CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, February 2, 2011

Tarian kura -kura Hilangkan Boleh menghilangkan Stress

Salam penuh kesedihan........
Agak agak dalam hati memang ak nak menagis macam ne la...
huhuhu...Tak boley...malu kat orang jew...huhu...

Semua roomate da selamat atas bas dan dalam kereta agaknya..
Dalam perjalanan ke rumah masing2..
Tinggal ak je ni ha ( dalam bilik la..) sengsorang...
Balik Negeri Sembilan esok..
memang terbaik lah...Ak da buat tarian kekura pon tadi...hailaa...
Hilang stress ak...hahahaha

Ak sekarang dah dapat hobi baru...
Yay !!..Mengumpulkan komik dan novel...

Dekat sini dekat giller dengan Ipoh Parade...
Tapi ak baru pergi menjelajah 2 kali je...hahaha...terlebih rajin...heeee
Dan paling best ak terjumpa kedai Buku Popular ....
TAPI
Lagi best tak terkata...
Ak jumpa Bundle Book !!..Mwaahhh...ak dah gila kejap kat dalam tuh...


Kat Popular dulu dah beli satu Novel dan Satu komik...
Pas terjumpa Bundle book dimana tempat untuk orang yang giller
baca novel tapi fulus ciput...macam lah ak..
Tu lah tempatnya...waaa..........heaven fall here !!



Novel Hlovate ngan Ramlee A.M tru ak minat giller...ak dapat harga 12RM tuk Hijab Sang Pencinta...
Ok fine..agak ketinggalan coz buku tu da lama keluar...
Tapi...No harm la..Asalkan ak dapat baca sambungan novel
 Bagaikan Puteri & Cinta Sang Ratu..

Ak adalah peminat Citer2 ne sume...huhuhu...



Adioss...nak tido pulak..
kang terlepas Bas merana ak kat Ipoh ne sorang-sorang...
mau ak melalak tahap orang hilang anak tekak !!...huhuhu


Ryn SugarSugar








7 246 menaip-naip...:

Piasara

dulu2 akak ni suka gak beli2 buku2 rujukan/novel2 terpakai kat penang road..yg bestnya harga murah dan kualiti pun masih ok..
skrg ni kat klang ni tak tau mana nak cari bundle2 tu,utk ank dara yag gila novel tu..

fa-in

haha kelakar lah..
sy ade 2 lg novel hlovate tak baca lagi. huu

Along Usop

tarian kura-kura tu mcm mane ek?.. =p

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

Piasara =) kat klang org sayang nak jual buku yg dorang beli agaknya tu yang tader kat sana...hehe**

Fa-in =) apa yg kelakar??..huhuhu..Hlovate buku dy banyak da baca tp tak beli..ahakss...

Along Usop =) nampak tak kura2 kat sebelah tu??...macam tu lah...hahaha...kalau larat leyh la ikot..huhu

Along Usop

ninja tetel tuh ke?.. laaa... agagaga

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

yang tu la...kiut kan...huhuhu...

Along Usop

kiut2.. tapi mane lg 3 ekor?.. sian die joget sorg2.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...