CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, July 6, 2010

Aku Budak U...haha(^.^)V......

Assalamualaikum dan salam kerinduan dariku
yang dah berkurun tak up date cerita bombastik lagi havoc(pada ak la...)..huhu

Ermm...ak dah sah jadi budak U mulai hari Ahad minggu lepas...
huhu...bangga siot...lalalala(",)
Walaupun ak memang rase dah tader orang ,elawat blog ak...tapi
tara kisah lar...yang penting masih hidup sampai sekarang....(erk??hidup??)

Bermula lah kisah hidup ku di UiTM Alor Gajah Melaka...
Ak tinggal di blok Dang Anum yang giler giler ketua nya...
Bilik no 2211...
(haha...tu pon ak cerita gak an...hehe)

Lepas hantar ak...
adik adik ak nak gi mandi pantai kononnyer...hehe...
apa th name pantai tuh...ak pon tak ingat...




Adik adik ak seronok giller walaupon mase tu tengah hari...
Ak??Ishhh....kempunan nak wat kuak lentang coz tempat terbuka sangat...
kalau kat waterfall taper gak...hihi...

Minggu orientasi memang penat giler ya amat...
Tido dah dekat 2 atau 3 pagi...
bangun pukul 4...bertafakur kat masjid...huhu...bagus kan???hehe...
Orientasi dipanggil Minggu Destini Siswa..
 biji panadol dan koyok??..2 helai...
huhu...pening kepala makcik you allsss......huhu

Duk dalam dewan dengar ceramah segala bagai...
orang lain dengar...
ak???hehe...
biasa lah...tersengguk2 macam burung belatuk tak cukup sifat...
(bayangkan je...)
Tapi...yang pasti...ak masih sempat melukis gambar makanan
kerana perut mendendangkan lagu irama malaysia...
ahakss....


Kreatif kan ak??lalalala...(^,^)v....huhu

Meeting lavel...
oh lupa..ak duk lavel yang diberi nama Nymphet...
makne cari sendiri...huhu...
ak dengan bangga nyer nak bagi tau...
huhu...ak dilantik AJK (jerr...)keceriaan...
hehe...ak sangat bertuah dan terharu...............
wek wek[-,.-]'...hehehe...
1st time rase dikenali ramai....huhuhu...

Ak telah mempunyai geng kaki bergambar dan bising...(kononnyer...)
7 orang termasuk ak...kan  kan...

(besa lak ai pic ne...)
diperkenalkan..
Filzah
Mia
yanie
Rmate ak...Thee dan Zhee
dan juga Nana...
Ak saje letak name "glamer"...
nanti diorang leh perasan jap...ahakss...huhu

Hidup ak sangat free pada hari Isnin kerana ade satu kelas sahaja...
suke suke suke!!!hehe
Tetapi Masyaallah!!
Selasa Dan Khamis giller padat...
selasa ada Kokurikulum dan Khamis pula ada kelas sehingga malam...
penat.......

 jadual dari bahan kitar semula...
(ak sayangkan alam sekitar...haha)

Kuliah ak tak taw lagi macammana ...
kerana baru sesi perkenalan...minggu depan baru start belajar...
jadi...ak takkan dapat nak update dan online selalu macam dulu...

Tak suke taksuke taksuka!!![-.-]''

Last cerita gabungan seminggu setengah ak ialah...
ak sangat rindu mak dan abah serta adik...huhu...
dik wa!!!!!
bergaye siot adik ak...hahaha....
adios u allssss....tatatititutu.........(^,^)...V..

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...