CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, July 23, 2011

Kembali tak siuman ... Sebentar ...=)

Assalamualaikum dan salam Perak Aman Jaya..
Waa...ak da pakai Perak Aman Jaya sebab ak kan duk kat Perak...huhuhu

Dah tak lama lagi kita nak sambut 

Tapi ramai dah tak sesabo nak sambut Raya...
dan salah seorangnya tu ak la...
huhuhu...

Shopping kat Giant tadi sempat la ak membeli stok cikedis dan cookies..
Ak baru je duk sini lebih kurang sebulan la...
tapi stok biskut da tinggal yang tak brape sedap jew...

Ok fine...ak makan dengan banyaknya bila malam...hahaha...

Da lame tak update...
ak buat jadual tau nak on lappy...
Hari Jumaat dan Sabtu je...sebab kalau ak on hari lain...habisla ak...
Dah la dalam kelas semedang jadi burung belatuk...
pantang rehat kejap...
kepala atas meja...
contohnya macam ne la  

Waa...penat otak der...
Sekarang kene blaja kira-kira...
Kira berape tablet ubat nak bagi kat patient....
brape mililiter nak suntik insulin...huuuuu...
Ak tak suka Matematik.....
boleh ketar lutut  nak mengira kalau zaman skola menengah dulu...

Tapi so far boleh la buat...
Matematik kira2 ubat ne...mane ade sama ngan Add Math yg ak amek dulu...huhu




Oh ye...persiapan puasa so far ok dah...

Raya ??...satu je dah..
Ak beli wedges kat Angelo Moda !!!!!!

1st time beli yg sangat tinggi (bg ak..= )
Gayat la....huhuhuhu

Tapi..Tiket pegi balik tak beli lagi , baju kurung ak tak berjahit tahun ini...
lagi ??....kak yong da kate tak nak balik N9 nak raya kat Penang...
 Abah pulak nak pindah Kelantan...

Makk aihh...jauh pulak la ak nak balik umah kalau cuti...
Perak aka Ulu Kinta ni da kira jauh utk sampai N9...Kelantan??
ermmmm...Pasrah je la...ak malas nak membantah 




oh ye...Apa yg buat ak jadi kurang siuman sikit hari ni...

Alkisahnya......lepas subuh tadi ak malas dah nak tidur...so ak on la lappy..
kunun nak Fb je..last2 ..
sangkut tgk drama korea
yang Kibum yang sangat hensome, ..
yang sweettt.......macam gula-gula...

yang chomelll....
dan memukau pandangan mata , jiwa dan juga raga...

Ak pun dengan sukarelanya setia menghadap skrin sampaila episod 5...
Akan tetapi tiba2 je subtitle dah tader,,,

Frust dowhh.....
nak tahu last episode jadi apa...
waaaa...sedey neh..
Kene jugak ak search kat You Tube...heshhh....

Upsss...ade tanggungjawab yang tdak dilaksanakan lagi...
ok Chinggu...see next entry....

Line kat sini tah ape ape je...
jadi nak blogwalking pon tader mood..
lembab giller kot...

kat rumah nanti...ak BW pai sakit jari...huhuhu
Btw... Al- Mubarak...
Hope. tahun ni ak tak kene puasa ganti banyak2...huhuhu...



Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...