CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, April 29, 2010

fening..fening lalat da....

~`Assalamualaikum...
haluu haluu...
lame nyer tak mengup date blog...
hehehe...

Perasan sesuatu tak??
template da tukar...tapi...
adus.....
memang aku fening fening lalat neh...

Kerna template ne 4 kolum...
jadi ade yang takpat nak display kat blog ne....

Kepade korang sume yang dpt template cantik2...
pliss la roger roger kat ak sket...
tulun la wahai sume blogger yang budiman ...
tak kira adik,kakak,abang,......
hatta atuk pon takper...asalkan rogerkan kat ak mane nak carik template
yang cantik dan yang paling penting........

Copy paste je...
huhu...bukan pe...
kalau yang download ak kurang reti la...hehe...

Oleh itu.. Bantulah seorang ak ini...
Sekian.............~`

2 246 menaip-naip...:

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai)

hehe. aku nyer template dah bertahun tak tukar kot.

kalo personalise ur own template, insya-Allah ia tetap akan nampak cantik di mata kamu dan memiliki identitinya tersendiri. maka tak perlu asik nak mengadap mencarik template baru. :P

Ryn(^,^)Nas

ala...tu macam tak membantu pon...uhuhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...