CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, November 17, 2011

Tepat 9.04 pagi 17/11/1992., 19 tahun yang lampau........

19 tahun dulu..
di Hospital Mentakab, Pahang..
ak dilahirkan...
( hosp tu da tader skang..huhu)

Assalamualaikum wbt..
lame nyerr tak update entry...

konon la nak wat permulaan kata2 macam dlm hikayat nuh..
tak terjadi la pulak..haha

Anyway..hari ni b-day ak..
seronok la jugak sebab ak da habis final...waaa...
( jangan disebut pasal exam lagi..haha )
walaupon hari ni ak posting lagi...huuuuwaaa..


sekarang baru la betul ak berumur 19  tahun...agagga
Sedey je.. lahir da lambat tapi tahun depan tetap da cecah 20 tahun...

Ak da tua rupenyer...bila nak kawen neh??..
Cheitt...haha


Baiklah..
Harapan ak sempena b-day yang ke 19 ni..(^_^)

ditetapkan iman dan sentiasa berada didalam peliharaan Nya..Aminn...
Moga-moga sem depan ak dapat pakai peep Biru like the others..
result yang cemerlang !!
nak balik rumah dengan selamat cuti sem nanti..
dapat i-Pod??..tak mungkin..Mp4 ye..haha
belajar main gitar dan beli gitar..Mesti !!! warne Purple...hehehe
moge2 juga ak akan kurus apabila naik sem next year....huhuYoYoCiCi -  dumb bells


Di temukan dengan future husband??
then future husband masok meminang...wakakaka


2 diatas tu sindrom menggediks kejap...lalalala
ok la...annyonggasayou...chaljinae..
nak sambung tido..aha


Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...