi . . .

Ryn(^,^)Nas

ade p tunggu ryn banyak fulus dulu ah...ekekekee..

-И α Ě ɨ Ľ α-

salam hye, sory nk komen..

uiks, Motorola C261 di sisiku skng nih.. nak tye lah skng stil gune ke hp tuh..?

kite punye dah gune 3 tahun, skng dah jd mcm ipod plak, sbb 5 keypad button dah cicir. T___T

tp mmg best la motorola, cume syg,
memori sikit gmbar x cun sgt..
tp stil simpan (:

jempot2 la ke blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...