CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, February 20, 2011

Contest Beatiful Eyes by TENNIELICIOUS

SAya NAk lens itu kerana tak pernah jumpa kedai lens..
( simpati tak?? )

Huhuhu...
Assalamualaikum para blogger...
Setelah seminggu..akhirnya..dapat juga ak update blog...

Tapi update pon sebab dapat tag dari Kak Aina,
yang telah mengajak ak join contest ne...huhuhu



NAK LENS punya pasal..ini dy..
Pendekar Rynie datang join contest!!..wachaa !!



"CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS".

*tajuk entry mestilah seperti di atas iaitu 
* anda mestilah letak pic anda sendiri ye...
*contest ini terbuka kepada semua peringkat umur.
*anda mesti follow blog cik wanie dan bloghop cik wanie n cik tenten iaitu "tennielicious"
*anda harus letak banner nie di side bar sehingga tamatnya contest nie...
*sila tinggalkan link anda di post ini...sila alert kalau ada apa2 pengumuman mengenai contest ini di blog cik wanie atau blogshop mereka..
*akhir sekali..anda diminta tag 5 rakan blogger anda..


ne la mate ak yang tak ber lens...Kiut tak??....
lalalala..hehe
Kalau la menang ...Insyaallah..Dapat pakai adiah lens macam tulis kat bwh ne..

pemenang CONTEST BEAUTIFUL EYES yang pertama akan mendapat:
mana-mana contact lens kami yang berharga RM35..

pemenang KEDUA pula akan mendapat :
mana-mana contact lens kami yang berharga RM30..


TARIKH TUTUP CONTEST :
31 / 3 / 2011

Ak telah menge'tag' mereka...
  


5 246 menaip-naip...:

redzwanie redzmann

hye dear..thnx join contest kami...
wah..siap edit ag...=)
ala2 yahabibi gitu..hehe
anyway..cik wanie n cik tenten wish u gud luck k..=)

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

hehehe....kenchanayou....
mesti fokus mate gitu...haha...baru nampak mate tuh kak..
khamsahamida...kalau menang sy buat kenduri biskot marie 2 hari 1 malam...huhu

lavender harum wangi

wahahaha, best of luck dear~!! :D

Bib Abdul Hamid

chayok3x!!! gud luck dear!!

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

lavender & kak bib....
dengan penuh rasa keterharuan...saya ucapkan terima kasin...doakan kejayaan sy...huhuhu....<3...sayang korang...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...